Tak viděl jsem tě dvakrát....jednou na jevišti při tanci, a dnes cestou z Opery s dcerou, a to jsi okolo jen profrčel ... ale aspoň víš, že nikdy nevíš kdo tě sleduje a vidí ... navíc, ty jsi celekem dost výrazná bytost, takže i mně asi po 20s došlo, kdo že to šel s nepřítomným výrazem okolo
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
4 série
dynamické výskoky ze dřepu, 15op
mrtvý tah, 15op
kliky, 15op
3 série
shyby na stroji, 12op
sprinty do schodů, 2op
3 série
crunches, 10op
výkopy nohama ze země, 10op
rotace do stran ve zkracovačce, 10op
podkopávání noh v kliku, 16op
Během týdne jsem byl 2x v posilovně, 2x plavat, 1x běhat a jednou jsem doma udělal 130 kliků . Dneska jsem se vrátil zpátky do tréninku s trenérem, ale bohužel nalačno mi to nesedlo a po první kombinaci cviků mi totálně došel kyslík a myslel jsem, že tam zkolabuju, takže jsme to moc nehrotili, protože sem většinu času funěl a se zavřenejma očima si představoval rozkvetlou louku plnou motýlů, což mi vůbec nepomáhalo .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
4 série
dynamické výskoky ze dřepu, 15x
skákání přes švihadlo, 60s
výdrž v kliku, 30s
4 série
přeskoky ve výpadech, 20x
kliky na bose, 10x
crunches, 15x
4 série
shyby s dopomocí, 10op
veslování, 15op
4 série
crunches, 10x
zdvihy noh z lehu 10x
zkracovačky, 10x
4 série
crunches na míči, 15x
chytání medicimbalu na míči, 15x
TH 93kg, což je hodně, ale mám nejlepší formu života, tohle je fakt přesně to cvičení který by měl dělat každej, protože ta fyzička je k nezaplacení a navíc nevypadám ani jako hubená pápěrka, je to pecka. Zítra jdu už zase to rozbalit, musím spotřebovat těch 16 dnešních řízků .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
4 série
poskoky v dřepu po schodech, 2x
kliky, 20x
4 série
shyby, 8-10x
výdrž ve vzporu, 30s
přeskoky přes švihadlo, 60s
4 série
přítahy hrudníku k vč, 10x
4 série
tlaky na ramena na stroji, 15x
4 série
crunches 15x
zkracovačky 15x
Trénink pondělní
3 série
sprinty proti karate pásku, 6x
výdrž ve vzporu, 20s
4 série
bench, 10x60kg
clean and jerk s kettlebells, 10x
4 série
silové přemístění, 10x
criss crossy, 16x
4 série
5 cviků, variace na břicho, ani jeden nevím jméno
Taková vánoční klasika. Vůbec si nepamatuju, co sem cvičil . Nicméně švihadlo jde pomalu ale jistě nahoru, fyzičky asi super, musím zase vyzkoušet nějakej testík.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Aha..no, jeden u nás ve fitku cvičí něco jako kick box ajrobik střelený džezgymnastikou ( v prostoru protisměrných kladek před zrcadlem)..ale tohle je o dost lepší
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru