LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska trénink zvostra, vytáhl sem to v tlacích na ramena s JR ve stoje už na 3x5 21,5kg, akorát už to je docela těžký . Venku je hnusně a mám prázdnou ledničku, takže to vypadá na nevyhnutelnej výlet do Alberta, je mi z toho smutno ale asi si budu muset oblíct trenky...
LJ

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2009 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po vzoru Drapera dnes i druhá fáze, ve fitku, TH 99,2kg

orbitrack 5 minut
bench 10x15kg, 10x35kg, 10x55kg, 10x65kg, 5x75kg, 3x85kg
peckdeck up to 10x60kg
pushpress up to 5x90kg
stahování horní kladky 3x10x55kg
stahování horní kladky paralel up to 3x90kg

A v rámci dokonalosti tohoto multimediální logu opět fotka, tentokrát nazvaná já vepředu, Knesl vzadu .
LJ

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak bylo slíbeno, nějaký videa z mejch battlů

newstyle, smooth and cool as hell

zběsile vožralej house

3:0 sem vyhrál a na 100kg se mi na videu ta rychlost těla velmi líbí
LJ

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po víkendovým nátěru ve fitku pochopitelně i dnes tři dny poté stále svalovka jako prase, tekutý BCAA vůbec nepomáhají, že já debil si je kupoval, drahý to je jako prase ...

Nicméně pokračuju v drcení v domácím provizoriu, dostal jsem se na 8x21,5kg tlaky s JR na ramena ve stoje, je to už docela nepříjemný , takže zatím bohužel přihazovat nemůžu.

Včera se mi navíc stala taková nemilá věc, jak si docela hlídám jídlo, dávám denně šunku sýr maso, na noc protein, tak včera sem šel do restaturace Jarmark na lehkou kolu a dal sem si k ní v rychlým sledu rostbeef s bagetkou česnekovou, půl kila tataráku, tvarohovej dort s malinovou omáčkou a kokosovým korpusem, flašku šáńa (brut ) a nakonec asi v 11 sem to završil knedlem zelem vepřem . Co na to říct, každej občas přešlápne..

Dneska mám v plánu 120 minut jazz, po večerní fitness masturbaci se plánuju opět pro větší multimediální atraktivitu vyfotit .
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty prase...koliks tam proboha nechal za ten tatarak?
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ Ty jsi zvíře
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pul kila? ja si davam 100max 150 gramu sice ktomu mam rad vic topinek a potom mam pocit ze umru a to si myslim ze nejsem zrovna malej jedlik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už ste si mohli zvyknout že píšu v básnickejch metaforách, čili není to půl kila čistýho masa to by mi neudělali, žejo, donesou ti takovou velkou sadu a mícháš si to sám, čistýho masa podle mě mohlo bejt tak 250g, topinek sem měl 6, vajíčko, cibule, koření, stálo to pět stovek, nic strašnýho .
LJ

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2009 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink pokračuje, včera podle plánu 120 minut jazz (za týden dávám asi house battle 2x2, za 3 týdny mám jazz vystoupení v divadle, za 4 týdny jedu na Makarskou riviéru ladit formu ). Večer novej rekord, 3x10x21,5kg JR tlaky na ramena ve stoje. Nicméně se mi to zdá těžký, takže zatím asi stále nebudu přihazovat . Dneska bych si chtěl střihnout regulérní fitko a nafotit konečně něco nemravnýho v šatně . Pořád jedu tekutý BCAA a pořád ještě sem nataženej z neděle, mimochodem .
LJ

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Návštěva posilovny ve zběsilém tempu:

orbitrack 5 minut max. zátěž
bench 10x55kg, 7x75kg, 5x75kg, 5x75kg
tlaky s JR na šikmé 5x15kg, 5x20kg, 5x25kg
stahování horní kladky 5x40kg, 5x50kg, 5x60kg, 5x70kg
tlaky na ramena na stroji 5x50kg, 5x60kg, 5x70kg

Trénink zlehka, všechno v klídku, příště můžu přihazovat.

fotka s podtitulem gorilí muž
LJ

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera 15 minut intenzivní běh, resp. jsem ve Špindlu na pařbě a hrozně jsem se rozběhl na kopec sv. Petr jak je ta limitovaná sjezdovka ze světovýho poháru, pak sem se rozběhl dolů, pak to už po mokrý trávě nešlo ubrzdit, tak sem naskočil na koleno a jel asi 30 metrů slide z kopce, pak se odpružil zpátky na nohy a běžel dál . Velmi procítěný trénink!
LJ

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár fotek z tour de sněžka, viď.

Tak ty fotky sou 4 celkem .

Čili dneska asi 20km procházka, fujky!
LJ

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovna
5 minut hopsací stroj do strany, něco přes 3km
tlaky s JR na šikmé 5x15kg, 5x20kg, 10x25kg, 10x25kg, 8x25kg
chestpress up to 5x85kg
tlaky na ramena na stroji up to 3x80kg
stahování triceps. lana up to 10x55kg
triceps. kliky na stroji up to 3x85kg

Dneska fitko, opět jsem trochu přidal váhy, už je to tak na 90% původní síly, zatím to je hlavně limitovaný nezvykem na posilovnu a tohle zatížení svalů, ale v rámci svejch pidi možností jsem asi neutrpěl během necvičení žádnej výraznej posun ve výkonosti.

Po shlédnutí dílu Souboj v těžké váze, kde dva vtipní slováci chlastají jako duhy a je to na nich vidět, si začínám myslet, že trpím podobným syndromem, ale zatím nevím, jestli s tím něco budu dělat .
LJ

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
hopsání do strany 3km max. tempo
šikmý bench up to 2x75kg
peckdeck 5x5x60kg
chestpress up to 5x85kg
stahování horní kladky up to 5x65kg

Dneska opět trénink, blíží se sobotní premiérovej battle v housu 2x2, tak se snažím lehkým tréninkem ještě trošku srovnat (ačkoliv mi asi fitko k ničemu nepomůže , ale mám pocit že aspoň něco dělám).

Hopsání dneska dost vyšťavený . Šikmej bench rezerva tak 10kg určitě, ale bez jištění mi to lítalo a nechtěl sem to nějak debilně zahodit .
LJ

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
3km hopsání do strany
bench 9x10x45kg, 20x45kg
peckdeck relax
veslování 10x45kg, 10x60kg, 10x75kg
ramena relax

Dneska lehoučkej trénink, na benč sem zkusil podseknout GVT styl, podsekl sem asi o hodně, 20x v 10. sérii bylo furt tak 10 opakování rezerva, ale už to nemělo cenu. Nicméně aspoň pěknej rehab, dynamický rychlý opakování, nic na škodu .

Dnešní fotce říkám pohled ze strany s nedbale pohozenými vlasy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: