Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Watford-West Ham ... x2 nebo cista 2 jako trosku risk..
kvarkopako

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Watford-West Ham ... x2 nebo cista 2 jako trosku risk..

Ups...no aj tak možno...já co sem koukal na zápasy Watfordu z loňska, tak mi přišlo, že by to mohl bejt kříž...ale já už mam z těch remíz pomalu obsese ...dyby to šlo, rvu je i do tenisu
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narval sem tam cistou 2 ... ten tiket je odsouzenej k zahube jeste driv, nez sem ho vsadil ... to je hrozna smeska naprosto ztracenejch zapasu ...
kvarkopako

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Narval sem tam cistou 2 ... ten tiket je odsouzenej k zahube jeste driv, nez sem ho vsadil ... to je hrozna smeska naprosto ztracenejch zapasu ...

Tak to ukaž...napiš

Nic si z toho nedělej...mně nevyšel hned první z těch tenisů dneska...Myskina, kurz 1,2

Já už fakt nevyhraju ani dybych vsadil, že zejtra vyjde slunce ráno...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

952 CC/CARDIFF-BARNET 22. 8. 20:45 ---- 1.35 1.06 4.20 2.70 7.50
2978 BENFICA-AUSTRIA 22. 8. 21:15 ---- 1.40 1.10 4.30 2.50 6.00
514 WATFORD-WEST HAM 22. 8. 20:45 ---- 2.70 1.35 2.70 1.35 2.70
250 NH/KUZNETSOVA-GOLOVIN 22. 8. 19:00 ---- 1.30 2.90
7872 VALENCIA-SALZBURG 0:1 22. 8. 22:00 ---- 1.90
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tu je ten muj tiket znova neak se vtim minule odkazu neukazalhttp://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164604&kod=13%3A15%3A53 (Chela uz vyhral)
kvarkopako:nezofej mne to taky nekdy trva nez vyhraji a sem uz v peknym minusus musis vyckat,jednou to prijde,a pak to pomalu rozjedes.jo a kdyby si hned rekl ze budes davat Myskinu tak ti to hned zarazim a mozna by si vyhral,uz sem slysle od par lidi ze neska nevyhraje ze ji nema davat
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes jeden z mych posednich tiketu, pokud nevyjde koncim se sazenim, nez do toho opravdu vlitnu a budu totalne fpici, staci ze sem je zasponzoroval dostatecne.

Arsenal-Din. Zagreb-1
Ajax-FC Kodan-1
Valencia-Salzburg-1
Belehrad-Milan-2

Trochu sem zariskoval a uvidim
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to by slo... nesouhlasim akorat s tou Cervenou Hvezdou-AC Milan .. osobne bych dal 10 .. z toho duvodu ze Milan nepotrebuje vyhrat..
Merhule

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sem si taky myslel, ale pak sem si rekl, ze by se potreboval ocistit s tema aferama co ma a bude hrat na jeden gol a pak se stahne do obrany, takze to vidim na 0:1 pro Milan, navic sem se nechal ovlivnit knizkou od Chance, kde byli napsany tipy Bookmakeru
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vono jako kdyz to tak srovnas, tak na prvni pohled, nejakej posranej Srbskej klub proti Italskymu velkoklubu ...
taky se mi osobne libi treba sestava Milanu, ale oni to proste uhrajou tak aby postoupili... nemusi je drtit ..
kapacita stadionu je 54 000 lidi, coz bude docela kotel:) .. je to posledni zapas Zigice za Hvezdu, takze si myslim ze se bude snazit...
ja osobne to vidim na vysledek 2:1 :)

edit:
http://www.sport.cz/fotbal/ch_league/fotbaliste-mlade-boleslavi-se-chteji-pokusit-o-zazrak_93755_puogv.html
nejlepsi komedie vecera
kvarkopako

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
tu je ten muj tiket znova neak se vtim minule odkazu neukazalhttp://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=13606164604&kod=13%3A15%3A53 (Chela uz vyhral)
kvarkopako:nezofej mne to taky nekdy trva nez vyhraji a sem uz v peknym minusus musis vyckat,jednou to prijde,a pak to pomalu rozjedes.jo a kdyby si hned rekl ze budes davat Myskinu tak ti to hned zarazim a mozna by si vyhral,uz sem slysle od par lidi ze neska nevyhraje ze ji nema davat

No, tak od priste konzultuju tenisy s Tebou, OK ? Blizi se US OPEN...taxe snad neco necha vyhrat...tam bude kazdej hrat naplno...ale nak nemam prehled, kdo umi nejlip na tvrdym nejlip...ale to Ty jiste budes vedet

To mi radsi ani nerikej, s tou Myskinou...sem to tam nasypal podle plotu a tedle skoro nejnizsi kurz to posle do prdele

A hele...ten vopičák Mirnyj to zazdil...a Baghdatis si taky zrovna nevede tak, jak by se na nej sluselo
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
Tak dnes jeden z mych posednich tiketu, pokud nevyjde koncim se sazenim, nez do toho opravdu vlitnu a budu totalne fpici, staci ze sem je zasponzoroval dostatecne.

Arsenal-Din. Zagreb-1
Ajax-FC Kodan-1
Valencia-Salzburg-1
Belehrad-Milan-2

Trochu sem zariskoval a uvidim

Mno, seš celkem střelec...ale protože se to nedával já, tak to asi vyjde...navíc už AC vede 0:1, takže postup je jasnej...tedka este vysledek...porad si ale nejak myslim, ze to bude plichta
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Vono jako kdyz to tak srovnas, tak na prvni pohled, nejakej posranej Srbskej klub proti Italskymu velkoklubu ...
taky se mi osobne libi treba sestava Milanu, ale oni to proste uhrajou tak aby postoupili... nemusi je drtit ..
kapacita stadionu je 54 000 lidi, coz bude docela kotel:) .. je to posledni zapas Zigice za Hvezdu, takze si myslim ze se bude snazit...
ja osobne to vidim na vysledek 2:1 :)

edit:
http://www.sport.cz/fotbal/ch_league/fotbaliste-mlade-boleslavi-se-chteji-pokusit-o-zazrak_93755_puogv.html
nejlepsi komedie vecera

Jojo, ta Boule, to je fakt prdel...bez Kouliče nemaj šanci...ale bude podle mně hodně gólů...Boule to votevře a Turci jim to tam začnou sypat
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 22, 2006 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno me docela potrapila Kuznetsova ..
Fin. S. Kuznetsova 6 2 6
T. Golovin 0 6 4

v prvnim setu kanara, druhej jasne prohraje ... a treti asi se stestim vyhrala..otacela z 0:2 .. posledni vysledek predtim sem videl 4:4 .. pizda pekne me potrapila...

Tedka jednim okem tak sleduju Watford-West Ham .. West Ham je banda dementu s velkym, kurva velkym stestim... zazdili par krasnejch sanci a meli hafo stesti ze nedostali gola... kor kdyz jejich obrance vyrazel strelu do tycky...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: