|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Koooky

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
nevite, kde by se dal sehnat Lipo 6 Black v kamennem obchode v Praze? Nebo nejaky levny e-shop?
Opet jsem na to cetla velice dobre recenze, tak bych to chtela zkusit. snad to nebudou jen vyhozene penize... _________________ Always and never are two words you should always remember never to use.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Koooky napsal: | nevite, kde by se dal sehnat Lipo 6 Black v kamennem obchode v Praze? Nebo nejaky levny e-shop?
Opet jsem na to cetla velice dobre recenze, tak bych to chtela zkusit. snad to nebudou jen vyhozene penize... |
Mám trochu v paměti (ale možná se pletu), že Lipo 6 Black není pro prodej v ČR povolený. Existuje sice (údajně) EU verze, ale mnohdy řada samotných prodejců netuší, jakou verzi vlastně má. Možná bych spíše sáhnul (ostatně jako u všech jiných suplementů) po něčem, co je v EU vyrobeno a je tedy po všech stránkách s mnohem větší jistotou v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tyhle věci ideálně nechat si poslat z USA, tak máte jistotu že to bude fachat. Zvláště ty black, pokud někdo sežene EU verzi, což je hodně pravděpodobné tak má holt peška. No pokud ale dělá něco závodně a nemůže si dovolit nějaký průser tak je to v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
A proc by to, co je vyrobene mimo EU, nebylo v poradku?
Ach jo, ja uz videla nejakou nadeji, ze mi v tom hubnuti neco pomuze, cetla jsem tolik pozitivnich recenzi a peknych vysledku.. _________________ Always and never are two words you should always remember never to use.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Koooky napsal: | Moc dekuju! Asi to vyzkousim.
Nejak zacinam byt zoufala, nic mi nepomaha...myslim, ze sestaveny jidelnicek mam dobre, denne si davam hodinu kardia a tuk nemizi |
Co ctu pul roku stary prispevek, tak vidim, ze ti zadna dieta za ten pul rok nezabrala, vim ze shanis pripravek na hubnuti, ale nechces se spis rozepsat jak drzis dietu a jak cvicit? V tomhle ohledu ti tu lidi pomuzou a mozna se najde chyba tam, kde si myslela, ze je vse v poradku.
A k tematu, paradne funguje i obyc. Lipo-6
Naposledy upravil Seva98 dne ne říjen 09, 2011 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Koooky napsal: | | Ach jo, ja uz videla nejakou nadeji, ze mi v tom hubnuti neco pomuze, cetla jsem tolik pozitivnich recenzi a peknych vysledku.. |
V hubnutí Ti pomůže v první řadě dobře sestavený základní jídelníček (tzn. rozumně nízký energetický příjem) na straně jedné a dostatečně náročný trénink (tzn. rozumně vysoký energetický výdej) na straně druhé. Budeš-li to takto mít, váha půjde dolů. A jakýkoliv spalovač tuku je teprve ta třešnička na dortu, která tomu (až za splnění podmínky výše) může kousek pomoci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
Seva, nezabrala : ( Trochu jsem zhubla, kdyz jsem to chvili prestala resit, ale uz to jde zase zpatky
Jim vesmes porad stejne, jak jsem tu psala v tom mem tematu...Paradoxne jak jsem trochu zhubla, tak to bylo v dobe, kdy jsem se na dietu vykaslala a doprala si sem tam neco dobryho _________________ Always and never are two words you should always remember never to use.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak mi Jezisek najezil Lipo 6x...chtel ajsem se zeptat na jednu vec...v upozorneni je napsano, ze se to nema kombinovat s jinymi zdroji kofeinu. Ja jsem bohuzel navykla na kavu (2-3 turci denne). Myslíte, ze by byl problem, kdybych si toho jednoho rano dala? _________________ Always and never are two words you should always remember never to use.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 10:23 am Předmět: |
|
|
ja som pri tom pil kavu a zatial zijem, ale urcite si daj pauzu medzi tabletkou a kavou myslim, ze v tablete je cez 300 mg kofeinu
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Kdyz uz je to takova rec, nedovoli mi to se nezeptat.... Je rozdil pusobeni spalovece na osobu, co je zvykla na kofein a na osobu, ktera nepije kavy... zadny kofein ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Je to rozdíl, každý má toleranci někde jinde a to nejenom na kofein ale i na synerphine (či ephedrine). V podstatě by se vždy mělo začít s menší dávkou a tu potom zvíšit na mez kterou by měl člověk pociťovat (bušení srdce, silné pocení, nespavost) to už je hranice, lehce pod ní je ideál.
Z vlastní zkušenosti mám na tyto výrobky větší toleranci, což je méně ekonomičtější
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Nevim jakou mam toleranci, ale driv jsem zkousel vetsi davku NO Explode a byl jsem v pohode
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Koooky napsal: |
Tak to doufam, ze mi to nebude k nicemu, kdyz jsem navykla na tolk kafi |
K něčemu ti to hlavně bude, když přizpůsobíš jídelníček spolu s pohybou aktivitou
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|