LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MOOG

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 1:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Aktuální forma, na týhle fotce je toho vidět konečně trochu víc:). 96kg, míry nevím, změřím změny po HST, ale tuším že rostu.

Ty jo, takovou formu jsi nemel ani tenkrat na Rivecu
LJ

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 2, trénink 3
tlaky s JR na šikmé, 1x15 (PR!),2x10 27.5kg
stahování horní kladky óbyč 3x15 50kg
stahování kladky triceps 3x15 25kg
tlaky na ramena na stroji up to 15x35kg

Dnešní trénink během pracovního dne jsem opět podcenil, po hodince sem zjistil, že už bych raději měl jít do práce , takže sem osekal konec. Tlaky na šikmé sem si zkusil jak by šly s těžší váhou a šly, ale bylo to těžký jako kráva těch 15 opakování a už sem nemohl, tak sem to na další série osekal, není důvod to hrotit . Každopádně padlo první PR po X letech mám pocit:).

Shrnutí fáze 3x15
Příjemná změna, tělo reagovalo výborně. Rozhodl sem se další fázi dát 4x10, a zase podseknout váhy na začátek, protože začínat tam kde sem teďka, to bych si brzo koledoval o přetrénování. Taky uvažuju o zařazení pulloverů.
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2008 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 3, trénink 1
tlaky s JR na šikmé, 4x10 20kg
stahování horní kladky óbyč 4x10 40kg
tlaky na ramena na stroji up to 4x10 20kg
pullover up to 5x30kg
biceps. zdvihy na stroji s JR up to 5x25kg (jakoby dohromady 50kg)

Dneska sem šel v asi nejhorší dobu, všechny volný činky byly obsazený, ale přece jenom, lehkej trénink, váhy zase hodně podseknutý, ať můžu 6x přidávat, takže relax, zkusil sem pullover a šel pěkně, tak od příště ho zařadím nějak koncepčně. Co sem nejel bylo obsazený, ale nevadí, přituhovat začne až tak za týden zase.

Jinak mi vyrostla ruka zase asi o něco (asi přes noc ), ale neumím se sám fotit, takže fotka je rozmazaná .
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální míry (listopad - únor - březen - změna)
věk: 22 let
váha: 85kg - 95kg - 95kg
výška: 188cm
pas: 84cm - 87cm - 88cm +1cm
biceps: 34.5cm - 37cm - 38cm +1cm
prsa: 106cm - 112cm - 114cm +2cm
stehna, lýtka - mají pauzu

Kreatin zatím nedávám, protože sem si nechal v Brně minule občanku a nedali mi balíček co mi přišel na poště. Ale už by byl na místě, abych to zase trochu popohnal .
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2008 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já se fotím po cvičení dycky v šatně a musím spěchat, je tam provoz, a kdyby mě někdo načapal jak se fotím, asi se poseru . Co je horší, že mám jen mobil a jak je špinavej objektiv asi už trvale, tak ty fotky sou buď zrnitý nebo rozmazaný, když se leknu... Ale za měsíc a půl, tedy po dokončení objemu a dvou týdnech diety, to myslím bude příležitost říct i třetí osobě nějaké , tak pak.
LJ

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2008 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek - aerobka - 3,5h ve Špindlu na krátkejch curvingách, sněžilo a byla mlha, já neměl čepicu, takže mi omrzl celej ksicht .

Sobota - aerobka - 5h ve Špindlu na bigfootech, svítilo sluníčko a bylo krásně, ale já se sem se nenamazal, takže sem si spálil ksicht .

Naposledy upravil LJ dne po březen 17, 2008 10:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2008 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 3, trénink 2
tlaky s JR na šikmé 4x10 22.5kg
tlaky na ramena na stroji 4x10 20kg
přítahy VČ v předklonu 4x10 45kg
pullover up to 3x40kg
veslo up to 3x92.5kg

Další lehounkej trénink, po lyžovačce plno síly, tak sem si dal mezi sériema minimální pauzy, vždycky pod minutu, trénink sem odjel rychle a výbušně celej, bude kam přihazovat, příště už to trochu začnu solit.

Jinak ve fitku nějakej pan kultík zřejmě, mladej kluk opálenej, si dal 4x175kg flat raw bench, bez mostu, docela sem koukal.
LJ

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aerobka - 1,5h tanec
Dneska hodinka new style a půl hodinka lockingu, lilo ze mě jak z prasete, byl sem pomalej a dejchal opravdu ztěžka. Je to trénink od tréninku horší, fitko mi opravdu na kondičce nepřidává... Holt to budu zachraňovat po HST lika tréninku tím dynamickým kruháčem.
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska místo tréninku příjemná akce, Agentura roku, je milý dostávat ceny od Ester Kočičkový. Na rautu sem snědl tak kilo masa a chvilku si povídal s Danem Bártou, zítra to doufám zúročím v tréninku ...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsi jedním z Best of Best, nebo jen jako zástupce agentury?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, Bob sem nebyl , na to ještě nemám věk , ale s jedním Bobem sme si běhěm předávání cen jako jediní v sále popíjeli pivko a smáli se všemu . Já akorát šel s pár kolegama pro cenu za Agenturu roku .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 3, trénink 3
tlaky s JR na šikmé 4x10 25kg
tlaky na ramena na stroji 4x10 25kg
přítahy VČ v předklonu 4x10 55kg
stahování kladky na triceps 4x10 25kg

Po včerejšku nevyspalost a letargie , ale odtrénoval sem něco, musím začít přihazovat, no .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele LJ, sejdeme se někdy v tý zatracený AXE? Nebo se budeme míjet postupně i o minuty?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aerobka - 1,5 hodiny lockingu.
Dneska příjemný tancování, dýchalo se mi prozměnu jednou dobře, daleko lepší než minule. Asi to chce ry-ry-rytmus pravidelnej a vše bude ok .
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Extra trénink
tlaky na prsa na šikmé s JR s 27.5kg
stahování tricepsového lana s 50kg
bench na MT s 75kg
bic. zdvihy s 15kg JR
peckdeck s 55kg

Dneska sem šel do relaxačního centra a chtěl sem akorát prsa trochu protáhnout před plaváním, nebyla totiž ani velká činka, což mi dost omezilo možnosti. Jel sem intenzivně, téměř bez pauz, bylo to milý .

Aerobka - 1h plavání
Plavání super, jel sem si většinou prsa, bazén malinkej snad 10m, plaval sem kolečka sem tam, celkem sem mohl naplavat tak 50-70 bazénů, pohoda.

Sauna
Byl sem poprvý v opravdický, něco nad 90°'C, docela to šlo, ale lilo ze mě .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: