|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: po březen 21, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut trénink techniky
Ještě se chystám jít dneska potřetí, mazácky sem si odpoledne dal šlofíka, abych dobil baterky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:16 am Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut trénink techniky
Tak dneska potřetí. Daleko líp se mi trénuje na části, když si mezitím dám jídlo, schrupnu si apod.  Zajímavej je syndrom vítěze, kdy já vím že na závodech porážím páry co trénujou 5x dýl než já a tak mě motivuje že bych v tom mohl pokračovat, až pak jdu trénovat 3x za den abych byl lepší než ostatní  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 22, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Trénink na rychlost 120 minut
Začaly mi padat taneční kalhoty a je to dost vopruz  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 22, 2011 11:20 pm Předmět: |
|
|
A co že si se dal na párové tance? Ty si předtim tancoval nějaký ty house apod. ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 23, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink na rychlost
Spazik: nene, tančil jsem si plno věcí pro radost, ale s latinou sem začal a u latiny taky skončil
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:18 am Předmět: |
|
|
Plavání
16x25m sprint kraul
Tanečky
45 minut trénink techniky
Večer sem se rozplaval na bazénu a pak ještě dotancoval na sále, bylo to milé  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Plavání
12x25m sprint kraul
Tanečky
75 minut practise
Snažím se plavat co nejrychleji, aby to k něčemu bylo. Tanečky dneska v pohodě, zítra a pozítří to ještě poladíme a v neděli to rozjedeme za se na soutěži  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprint kraul
Dneska zlehka, zítra taky, v neděli mám totiž v plánu dva závody v jeden den  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so březen 26, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
30 minut practise
Plavání
10x25m sprint kraul
V cajku, dneska zlehka, v noci mi nebylo moc ok ale 2x coldrex hot drink to srovnal. Zítra to musíme odpálit, tak doufám že usnu dřív než v 5 ráno, posunutejch na 6  .
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so březen 26, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | Gratulace k výsledkům. BTW. jak se dívám na tu fotku, taky to máš tak, že ať vážíš kolik chceš ty škraně zůstanou? | Proti normální lidem jo, ale teď mám dole tak 15kg a obličej už je viditelně pohublej, akorát na tý fotce se culím jako měsíček na hnůj .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
Jsi bledý jako Count L.Dracula.J z Transylvánie. Neplánuješ aspon trochu solárka? Takovej hezký kluk by z tebe byl _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|