|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
The Lord
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 12:24 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | zdar panove,sazim pres 5 let,fotbal,tenis,tak se take rad zapojim, se svou troskou.
dnes nabidka fotbal sux,napisu odpoledne tenisy z new havenu.
ale jen za malo, us open coming soon. |
No paráda, konečně někdo kdo taky sází tenisy, už jsem se pomalu smířil s tím že jsem tu jedinej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 3:07 pm Předmět: |
|
|
NEne jedinej nejsi,ja se venuji hlavne tenisu ,patek a nedele sem na tom vyhral 8000,jenom se mi tu nechtelo nic psat no.TAk jo,neska s tensiu v NEW Havnu:Myrniy,Fish,Benneteau,hanley/ullyett
a zeny:s.peer,Yan/zheng
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | NEne jedinej nejsi,ja se venuji hlavne tenisu ,patek a nedele sem na tom vyhral 8000,jenom se mi tu nechtelo nic psat no.TAk jo,neska s tensiu v NEW Havnu:Myrniy,Fish,Benneteau,hanley/ullyett
a zeny:s.peer,Yan/zheng |
Taky ses mohl podělit s tipama My tady škudlíme fotbal a zlatej důl je v tenise,co ty na to Dragone
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 3:51 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | NEne jedinej nejsi,ja se venuji hlavne tenisu ,patek a nedele sem na tom vyhral 8000,jenom se mi tu nechtelo nic psat no.TAk jo,neska s tensiu v NEW Havnu:Myrniy,Fish,Benneteau,hanley/ullyett
a zeny:s.peer,Yan/zheng |
Ty jo, to to nemuzes rict, nez jde clovek do mesta
A stejne si to koukam napsal uz dyz se nekery zacly hrat...z toho, co se necha na tipovat mi vysel tiket s kurzem 5,44...tak uvidime Ale von tradicne vyjde, kdyz sem to nedal
Stejnak, tenisu rozumim este min nez fotbalu, takze se bud dam nekym inspirovat a nebo to nacpu podle jmen, co znam...coz je dost na hovno metoda imho
Dneska jen rekreacne na zkousku
Gefle-AIK 1
Osters-Goteborg 0
Debrecen-Vasas 1
TPS-Kuopio 1
Thun-St.Gallen 1
Slovacko-Ostrava 10 (chtel sem dat 0...a vona bude, protoze sem ji nedal ) _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
Ty woe...to je teda kolo k hovnu, fakt žejo!!!
Mrdky zasraný, Slovácko  takovej gól...si projde Žůrek přes půlku hřiště, zavěsí a tiket v hajzlu
A to TPS...no krása...prohravaji s Kuopiem...s takovejma lúzrama...
Já fakt nemam kliku...vážně nee _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 6:26 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Ty woe...to je teda kolo k hovnu, fakt žejo!!!
Mrdky zasraný, Slovácko takovej gól...si projde Žůrek přes půlku hřiště, zavěsí a tiket v hajzlu
A to TPS...no krása...prohravaji s Kuopiem...s takovejma lúzrama...
Já fakt nemam kliku...vážně nee |
Hele neblbni...já to tam měl taky,to bylo jasný,že se něco posere... Za 20,- to klidně ať nevyjde ani jeden, sere pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
supportere supportere, ty si ale debil... ze sis nenechal poradit, jako kdybych to nerikal, ach jo... hlavne ze ses ode me poucil _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
Ale trefil sem ve Svedsku dneska jednu remizu, takze aspon neco pozitivniho _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 8:07 pm Předmět: |
|
|
Tak chlapi...davam k diskuzi stredecni ligu mistru...ocekavam vase nazory, proc ano a proc eventualne nee
Haifa - Liverpool 2 (vzhledem k tomu, ze se to hraje v Kyjeve)
Ossasuna - Hamburg 0
Czrvena Zvezda - AC Milan 1
Benfica - Austria 1
Valencia - Salzburg 1
Spartak - Liberec 0
Steaua - Lutych 1
Boule - Galatasaray 0
Skopje - Lille 2
Fenerbahce - Dynamo 0
Ruzomberok - CSKA 0
Ajax - FC Kodan 1
Legia - Doneck 1
AEK - Hearts 1 (se na to setrili mrdky a pojebali mi tiket vo vikend)
Chievo - Levski 1
Arsenal - Zagreb 1
A tedka zpatky na zem  vsadim maximalne Benficu, Valencii, Ajax, Arsenal a Liberec  a pri mym stesti se stejne aspon jedno z toho pojebe _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 8:18 pm Předmět: |
|
|
Srat na to ... je to druhy kolo .. nedavat ...
jinak:
Legia nevyhraje nad Saktarem ...
Spartak vyhraje nad Libercem
AEK nevyhraje nad Hearts... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tak panove prijimam od vas typy na tento vikend, jinak vidim, ze se to tady pekne rozjelo, na to ze nas tu zacinalo par. Jinak nic si z toho nedelejte, ja sem v minusu neco malo pres 1000 k. Takze vsadim posledni vetsi castky a pokud nevyjde ani jedna, dam se na maty  ne delam si prdel, to je jeste vetsi picovina nez sazet. Tak teda davejte tipy:
Francie -Urcite si vyberu nejaky ty remizy
CR
Liberec-Brno-1
Teplice-Most-1
Nemecko , tam mi vzdy vychazi, tak zkusim neco vybrat a jeste se poradim s jednim kolikem, kterej sleduje hlavne Nemeckou ligu
Skotsko
Celtic-Hibernian-1 (Celticu se moc nedarilo, tak verim ze se da dohromady, ma na case)
a jeste si pockam na Svycarskou ligu, jinak vidis Black Dragone, co sem ti rikal Sion sou proste best chlapci a nasrala me akorat ta Italie-Chorvatsko (kdybys napsal driv , tak bys mi pomohl k 1500,-)
a pokud mozno do zitrka nejaky tipy na LM-vidim to na Arsenal, Galatasaray, radte dalsi _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|