|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | Tak panove prijimam od vas typy na tento vikend, jinak vidim, ze se to tady pekne rozjelo, na to ze nas tu zacinalo par. Jinak nic si z toho nedelejte, ja sem v minusu neco malo pres 1000 k. Takze vsadim posledni vetsi castky a pokud nevyjde ani jedna, dam se na maty ne delam si prdel, to je jeste vetsi picovina nez sazet. Tak teda davejte tipy:
Francie -Urcite si vyberu nejaky ty remizy
CR
Liberec-Brno-1
Teplice-Most-1
Nemecko , tam mi vzdy vychazi, tak zkusim neco vybrat a jeste se poradim s jednim kolikem, kterej sleduje hlavne Nemeckou ligu
Skotsko
Celtic-Hibernian-1 (Celticu se moc nedarilo, tak verim ze se da dohromady, ma na case)
a jeste si pockam na Svycarskou ligu, jinak vidis Black Dragone, co sem ti rikal Sion sou proste best chlapci a nasrala me akorat ta Italie-Chorvatsko (kdybys napsal driv , tak bys mi pomohl k 1500,-)
a pokud mozno do zitrka nejaky tipy na LM-vidim to na Arsenal, Galatasaray, radte dalsi |
Buzerantovice s Mostem bude plichta
Na Nemecko seru, sou to mrdky!
A ze ZITRA hrany LM asi dam Liverpool, Benficu a Valencii. Jinak mozna zkusim dat neco na postup. _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
Jinak jak se tak dívám....s 0 se taky dneska roztrhl pytel....švédsko,nizozemí...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po srpen 21, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Jinak jak se tak dívám....s 0 se taky dneska roztrhl pytel....švédsko,nizozemí... |
Njn, na to Holandsko taky koukam. Ty Svedi...sem si rikal, ze jedna plichta bude urcite...ale dve...to mne prekvapilo.
Heršoft...další remízu sem dobře tipnul...druhá naše liga Olomouc - Jakubčovice...ale klasicky, nedal sem ji na tiket...řikal sem si, že to spíš vyjde 10 na Slovácko
Zitrek se uvidi...rano je moudrejsi vecera...doufejme teda _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:56 am Předmět: |
|
|
Merhule: mels recht... taky sem dal neprohru Sionu... ale vetsi rizci sou Y.B.Bern... venku vyhrali proti Aarau 1:0, kdyz hrali od 2.minuty v 10 a pak od 43. v 9 lidech! ..nekdy v druhym polocase tam ten jeden kousek soupli... a pak chvilu hrali 10 na 9 ...
ad. Italie-Chorvatsko, snazil sem se to napsat hnedka.. ten zapas byl jasnej, Italove se 100% B-tymem... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 7:26 am Předmět: |
|
|
Fotbal | Liga Mistrů-2.z. : Postup
Info Název 1 2 den/hod
2718 Benfica-Austria 1.17 3.9 22.8./21:15
2734 CZ Beograd-AC Milan 5.4 1.08 22.8./21:00
2770 Mac.Haifa-Liverpool 6 1.06 22.8./20:35
2772 Osasuna-Hamburg 1.9 1.71 22.8./20:45
2776 Valencia-Salzburg 1.55 2.15 22.8./22:00
Kucííííí jak to vidíte tohleto....dneska sázím jenom na tohle....
Díky!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 7:40 am Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Fotbal | Liga Mistrů-2.z. : Postup
Info Název 1 2 den/hod
2718 Benfica-Austria 1.17 3.9 22.8./21:15
2734 CZ Beograd-AC Milan 5.4 1.08 22.8./21:00
2770 Mac.Haifa-Liverpool 6 1.06 22.8./20:35
2772 Osasuna-Hamburg 1.9 1.71 22.8./20:45
2776 Valencia-Salzburg 1.55 2.15 22.8./22:00
Kucííííí jak to vidíte tohleto....dneska sázím jenom na tohle....
Díky!!!! |
A to sázíš jako na postupy ty nižší kurzy???
Do toho bych asi nešel...protože podle mně minimálně Czrvena Zvezda může AC pěkně zatopit. Za AC nebude hrát Nesta, Maldini, Kaladze - to je půlka obrany v hajzlu...asi nastoupí Jankulovski, jehož "formu" sme měli možnost vidět v repre.
