Kvalita proteinů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kvalita proteinů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kvalita proteinů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Ses si jistej, ze kvalitni protein poznas nebo ne?
Sam ne. Soudim podle vyrobce a etikety.
94%
 94%  [ 18 ]
Na 100% to poznam i kdyby mi nasypali 3 ruzny proteiny do 3 stejnych hrnku a mel bych urcit kvalitu.
5%
 5%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 19

Autor Zpráva
Borky

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2004 9:38 pm    Předmět: Kvalita proteinů Odpovědět s citátem

Ja proste nechapu, jak teda posuzujete kvalitu proteinu. Nejste prece zadna chodici testovaci laborator. Ja kdyz vypiju litr mlika anebo CFM od Aminostaru tak nepoznam zadnej rozdil co je kvalitnejsi a lepe stravitelny. Samozrejme vim, ze CFM ale jen si to myslim v hlave ale fyzicky to nemuzu poznat. Ja totiz stravim vsechno bez vetlich problemu a nadymam se snad jen po fazolich.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2004 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nepozna nikdo, proto asi musis verit tomu co je na etikete, stejne jako u vsech potravin
Borky

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2004 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
to nepozna nikdo, proto asi musis verit tomu co je na etikete, stejne jako u vsech potravin
No jo ale na tech debilnich bur. to neni. Ja bych takovy debily co to neuvadej strilel
Pat

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po jednom proteinu to nepoznáš, ale když už pulku kýblu vypiješ, tak už poznáš, jestli ti ten či onen sedí nebo ne.
Zdenek

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pat napsal:
Po jednom proteinu to nepoznáš, ale když už pulku kýblu vypiješ, tak už poznáš, jestli ti ten či onen sedí nebo ne.

Pokud zkousím něco nového a mám po tom hned druhý den sračku, třetí a čtvrtý den taky, poznám že mi to nesedlo velice brzy
Borky

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdenek napsal:
Pat napsal:

Pokud zkousím něco nového a mám po tom hned druhý den sračku, třetí a čtvrtý den taky, poznám že mi to nesedlo velice brzy
No ja asi rok pil PRO 95 PLUS od BOLIDU a nemel sem nejmensi problemy s travenim a zadna sracka. No nevim asi mam plechovej zaludek a misto strev ocelovy trubky .
Zdenek

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Borky napsal:
Zdenek napsal:
Pat napsal:

No ja asi rok pil PRO 95 PLUS od BOLIDU a nemel sem nejmensi problemy s travenim a zadna sracka. No nevim asi mam plechovej zaludek a misto strev ocelovy trubky .

Tak to by mě zabilo
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja toho sezral na zacatku 5kg a kdyz sem presel na cokoli jinyho, tak sem kupodivu i zacal rust
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poznat kterej protein je kvalita a co jen shit můžete max. z etikety, protože pochybuju že máte doma hmotnostní spektrák....a pokud Vám na etiketě nalžou že tam je65 % proteinu tak nezbývá než věřit......ale je pravda že i když promil chuťově nic moc, tak ta jejich 65 ( whey ) má opravdu 65% ( resp.66,3% ) . To ale nevyppovídá nic o jejich kvalitě,že?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

............i když v případě promilu by neměl být s kvalitou použitých surovin zase tak velký problém,jako např. u jiné naší firmy vyrábějící "suplementy"
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2004 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=167
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=165
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=166
LUC

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2004 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

především je nutný,aby v tý piksle bylo to,co je uvedený na obalu!!
Zadruhý je potřeba pochopit informace,které vysvětlují cosi o technologii výroby.Dneska je trh přesycenej magickými slůvky ULTRAFILTRÁT,HYDROLYZÁT a tak podobně,a jenom málokdo se zajímá podrobněji o to,co je v tom za rozdíl.Úplně největší mystifikace potom vzniká u syrovátky.
Takže určitě jde poznat dobrej přípravek,pokud se trochu hlouběji informuješ.Ale hlavně,jak už jsem řekl,pokud přípravek obsahuje to,co píše na obalu.Český firmy s tim tolik potíží nemají,protože jsou paradoxně kontrolovaný víc,než leckdy věhlasný dovozový firmy,kterým se ale v někdy v něvědomosti dává přednost.Prostě chceme bejt někdy světovější,než svět.

Rychle na stránku:

Přejdi na: