Lipo-6

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lipo-6  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Lipo-6
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Koooky

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevite, kde by se dal sehnat Lipo 6 Black v kamennem obchode v Praze? Nebo nejaky levny e-shop?

Opet jsem na to cetla velice dobre recenze, tak bych to chtela zkusit. snad to nebudou jen vyhozene penize...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koooky napsal:
nevite, kde by se dal sehnat Lipo 6 Black v kamennem obchode v Praze? Nebo nejaky levny e-shop?

Opet jsem na to cetla velice dobre recenze, tak bych to chtela zkusit. snad to nebudou jen vyhozene penize...

Mám trochu v paměti (ale možná se pletu), že Lipo 6 Black není pro prodej v ČR povolený. Existuje sice (údajně) EU verze, ale mnohdy řada samotných prodejců netuší, jakou verzi vlastně má. Možná bych spíše sáhnul (ostatně jako u všech jiných suplementů) po něčem, co je v EU vyrobeno a je tedy po všech stránkách s mnohem větší jistotou v pořádku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle věci ideálně nechat si poslat z USA, tak máte jistotu že to bude fachat. Zvláště ty black, pokud někdo sežene EU verzi, což je hodně pravděpodobné tak má holt peška. No pokud ale dělá něco závodně a nemůže si dovolit nějaký průser tak je to v pořádku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Koooky

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A proc by to, co je vyrobene mimo EU, nebylo v poradku?

Ach jo, ja uz videla nejakou nadeji, ze mi v tom hubnuti neco pomuze, cetla jsem tolik pozitivnich recenzi a peknych vysledku..
Seva98

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koooky napsal:
Moc dekuju! Asi to vyzkousim.

Nejak zacinam byt zoufala, nic mi nepomaha...myslim, ze sestaveny jidelnicek mam dobre, denne si davam hodinu kardia a tuk nemizi

Co ctu pul roku stary prispevek, tak vidim, ze ti zadna dieta za ten pul rok nezabrala, vim ze shanis pripravek na hubnuti, ale nechces se spis rozepsat jak drzis dietu a jak cvicit? V tomhle ohledu ti tu lidi pomuzou a mozna se najde chyba tam, kde si myslela, ze je vse v poradku.

A k tematu, paradne funguje i obyc. Lipo-6

https://www.zonetraininglog.com

Naposledy upravil Seva98 dne ne říjen 09, 2011 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koooky napsal:
Ach jo, ja uz videla nejakou nadeji, ze mi v tom hubnuti neco pomuze, cetla jsem tolik pozitivnich recenzi a peknych vysledku..

V hubnutí Ti pomůže v první řadě dobře sestavený základní jídelníček (tzn. rozumně nízký energetický příjem) na straně jedné a dostatečně náročný trénink (tzn. rozumně vysoký energetický výdej) na straně druhé. Budeš-li to takto mít, váha půjde dolů. A jakýkoliv spalovač tuku je teprve ta třešnička na dortu, která tomu (až za splnění podmínky výše) může kousek pomoci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Koooky

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva, nezabrala : ( Trochu jsem zhubla, kdyz jsem to chvili prestala resit, ale uz to jde zase zpatky

Jim vesmes porad stejne, jak jsem tu psala v tom mem tematu...Paradoxne jak jsem trochu zhubla, tak to bylo v dobe, kdy jsem se na dietu vykaslala a doprala si sem tam neco dobryho
Koooky

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi Jezisek najezil Lipo 6x...chtel ajsem se zeptat na jednu vec...v upozorneni je napsano, ze se to nema kombinovat s jinymi zdroji kofeinu. Ja jsem bohuzel navykla na kavu (2-3 turci denne). Myslíte, ze by byl problem, kdybych si toho jednoho rano dala?
vird

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som pri tom pil kavu a zatial zijem, ale urcite si daj pauzu medzi tabletkou a kavou myslim, ze v tablete je cez 300 mg kofeinu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz je to takova rec, nedovoli mi to se nezeptat.... Je rozdil pusobeni spalovece na osobu, co je zvykla na kofein a na osobu, ktera nepije kavy... zadny kofein ?
jari

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to rozdíl, každý má toleranci někde jinde a to nejenom na kofein ale i na synerphine (či ephedrine). V podstatě by se vždy mělo začít s menší dávkou a tu potom zvíšit na mez kterou by měl člověk pociťovat (bušení srdce, silné pocení, nespavost) to už je hranice, lehce pod ní je ideál.

Z vlastní zkušenosti mám na tyto výrobky větší toleranci, což je méně ekonomičtější
Koooky

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Je to rozdíl, každý má toleranci někde jinde a to nejenom na kofein ale i na synerphine (či ephedrine). V podstatě by se vždy mělo začít s menší dávkou a tu potom zvíšit na mez kterou by měl člověk pociťovat (bušení srdce, silné pocení, nespavost) to už je hranice, lehce pod ní je ideál.

Z vlastní zkušenosti mám na tyto výrobky větší toleranci, což je méně ekonomičtější

Tak to doufam, ze mi to nebude k nicemu, kdyz jsem navykla na tolk kafi
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jakou mam toleranci, ale driv jsem zkousel vetsi davku NO Explode a byl jsem v pohode
Seva98

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No uvidis, zacni na mensich a kdyz nic nebudes pocitovat, postupne zvetsuj davky. Ja uz pri 2 tabletach denne nemohl spat a budil se sam od sebe v 5 rano vyspany

https://www.zonetraininglog.com
jari

PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koooky napsal:

Tak to doufam, ze mi to nebude k nicemu, kdyz jsem navykla na tolk kafi

K něčemu ti to hlavně bude, když přizpůsobíš jídelníček spolu s pohybou aktivitou
Compress Fever Plus | Nutrend
Komplexní spalovač tuků s obsahem 14 účinných látek!
999 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lipo-6 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: