Lean bulk - kaplii.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lean bulk - kaplii.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lean bulk - kaplii.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kaplii

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.10 Trénink - nohy, triceps, biceps
/ NOHY /
Front squat
6 S x 12x60, 15x60, 10x70, 10x70, 8x80, 8x80

Back squat
6 S x 10x90, 8x90, 4x120, 3x130, 1x140, 1x143 - PR...respektive dal jsem i víc, ale toto bylo ATG, takže spokojenost.

-Toto trvalo trochu déle (tím myslím FSQ i BSQ), váhy šly docela nahoru a dal bych i víc opakování, ale víc se v posilovně v tu dobu nenacházelo závaží. Navíc si musím koupit ten pásek. Jelikož nemám sparinga, tak strach zvítězí a další opakování radši nezkouším.

Bulharské dřepy s VČ
4 S x 5-6 O na každou nohu x 40, 40, 40, 40

A: Jefferson squat
3 S x 8 O x 60, 60, 60
-Zapomněl jsem se podívat na video, jak se to dělá (i když jsem ho měl nachystané), asi jsem u toho vypadal komicky. I když to bych vypadal asi i se sptávnou technikou.
B: Lýtka - legpress (vložené série)
3 S

/ TRICEPS /
Dips
4 S x 5-8 O x +20, +10, bw, bw

Tlaky JČ za hlavou
4 S x 8-12 O x 32,5, 32,5, 32,5, 26,5

Stahování kladky
3 S x 10-15

/ BICEPS /

Kladiva v sedě+
kladiva ve stoje

4+4Sx 8-12 O x 16, 16, 14,5, 14,5

Scottova lavice
3 S x 8-10 O x max, -1 cihlička, -2, -3

/BŘICHO/
3 cviky x 4 kola
- neuvěřitelný. že jsem to břicho dal... a navíc docela dost

Pozn.: super trénink, nohy docela braly. Triceps vypadal, že by snesl ještě. Jinak jsem přemýšlel, že bych prostě potřeboval přibrat na tom vršku těla. Plánuju, že si tréninky rozvrhnu tak, že by mi nohy vycházeli jenom 1x týdně (místo 2x) a o to bych měl víc prostoru prostoru pro regeneraci vršku. Tak nějak to má i Pr!nc jsem koukal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kaplii

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.10 VOLNO + KARDIO 20 min.

30.10
Dneska jsem měl takový "cheat trénink" dělal jsem všechno, co se mi chtělo, kolik počítání se mi chtělo. Bylo to fullbody.

Takže: Kliky na bradlech, bench press,musle-ups na kruzích, dřepy přední i zadní, strahování kladek, kladiva, kliky ve stojce, nadhoz a tlak - 100 kg s několika sériemi a dál si nevzpomínám. Ale stihl jsem to za hodinu...vůbec nechápu jak.

Teď si dám pravděpodobně dva dny volna, s tím, že zajdu s přítelkyní zítra na pizzu, stravu ale jinak dodržovat budu, akorát nebudu dávat kardio a trénink.
kaplii

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.11.14 - Trénink - 1. TÝDEN Bear routine - 1. DEN
Bench press
2 S x 5 O x 104 kg
13 S x 5 O x 90 kg
-Dávám šanci klasickému bench pressu, hlavně teda kvůli bear routine, kde je více méně nenahraditelný. Když jsem zkoušel různé úchopy, tak jsem ten hrudník poměrně cítil, což je super.

Přítahy v předklonu
2 S x 5 O x 80 kg
12 S x 5 O x 70 kg
-Zvolil jsem tu nízkou váhu, ale na druhou stranu jsem alespoň ten cvik jel pořádně v celém rozsahu.

Triceps s JČ
4 x 10-15 x 40, 32,5, 32,5, 19,5
-Trošku mi chytlo levé rameno, když jsem špatně nahodil tu 40. Docela nezvyk, protože bolest (tu špatnou) v podstatě neznám díky tomu, že se vždycky držím striktně techniky a nejezdím do úplného selhání.

Biceps s VČ
4 x 10-15 x 40, 40, 30, 20
-Tady u tohoto cviku jsem měl tak napumpováno, že jsem se vážně bál, že mi něco praskne. Super pocit.

