|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
haino

|
Zaslal: st únor 23, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
To nemá být důkaz,ale otázka.Má smysl se jít dneska registrovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Tak na úrovni,poučte mně.Zkoušel někdo z vás vsadit přes internet solo sázku na NHL nebo NBA aspoň za 5tisíc.Myslím na remízu samozřejmě.Dá se to tam protlačit.Když jsem to loni zkoušel u synotu,tak to nepustili přes 5tisíc výhry ani na10krát rozepsané.A zahraniční NBA nehrajou.Letos ani Bwin. |
V TS ti ty remizy v NBA naberou uplne v pohode. A remizy v NHL si vsadis uplne kdekoliv a uz behem dopoledne (na nocni zapasy v ten den) prakticky za kolik chces. :)
Nejlepsi kurzy na remizy v NHL najdes na Pinnaclu.
Pokud na tomhle trhu budes umet profitovat nebo aspon tvoje vsazene kurzy budou vyssi nez ty konecne v noci, tak budes fakt master. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | haino napsal: | | Tak na úrovni,poučte mně.Zkoušel někdo z vás vsadit přes internet solo sázku na NHL nebo NBA aspoň za 5tisíc.Myslím na remízu samozřejmě.Dá se to tam protlačit.Když jsem to loni zkoušel u synotu,tak to nepustili přes 5tisíc výhry ani na10krát rozepsané.A zahraniční NBA nehrajou.Letos ani Bwin. |
V TS ti ty remizy v NBA naberou uplne v pohode. A remizy v NHL si vsadis uplne kdekoliv a uz behem dopoledne (na nocni zapasy v ten den) prakticky za kolik chces. :)
Nejlepsi kurzy na remizy v NHL najdes na Pinnaclu.
Pokud na tomhle trhu budes umet profitovat nebo aspon tvoje vsazene kurzy budou vyssi nez ty konecne v noci, tak budes fakt master. ;) |
Vzdyt mele hovna,ani nevi co to je Pinna.Kdyz sazi remizy u synotu.Lze,vubec nema cenu se bavit s deckem co chce delat frajera aby nam to natrel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
agnez: Nelamu hul nad nikym. :)
Davas dneska neco?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | agnez: Nelamu hul nad nikym. :)
Davas dneska neco? |
NBA.Hral jsem hazenou 2ok a ligu mistru bo tam ty unery padaj krasne.Nemam dnes nic velkeho ale,tak nepisu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | dnesne tenisove vysledky, nieco uchvatne |
aspon sem si rozsiril Black-list o Li Na
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | c87 napsal: | dnesne tenisove vysledky, nieco uchvatne |
aspon sem si rozsiril Black-list o Li Na |
Rozsir ho o celou WTA a mas klid*a20* je to peklo vetsi nez KHl
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:21 pm Předmět: |
|
|
Vsak na tebe s tema kurzama dojde  TO se v tenise fakt nevyplaci bo kurz 1,2 klidne utece a to pak sou nervy..Wawrinka muze otocit,letos se na antuce vsecko hraje pres 3 sety skoro.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
dnes v noci moc pekny value kurzy na dva solo zapasy NBA a NHL u fortuny, tak uvidime... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | to se me stava casto
Akorat tady davam tikety jen ja jak se divam, nikdo se nepochluvi, jak mu to jde |
To je pravda,ale ja treba davam pres net a posilat screen nemam neak za potrebi,nepisu ani co davam nebo za kolik takze proc Obcas neco hodim jak se mi chce.A ty tikety te prestanou bavit sem davat stejne
Wawrinka uz se rozjizdi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|