LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2011 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
90 minut trénink sestav

Plavání
10x25m kraul sprint

Tanečky postupujou standardně, na bazén sem se opět dostal těsně před zavíračkou. Pořád sem si nerozmyslel jestli do fitka chodit ráno nebo v poledne, ale jedno z toho to bude .
LJ

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterní tanečky
90 minut trénink sestav

Tanečky
90 minut trénink sestav

Plavání
10x25m sprint kraul

Přišly mi suplementy, což je super. Po šleze kofeinu sem se bohužel potil jako prase, musím si začít nosit víc triček a košil na trénink kvůli tomu na převlíkání .

Naposledy upravil LJ dne čt srpen 04, 2011 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut trénink sestav

Plavání
10x25m sprint kraul

Jedu si jedu, o víkendu se do toho trochu víc opřu a pak už nastartuju her posilovnu .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
90 minut trénink techniky
75 minut trénink techniky

Dneska dva tréninky, měl sem docela dost energie, zítra to doplním o další sporty.
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 07, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
60 minut trénink techniky
75 minut trénink sestav

Plavání
10x25m kraul sprint

Dělám co se dá, už sem takhle --- blízko prvnímu fitku letos skoro .
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 2:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
90 minut trénink sestav

Dneska peklo, málo jsem spal a měl jsem trénink už v poledne a bylo hrozný dusno, takže sem se nemohl probrat. Kofeinový ampule asi fungujou spíš na lidi co nemají diet coke addiction , protože to moc necítím. Večer jsem chtěl jít plavat, ale usnul jsem .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek
Tanečky 60 minut trénink techniky

Plavání
10x25m sprint kraul

Tanečky
75 minut trénink sestav

Tenhle týden mě totálně unavil, pitomý ranní vstávání mi fakt nesedí. Prozměnu sem šoupnu jedno tréninkový video, bez partnerky (dává prostor představivosti, kde asi v tu kterou chvíli mrška má být a co asi dělá? ). Je to teda nácvik rumby
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut trénink techniky

Plavání
10x25m sprint kraul

Dneska hodně ospalej den, že já radši než na ten průvod prahou podporovat lesby .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
4x kolečko po cvicích, 30s s lehkou váhou a bez přestávky na další cvik, minuta pauza mezi kolečkama

cviky: bench, výrazy s vč, bic zdvih s vč., veslování, stahování horní kladky paralel, triceps. stahování lana, dřepy

Dneska poprvý, po tancování a plavání zlehka, jakoby docela sem funěl ale jel sem bez přestávek což byl docela zápřah a šlo to, takže fyzička asi nebude limit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadáš hubeně - kolik teď vážíš ? Jinak - pro mě je tohle celé nepochopitelné - stejně jako pro někoho matematika - tak pro mě ty kroky:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
10x25m sprint kraul

Tanečky
90 minut trénink sestav

Po včerejšku sem rozsekanej a taky nafouklej. Asi sem nezmínil že sem před týdnem zařadil 5g creatinu denně. Chci nabrat trochu svalů a těsně před sezónou až vysadím, tak opadne voda a já se zázračně zrychlím . Problém je, že sem se docela přifoukl a sem jak velryba.

Deadlift: optickej klam, sem teď macatej mám tak 90kg, budu to ještě sesekávat a taky musí opadnout voda z kreatinu pak
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
30 minut pohodový tempo po Vítkově

Dneska mi to nedalo, nahodil jsem novej sportovní set a šel se proběhnout. Podle očekávání nebyl problém ani s dechem ani únavou noh, jenom sem se klasicky nudil , ale to se nedá nic dělat. A podle očekávání sem přiběhl mokrej jak kdyby venku pršelo .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Víkendových 6 sportů v jednom mě tak zničilo, že sem v pondělí večer lehl s horečkou a zimnicí s totálně nataženýma všema svalama . V úterý se přidala paní sračka a tak sem měl do dneška co dělat. Dneska konečně OK, takže proběhla oslava formou kýty v Imperialu a burgeru ve Fridays .

Tanečky

Jak se říká, nevstoupíš 2x do stejné řeky, takže doufám že když si výkony z minulého týdne tento víkend zopakuju, tak se opět poseru .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasické tanec
90 minutová lekce

Latina

Plavání
10x25m kraul sprint

Zpátky v rytme. Zejtra si zajdu konečně zase do fitka, nahodit sval .
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedělní běh
30 minut pobíhání po Vítkově

Klasika
45 minut trénink

Latina
90 minut trénink sestav

V tom vedru co je se mi nesportuje moc dobře, zítra bych se rád dostal během dne na plovárnu .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: