|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 4:23 pm Předmět: |
|
|
Watford-West Ham ... x2 nebo cista 2 jako trosku risk.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 5:38 pm Předmět: |
|
|
Narval sem tam cistou 2 ... ten tiket je odsouzenej k zahube jeste driv, nez sem ho vsadil  ... to je hrozna smeska naprosto ztracenejch zapasu ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 5:56 pm Předmět: |
|
|
952 CC/CARDIFF-BARNET 22. 8. 20:45 ---- 1.35 1.06 4.20 2.70 7.50
2978 BENFICA-AUSTRIA 22. 8. 21:15 ---- 1.40 1.10 4.30 2.50 6.00
514 WATFORD-WEST HAM 22. 8. 20:45 ---- 2.70 1.35 2.70 1.35 2.70
250 NH/KUZNETSOVA-GOLOVIN 22. 8. 19:00 ---- 1.30 2.90
7872 VALENCIA-SALZBURG 0:1 22. 8. 22:00 ---- 1.90 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
tu je ten muj tiket znova neak se vtim minule odkazu neukazalhttp://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164604&kod=13%3A15%3A53 (Chela uz vyhral)
kvarkopako:nezofej mne to taky nekdy trva nez vyhraji a sem uz v peknym minusus musis vyckat,jednou to prijde,a pak to pomalu rozjedes.jo a kdyby si hned rekl ze budes davat Myskinu tak ti to hned zarazim a mozna by si vyhral,uz sem slysle od par lidi ze neska nevyhraje ze ji nema davat
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:24 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes jeden z mych posednich tiketu, pokud nevyjde koncim se sazenim, nez do toho opravdu vlitnu a budu totalne fpici, staci ze sem je zasponzoroval dostatecne.
Arsenal-Din. Zagreb-1
Ajax-FC Kodan-1
Valencia-Salzburg-1
Belehrad-Milan-2
Trochu sem zariskoval a uvidim _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:32 pm Předmět: |
|
|
jo to by slo... nesouhlasim akorat s tou Cervenou Hvezdou-AC Milan .. osobne bych dal 10 .. z toho duvodu ze Milan nepotrebuje vyhrat.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
To sem si taky myslel, ale pak sem si rekl, ze by se potreboval ocistit s tema aferama co ma a bude hrat na jeden gol a pak se stahne do obrany, takze to vidim na 0:1 pro Milan, navic sem se nechal ovlivnit knizkou od Chance, kde byli napsany tipy Bookmakeru _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
Vono jako kdyz to tak srovnas, tak na prvni pohled, nejakej posranej Srbskej klub proti Italskymu velkoklubu ...
taky se mi osobne libi treba sestava Milanu, ale oni to proste uhrajou tak aby postoupili... nemusi je drtit ..
kapacita stadionu je 54 000 lidi, coz bude docela kotel:) .. je to posledni zapas Zigice za Hvezdu, takze si myslim ze se bude snazit...
ja osobne to vidim na vysledek 2:1 :)
edit:
http://www.sport.cz/fotbal/ch_league/fotbaliste-mlade-boleslavi-se-chteji-pokusit-o-zazrak_93755_puogv.html
nejlepsi komedie vecera _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | tu je ten muj tiket znova neak se vtim minule odkazu neukazalhttp://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164604&kod=13%3A15%3A53 (Chela uz vyhral)
kvarkopako:nezofej mne to taky nekdy trva nez vyhraji a sem uz v peknym minusus musis vyckat,jednou to prijde,a pak to pomalu rozjedes.jo a kdyby si hned rekl ze budes davat Myskinu tak ti to hned zarazim a mozna by si vyhral,uz sem slysle od par lidi ze neska nevyhraje ze ji nema davat |
No, tak od priste konzultuju tenisy s Tebou, OK ? Blizi se US OPEN...taxe snad neco necha vyhrat...tam bude kazdej hrat naplno...ale nak nemam prehled, kdo umi nejlip na tvrdym nejlip...ale to Ty jiste budes vedet
To mi radsi ani nerikej, s tou Myskinou...sem to tam nasypal podle plotu a tedle skoro nejnizsi kurz to posle do prdele
A hele...ten vopičák Mirnyj to zazdil...a Baghdatis si taky zrovna nevede tak, jak by se na nej sluselo _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | Tak dnes jeden z mych posednich tiketu, pokud nevyjde koncim se sazenim, nez do toho opravdu vlitnu a budu totalne fpici, staci ze sem je zasponzoroval dostatecne.
Arsenal-Din. Zagreb-1
Ajax-FC Kodan-1
Valencia-Salzburg-1
Belehrad-Milan-2
Trochu sem zariskoval a uvidim |
Mno, seš celkem střelec...ale protože se to nedával já, tak to asi vyjde...navíc už AC vede 0:1, takže postup je jasnej...tedka este vysledek...porad si ale nejak myslim, ze to bude plichta _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Vono jako kdyz to tak srovnas, tak na prvni pohled, nejakej posranej Srbskej klub proti Italskymu velkoklubu ...
taky se mi osobne libi treba sestava Milanu, ale oni to proste uhrajou tak aby postoupili... nemusi je drtit ..
kapacita stadionu je 54 000 lidi, coz bude docela kotel:) .. je to posledni zapas Zigice za Hvezdu, takze si myslim ze se bude snazit...
ja osobne to vidim na vysledek 2:1 :)
edit:
http://www.sport.cz/fotbal/ch_league/fotbaliste-mlade-boleslavi-se-chteji-pokusit-o-zazrak_93755_puogv.html
nejlepsi komedie vecera |
Jojo, ta Boule, to je fakt prdel...bez Kouliče nemaj šanci...ale bude podle mně hodně gólů...Boule to votevře a Turci jim to tam začnou sypat _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
Mno me docela potrapila Kuznetsova ..
Fin. S. Kuznetsova 6 2 6
T. Golovin 0 6 4
v prvnim setu kanara, druhej jasne prohraje ... a treti asi se stestim vyhrala..otacela z 0:2 .. posledni vysledek predtim sem videl 4:4 .. pizda pekne me potrapila...
Tedka jednim okem tak sleduju Watford-West Ham .. West Ham je banda dementu s velkym, kurva velkym stestim... zazdili par krasnejch sanci a meli hafo stesti ze nedostali gola... kor kdyz jejich obrance vyrazel strelu do tycky... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|