Rozpažování - s kotoučema v každé ruce
4 x 10-15 x 5+5 kg

Pozn.: Rozhodl jsem se pro razantní změnu v tréninku a to Bear. Vůbec nevím proč, ale prostě poslední dobou cítím "namotivovanost" dosáhnout vytyčeného cíle a proto chci i dodržovat nějaký funkční trénink. Toto je v podstatě druhé objemové období, které držím a Bear routine jsem už dvakrát zkoušel, ale nikdy jsem ho nedokončil, což je podle mě škoda, takže to teď chci napravit.

STARTOVNÍ VÁHA: 91,6 KG
-Zítra se ještě převážím, protože víkend byl ve znamení toho, že u přítelkyně se už pekly a ochutnávaly perníčky. ===> zítra nemilosrdné kardio.
kaplii

PříspěvekZaslal: po listopad 03, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.11.14 - VOLNO+KARDIO 20 min
Pozn.: při pohledu do zrcadla bylo kardio nevyhnutelné. Jinak dneska se mi stala super věc, vyhrál jsem na konkurenčním webu protein, což se hodí (tady by se mohli taky občas dělat nějaké soutěže).
kaplii

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.11.14 - Trénink - 1. TÝDEN Bear routine - 2. DEN
Mrtvý tah
2 S x 5 O x 110
8 x 5 x 100
-Dost lehké, ale spíše se soustředím na techniku, protože MT moc necvičím (nemám na to nejvhodnější podmínky v posilovně).

Front squat
4 x 10-15 x 60, 60, 60, 60
-Tady jsem si teda dobře dal, ale hlavně mám unavené nohy z toho kardia.

Krčení ramen
3 S s 2-3 sekundovým podržením v horní pozici
-Tento cvik jsem ani cvičit neměl, jenomže předchozí cviky jsem měl hrozně rychle hotové.

Břicho
-Rolování kolečka po podlaze.

Pozn.: Trénink mi trval pouze 35 minut a to jsem ho oproti originálnímu rozpisu prodloužil. Jsem zvyklý dávat pauzy do minuty a tak mi to vyhovuje, ale následující týdny to už asi nepůjde.
Edit: Teď na to koukám a všiml jsem si, že jsem zapomněl na lýtka (což mě nesere, nesnáším to ), takže příště.
kaplii

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.11.14 VOLNO, bez kardia - bolest nohou.

6.11.14 - Trénink - 1. TÝDEN Bear routine - 3. DEN
Shyby
2 S x 5 O x BW+5 kg
13 x 5 x BW+0
Na to, že jsem poslední dobou těm shybům moc nedával, tak jsem spokojený, že jsem to vůbec dal.

Tlaky na rovné lavici JČ
2 x 5 x 36,5
13x 5 x 26,5
Dost lehké, ale o to kratší pauzy a delší opakování.

Pullover
2 x 115 x 26,5, 26,5
-Tady jsem si teda dobře dal, ale hlavně mám unavené nohy z toho kardia.

Millitary pres - střídavě před/za hlavou
4 x 14-15 x 40, 45, 45, 45

Pozn.: Trénink mi trval cca 50 minut, což je dost rychlé...příště musím dát delší pauzy. Jinak Bear je super, nemusím vymýšlet, co budu cvičit a není to složité. Snad to taky bude fungovat.
Zítra ráno půjdu na nohy (dřepy), což nebude asi zrovna příjemné, protože mám svalovku nohou ještě dneska - ze 4 sérií předních dřepů a hlavně je to !RÁNO! což fakt nemusím. Ale i tak se těším na dřepy.
kaplii

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.11.14 - Trénink - 1. TÝDEN Bear routine - 4. DEN
Dřep
2 S x 5 O x 105
8 x 5 x 90
Nohy totálně unavené!!! Ale i tak to bylo super.

Rumunský MT
4 x 12-15 x 80, 70, 70, 60

Spodní záda dostávají dost zabrat, musím se kouknout na izolovanější cvik na hamstringy. V posilovně mi nejvíc chybí zakopávání.

Lýtka
4 S na legpressu - 5 opakování na každou nohu+obě nohy zároveň - zítra to bude bolet.

