Tanečky postupujou standardně, na bazén sem se opět dostal těsně před zavíračkou. Pořád sem si nerozmyslel jestli do fitka chodit ráno nebo v poledne, ale jedno z toho to bude .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Přišly mi suplementy, což je super. Po šleze kofeinu sem se bohužel potil jako prase, musím si začít nosit víc triček a košil na trénink kvůli tomu na převlíkání .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Naposledy upravil LJ dne čt srpen 04, 2011 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Dneska peklo, málo jsem spal a měl jsem trénink už v poledne a bylo hrozný dusno, takže sem se nemohl probrat. Kofeinový ampule asi fungujou spíš na lidi co nemají diet coke addiction , protože to moc necítím. Večer jsem chtěl jít plavat, ale usnul jsem .
Tenhle týden mě totálně unavil, pitomý ranní vstávání mi fakt nesedí. Prozměnu sem šoupnu jedno tréninkový video, bez partnerky (dává prostor představivosti, kde asi v tu kterou chvíli mrška má být a co asi dělá? ). Je to teda nácvik rumby
Trénink
4x kolečko po cvicích, 30s s lehkou váhou a bez přestávky na další cvik, minuta pauza mezi kolečkama
cviky: bench, výrazy s vč, bic zdvih s vč., veslování, stahování horní kladky paralel, triceps. stahování lana, dřepy
Dneska poprvý, po tancování a plavání zlehka, jakoby docela sem funěl ale jel sem bez přestávek což byl docela zápřah a šlo to, takže fyzička asi nebude limit.
Po včerejšku sem rozsekanej a taky nafouklej. Asi sem nezmínil že sem před týdnem zařadil 5g creatinu denně. Chci nabrat trochu svalů a těsně před sezónou až vysadím, tak opadne voda a já se zázračně zrychlím . Problém je, že sem se docela přifoukl a sem jak velryba.
Deadlift: optickej klam, sem teď macatej mám tak 90kg, budu to ještě sesekávat a taky musí opadnout voda z kreatinu pak
Dneska mi to nedalo, nahodil jsem novej sportovní set a šel se proběhnout. Podle očekávání nebyl problém ani s dechem ani únavou noh, jenom sem se klasicky nudil , ale to se nedá nic dělat. A podle očekávání sem přiběhl mokrej jak kdyby venku pršelo .
Víkendových 6 sportů v jednom mě tak zničilo, že sem v pondělí večer lehl s horečkou a zimnicí s totálně nataženýma všema svalama . V úterý se přidala paní sračka a tak sem měl do dneška co dělat. Dneska konečně OK, takže proběhla oslava formou kýty v Imperialu a burgeru ve Fridays .
Tanečky
60 minut trénink techniky
Jak se říká, nevstoupíš 2x do stejné řeky, takže doufám že když si výkony z minulého týdne tento víkend zopakuju, tak se opět poseru .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru