|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Pardubický perník
1. místo/32 párů
Kladenská soutěž
1. místo/25 párů
Dneska 2 soutěže, celkem 7 soutěžních kol, v obou finále samý 1. místa, máme třídu C a předvedli sme že když člověk spořádá 3 endurosnacky, 2 kofeinový tablety a redbulla, neumře  .
Bombay: 3x týdně plavu v přechlorovaným bazénu, vypotím litry potu na parketu, opálení by se mi neudrželo a solárka by mě zabilo. Loni jsem netancoval, jezdil k moři a hněděj byl, to víš že to je příjemnější  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
To jste letěli vrtulníkem, ne:-)?
A opětovná gratulace...ale fakt poslední, by se jeden ugratuloval  . A máte s partnerkou nějaký konkrétní cíl .... pro tuhle sezónu nebo i dál .... nebo to prostě neřešíte, jedete čistě co a jak vás baví, a co bude se uvidí? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
ygg: Jeli sme autem, ale hrozně rychle, protože soutěže byly jen chvilku od sebe  .
Cíl máme z února - do května vytančit třídu B, teď máme za první měsíc soutěžení třídu C a začne to být teprv zajímavý. Na duben máme v plánu cca 8 soutěží, po prvních dvou uvidíme jestli je reálný v nich dopadat dobře, přece jenom je to už o fous lepší tancování a já sem furt stejnej  . V květnu každopádně se partnerka odstěhuje do Španělska, takže pak budu muset mít novej plán i novou ženu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po březen 28, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
40 minut trénink techniky
Dneska jsem začal zlehka, večer půjdu ještě na jeden technickej trénink. Přece jenom bych si měl vydechnout, ale na další závody chci jít už v sobotu, tak moc není kdy  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po březen 28, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
Kua v čem je chyba? Všichni okolo mě nestíhají, jen LJ neustále plave a tančí. A to mnohdy dle zdejších příspěvků i v naprosto nehezkou noční hodinu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po březen 28, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
Nechal jsem si na Kladně boty, tak dneska výjimečně v teniskách, fakt paráda  .
Bombay: nechodím do školy, nemám děti, nemám rodinu  , tak to jde ještě
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 29, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut trénink nové sestavy
Dneska ráno jen lehce, odkrokoval jsem si v polospánku novou sestavu, od večera ji začnu trénovat, cíl je to mít v pohodě do soboty  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 30, 2011 1:04 am Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
Dneska ještě v klidném tempu, zítra to začnu konečně zase drtit na plno, potřeboval sem po víkendu trochu zvolnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 30, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Plavání
14x25m sprint kraul
Tanečky
60 minut practise
Soutěž budeme mít v neděli, takže přípravu klasicky zintenzivním zítra. Dneska jsem byl na lékařské kontrole, tlak 125/70, 91kg TH, sem se vyprasil zase a musím do neděle omezit přísun Paul, Monte a Pribiňáků  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
Tanečky
100 minut practise
Chystáme se na neděli, ale přidaly se nějaký pracovní trable, takže se moc nekoncentruju a očekávám že ze stresu i přiberu..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
Pátek
90 minut practise
Sobota
120 minut practise
Pořád se učím nový paso doble a umím pořád hovňajs, takže zítra to jedeme spíš vyzkoušet a pořádně to dáme dokupy až příští týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut practise
Dneska nakonec bez soutěže, jede tam málo párů a raději si to do příštího týdne dopilujeme. Sice spěcháme, ale má to dobrej směr a nechci si pokazit jméno  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m kraul sprint, 100m prsa na uvolěnní
Dneska v dobrým tempu, z vedra za celej den to bylo tak akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po duben 04, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut trénink techniky - převážně otočky a balanc těla
Plavání
10x25m sprint kraul
Dneska v rychlým tempu, protože sem to nestíhal, ale ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 06, 2011 2:39 am Předmět: |
|
|
Tanečky
90 minut trénink techniky
Od zítřka zase i s bazénem, víkend se blíží a je třeba to pilovat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|