|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Marki, vykašli se na všechny "asistenční" cviky na nohy a začni dřepovat pod paralel ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marki

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Marki, vykašli se na všechny "asistenční" cviky na nohy a začni dřepovat pod paralel ;) |
tje, to by asi moje kolena nevydržela..kašlu na to, závody jsou příští týden, jedu už jen stepper, uvidíme, třeba něco vyleze...z toho dřepování mám nohy akorát zalitý jak konve...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
Marki,
dřep pod paralel je na kolena daleko šetrnější než nad paralel ;)
Michal
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
jestli nějaká příští příprava bude, beru na vědomí a jdu do toho:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
taky bych to viděl na pořádný dřepy...dyt nemáš žádnou prdel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | taky bych to viděl na pořádný dřepy...dyt nemáš žádnou prdel... |
No to bude především genetika, jsem na tom stejně a dřepuju a dřepuju ... holt někdo má prďku shůry danou a nám plochozadkářkám to trvá déle, no
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
Mnemosyne, zkus Smolov squat routine a garantuji Ti zadek jak vrata :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Mnemosyne, zkus Smolov squat routine a garantuji Ti zadek jak vrata :) |
a o co jde??? ne že bych chtěla prdel jak vrata, to teda rozhodně ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| citace: |
No to bude především genetika, jsem na tom stejně a dřepuju a dřepuju ... holt někdo má prďku shůry danou a nám plochozadkářkám to trvá déle, no [/ | quote]
bohužel je to tak, nikdy jsem zadek ani boky neměla, ani v rodině jej nikdo nemá..prostě dva stroužky česneku ..
Pokud bych chtěla mít zadek, tak maximálně z tuků, ale to už ty nohy tuplem nevysekam!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
To se mi líbí Zatím potřebuju nabrat nejen na zadku (jinde to docela jde), ale až bude všechno a zadek pořád nic, dám tuhle šílenost, dřepy mě bavěj. Jen si nesmím zapomenout vyfotit "zadek před" a "zadek po"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | | citace: |
No to bude především genetika, jsem na tom stejně a dřepuju a dřepuju ... holt někdo má prďku shůry danou a nám plochozadkářkám to trvá déle, no [/ | quote]
bohužel je to tak, nikdy jsem zadek ani boky neměla, ani v rodině jej nikdo nemá..prostě dva stroužky česneku ..
Pokud bych chtěla mít zadek, tak maximálně z tuků, ale to už ty nohy tuplem nevysekam! |
Jde to, jen to chce najít tu správnou kombinaci, která bude účinkovat Tobě. Mi trvalo 7 let než jsem ji našla, taky nemám boky ani zadek, ten mi jde v dietě vždycky první dolů (co by za to jiné holky daly, ale visící kus látky na kalhotech a plochý zadek fakt nejsou nic hezkého). Zkoušej, makej a jednou to přijde. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|