Ten zápas vypadá na plichtu, bude to dost vo tom, kdo dá první gól a pokud to bude CZ, což je možný, vzhledem k tomu, že na jejich stadionu fakt bude si peklo, tak je myslim s AC konec. Ostatně bych jim to přál, stejnak nemaj v pohárech co dělat za tu kapřík aféru!
Jinak za Valencii určitě nenastoupí Baraja a asi ani Morientes...ale měla by si to pohlídat.
Liverpool hraje taky s dírama vzadu - chybí Carragher s Riise...ale vzhledem k tomu, že se to hraje v tom Kyjevě, měli by to zmáknout. Nevíc maj venku dobrou bilanci a taky vědí, vo co všechno se hraje. _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 7:47 am Předmět: |
|
|
AC Milan, pokud streli gol, tak muzou vyhrat,remizovat nebo i prohrat a stejne postoupi... maji 1 gol k dobru... a kdyz tam tedka venku jeden soupnou, tak maji v podstate vystarano a staci jim tu hru zkorigovat, aby dostali maximalne 2 goly...
Ale ani tady takovy sichr postupy nemusi vyjit, muze se stat nejaky prekvapeni... viz. loni Artmedia..
To sem hral vyhru Porta za 1,12 ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 7:53 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | AC Milan, pokud streli gol, tak muzou vyhrat,remizovat nebo i prohrat a stejne postoupi... maji 1 gol k dobru... a kdyz tam tedka venku jeden soupnou, tak maji v podstate vystarano a staci jim tu hru zkorigovat, aby dostali maximalne 2 goly...
Ale ani tady takovy sichr postupy nemusi vyjit, muze se stat nejaky prekvapeni... viz. loni Artmedia..
To sem hral vyhru Porta za 1,12 ... |
Jojo, to je pravda. Ale zase si myslim, ze AC si nedovoli na ne moc vletet a budou spis cekat - navic ta jejich obrana bude fakt nestandardni
Ale mas pravdu, ze pokud da AC prvni gol, uz je nic nepozene a maj to v podstate v kapse.
Nicmene porad verim v remizu...stejne jako na Liberec A mozna na to, ze padne malo golu.
Hm...Artmedie, to byla loni pekna cara pres rozpocet _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:19 am Předmět: |
|
|
Tak tedka neco pro odlehceni
http://rajsmichu.cz/36748
Kam se hrabe Míra Bosák _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:52 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | NEne jedinej nejsi,ja se venuji hlavne tenisu ,patek a nedele sem na tom vyhral 8000,jenom se mi tu nechtelo nic psat no.TAk jo,neska s tensiu v NEW Havnu:Myrniy,Fish,Benneteau,hanley/ullyett
a zeny:s.peer,Yan/zheng |
Tak koukám, že až na tu mužskou čtyřhu ty tenisy vyšly... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:18 am Předmět: |
|
|
tak namakani dobytcy,chcete si vydelat na protein
new haven:Chela 1za 1.5,Acasuso 1 za 1.5,Baghdatis 1 za 1.22,J.Niemninen 1 za 1.45,massu 1 za 1.4,mallise 1 za 1.25,soderling 1 za 1.45 erlich/aram 1 za 1.3,
italie-manerbio-vinciguerra 1 za 1.1.37
mlb (bejzbol) toronto 1 za 1.6 Ny yanakess 1za 1.7, ale je to bejzbol neco jako nhl takova loterie clovek nikdy nevi ale toronto by melo na 90%
No a fotbal uz se mi psat nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:24 am Předmět: |
|
|
Hej na italskou ligu mi nesahejte ,to je to nej.co muze byt,loni my vysla vzdycky,skoda meho oblibeneho juve ze sel do b,a moji fiorentinky ze dostala -17 bodu.Jo a ktomu AC ja vam rika ze je to na 100%ten postup.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 11:40 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606163533&kod=17%3A43%3A10 tak vcera takhle skoda ze se nehralo ta peer,mohlo byt 2800,jenomze se mi odecte ten kurz,ale muzu bit rad ze nenastoupila vubec,pac kdyby se jenom dotkla micku a pak by odesla tak koncim |
Sem koukal, ze se to nehralo...ale este se mi nestalo, ze by mi takle "vypadl" zapas, takze sem nevedel, jestli se jen odecte kurz, nebo jestli neplati celej tiket
Ale stejnak je to pekny, ne? Gratulace... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|