|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ses si jistej, ze kvalitni protein poznas nebo ne? |
| Sam ne. Soudim podle vyrobce a etikety. |
|
94% |
[ 18 ] |
| Na 100% to poznam i kdyby mi nasypali 3 ruzny proteiny do 3 stejnych hrnku a mel bych urcit kvalitu. |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
Borky

|
Zaslal: ne srpen 15, 2004 9:38 pm Předmět: Kvalita proteinů |
|
|
Ja proste nechapu, jak teda posuzujete kvalitu proteinu. Nejste prece zadna chodici testovaci laborator. Ja kdyz vypiju litr mlika anebo CFM od Aminostaru tak nepoznam zadnej rozdil co je kvalitnejsi a lepe stravitelny. Samozrejme vim, ze CFM ale jen si to myslim v hlave ale fyzicky to nemuzu poznat. Ja totiz stravim vsechno bez vetlich problemu a nadymam se snad jen po fazolich.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne srpen 15, 2004 10:27 pm Předmět: |
|
|
to nepozna nikdo, proto asi musis verit tomu co je na etikete, stejne jako u vsech potravin _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Borky

|
Zaslal: ne srpen 15, 2004 10:46 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | to nepozna nikdo, proto asi musis verit tomu co je na etikete, stejne jako u vsech potravin | No jo ale na tech debilnich bur. to neni. Ja bych takovy debily co to neuvadej strilel
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 6:36 am Předmět: |
|
|
Po jednom proteinu to nepoznáš, ale když už pulku kýblu vypiješ, tak už poznáš, jestli ti ten či onen sedí nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 8:07 am Předmět: |
|
|
| Pat napsal: | | Po jednom proteinu to nepoznáš, ale když už pulku kýblu vypiješ, tak už poznáš, jestli ti ten či onen sedí nebo ne. |
Pokud zkousím něco nového a mám po tom hned druhý den sračku, třetí a čtvrtý den taky, poznám že mi to nesedlo velice brzy
|
|
| nahoru |
|
 |
Borky

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 11:33 am Předmět: |
|
|
| Zdenek napsal: | | Pat napsal: | | Po jednom proteinu to nepoznáš, ale když už pulku kýblu vypiješ, tak už poznáš, jestli ti ten či onen sedí nebo ne. |
Pokud zkousím něco nového a mám po tom hned druhý den sračku, třetí a čtvrtý den taky, poznám že mi to nesedlo velice brzy | No ja asi rok pil PRO 95 PLUS od BOLIDU a nemel sem nejmensi problemy s travenim a zadna sracka. No nevim asi mam plechovej zaludek a misto strev ocelovy trubky .
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 11:49 am Předmět: |
|
|
| Borky napsal: | | Zdenek napsal: | | Pat napsal: | | Po jednom proteinu to nepoznáš, ale když už pulku kýblu vypiješ, tak už poznáš, jestli ti ten či onen sedí nebo ne. |
Pokud zkousím něco nového a mám po tom hned druhý den sračku, třetí a čtvrtý den taky, poznám že mi to nesedlo velice brzy | No ja asi rok pil PRO 95 PLUS od BOLIDU a nemel sem nejmensi problemy s travenim a zadna sracka. No nevim asi mam plechovej zaludek a misto strev ocelovy trubky . |
Tak to by mě zabilo
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 12:02 pm Předmět: |
|
|
ja toho sezral na zacatku 5kg a kdyz sem presel na cokoli jinyho, tak sem kupodivu i zacal rust _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 12:11 pm Předmět: |
|
|
Poznat kterej protein je kvalita a co jen shit můžete max. z etikety, protože pochybuju že máte doma hmotnostní spektrák....a pokud Vám na etiketě nalžou že tam je65 % proteinu tak nezbývá než věřit......ale je pravda že i když promil chuťově nic moc, tak ta jejich 65 ( whey ) má opravdu 65% ( resp.66,3% ) . To ale nevyppovídá nic o jejich kvalitě,že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 12:12 pm Předmět: |
|
|
............i když v případě promilu by neměl být s kvalitou použitých surovin zase tak velký problém,jako např. u jiné naší firmy vyrábějící "suplementy"
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po srpen 16, 2004 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LUC
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
především je nutný,aby v tý piksle bylo to,co je uvedený na obalu!!
Zadruhý je potřeba pochopit informace,které vysvětlují cosi o technologii výroby.Dneska je trh přesycenej magickými slůvky ULTRAFILTRÁT,HYDROLYZÁT a tak podobně,a jenom málokdo se zajímá podrobněji o to,co je v tom za rozdíl.Úplně největší mystifikace potom vzniká u syrovátky.
Takže určitě jde poznat dobrej přípravek,pokud se trochu hlouběji informuješ.Ale hlavně,jak už jsem řekl,pokud přípravek obsahuje to,co píše na obalu.Český firmy s tim tolik potíží nemají,protože jsou paradoxně kontrolovaný víc,než leckdy věhlasný dovozový firmy,kterým se ale v někdy v něvědomosti dává přednost.Prostě chceme bejt někdy světovější,než svět.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|