Břicho - šikmá lavice - moc ten cvik nevyhledávám, IMHO je k ničemu, ale když jsem línej, tak se hodí.
4 S

Pozn.: Trénink mi trval cca 40 minut. Nohy bolely a moc se jim nechtělo hýbat, ale dalo se to v pohodě odjet. Nejvíc mi ale vadí to, že nemůžu dělat kardio na kole, protože to zhoršuje regeneraci. Budu muset najít na netu nějaké poskoky, atd. (vypadlo mi, jak se to jmenuje). Dost možná opráším box. pytel a oživím nějaké techniky.
kaplii

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě si pro sebe přidám jednu motivační fotku. Ross Dickerson.

Cíl na příštích 10 let.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
[b]Nejvíc mi ale vadí to, že nemůžu dělat kardio na kole, protože to zhoršuje regeneraci.

Jak kardio na kole zhoršuje regeneraci?

Jinak jedeš pěkně a ten cíl snad dáš dřív, než za 10 let (tak dlouho mu ty kerky nemohly trvat.)
kaplii

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
kaplii napsal:
[b]Nejvíc mi ale vadí to, že nemůžu dělat kardio na kole, protože to zhoršuje regeneraci.

Jak kardio na kole zhoršuje regeneraci?

Jinak jedeš pěkně a ten cíl snad dáš dřív, než za 10 let (tak dlouho mu ty kerky nemohly trvat.)

Díky.
O kardiu jsem se špatně vyjádřil. Kardio mi zhoršuje regeneraci v tom, že mi nohy nestíhají regenerovat, respektive mi tu regeneraci nohou prodlužuje.
Na to, jak je potetovanej, tak to vypadá poměrně dobře ty kérky. Není nic horšího, když má někdo rukáv a vypadá to, no...nic extra prostě (jako jeden českej Mens physique ).
Oddo

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ross má dobrou formu, trošku mi ta forma připomněla Aarona Curtise
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné hovádko.
Tenhle jeho slogan na jeho FB stránce mě dostal: "I'm just a skinny natural bodybuilder."

Hned dvojnásobná ironie. :D
kaplii

PříspěvekZaslal: so listopad 08, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já právě postavu Aarona moc nemusím, ani nevím proč...jinak je to sympaťák.

8.11.14 VOLNO
Dneska asi kardio nedám , protože jsem celej bolavej. Hrudník a záda mě bolí jak mě nebolely tak půl roku. To bych fakt nečekal.
Snad budu moct zítra na trénink, ale jelikož je bech+přítahy v předklonu, tak nevím teda.
Váha: 92,7 kg WTF
Nechápu, že mi jde tak snadno nabírat a dost pochybuji, že je to čistě ve svalech. Musím ubrat kalorie.

EDIT: Překonal jsem se a večer kardio nakonec proběhlo .
kaplii

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2014 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.11.14 - Trénink - 2. TÝDEN Bear routine - 1. DEN
Bench press
2 S x 5 O x 110 kg ( +6 kg - mělo být +4, ale v posilce je málo závaží a když se tam sejdu s někým, tak prostě závaží je nedostatek a bere se to, co je :D)
13 S x 5 O x 94 kg ( +4 kg)

Přítahy v předklonu
2 S x 5 O x 85 kg ( +5 kg)
14 S x 5 O x 75 kg ( +5 kg)
-Opět to bylo dost lehké, ale stejně jsem měl svalovku.

Triceps s JČ
4 x 10-15 x 40, 40, 32,5, 32,5

Biceps s VČ
4 x 10-15 x 25, 25, 25, 25
-Nízká váha+menší pauzy=velké napumpování. :)

Rozpažování - s JČ v každé ruce
3 x 12 x 10+10 kg

Pozn.:
-Strašně rychle nabírám a to dělám kardio, kdy můžu. V jídle se nechci omezovat, protože s regenerací to bude horší a horší. Po BEAR routine dám alespoň na týden nějakou lehčí "dietu".
-Zítra nám začíná výběr diplomky a protože jsem nebyl schopnej si zajistit podnik u kterého budu DP na vlastní téma zpracovávat (ekonomika), tak si budu muset vybrat z témat učitelů, která jsou zaměřená spíše teoreticky (=ZLO).
kaplii

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.11.14 - VOLNO
-Kardio dneska neproběhlo. Dělal vůbec někdo někdy při BEAR routine kardio?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lean bulk - kaplii. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: