To je zatlý, ale je to takovej úhel nějakej ze strany a poloha ruky do boku - a taky nemám žádnej obří biceps , nemám sice v Praze metr, ale pod 40cm to bude, takže to líp vypadat ani nemůže .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
konečně nasdíleli můj poslední tj. semifinálovej battle, kde mě už bohužel přemohl démon alkoholu, čili na začátku sem natočenej bez hlavy, protože sem moc vysokej , newstyle, jako dobrý holka jela jako dělo a já vsadil na sexy vlny a skládačky ruky (opět mimo záběr kamery ), protože sem žižkovskej frajer a nebudu ze sebe dělat nějakou buznu ..
Druhá část house, tady s odstupem musím říct, že byla chyba, že sem vůbec netancoval housový kroky , ale jel nějakej wannabe dancehall navíc furt to samý - a evidentně sem byl jedinej koho to bavilo . Nicméně cítím poučení a strategii pro příště, přijdu v lepší fyzičce a míň se opiju .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Tanečky
120 minut pilování jazzovýho čísla na divadelní mimikry ... dobrý je, že díky fitku mám největší ramena ze všech holek , blbý je, že mi upadla fyzička o pár procent a na začátku sem se po pár minutách tancování regulérně zadýchal, nechápu ... Ve fitku budu muset přitopit aerobku a jet jen kruháč, pokud fitko budu stíhat do odletu al dente, ale asi jo.
Tanečky
120 minut house dance, poměrně namáhává záležitost, ale musí to bejt . Fyzička dobrá, potivost neúměrná, rychlost pohybu standardní.
Doma easy bb, variace na ramena, udělal jsem s mýma improvizovanýma činečkama opět PR, v jedný sérii dokonce 13x21,5kg na tlaky na ramena s JR ve stoje. Není to nic moc, ale začínám se cítit silnej.
Dárek od Ronnieho je osobně doručený balíček Professional whey protein 60% výrobce Extrifit nebo kdo, nicméně příchuť jahoda opravdu chutná jako jahoda a ne jako voda od nádobí, čili velmi dobré - a to míchám s vodou, takže v mlíku by to bylo určitě ještě lepší .
Podle mě hlavně kvůli tomu, že mě mají všichni rádi a jsem oblíbený ve společnosti, takže když řeknu luki potřebuje chutnej protein, tak se lidi můžou přetrhnout, aby ho dostal !
Podle mě hlavně kvůli tomu, že mě mají všichni rádi a jsem oblíbený ve společnosti, takže když řeknu luki potřebuje chutnej protein, tak se lidi můžou přetrhnout, aby ho dostal !
Trénink
orbitrack, 15 minut
bench up to 75kg
tlaky s JR up to 25kg
tlaky na prsa v sedě s oporou zad up to 50kg
tlaky na ramena na stroji up to 45kg
veslování up to 75kg
triceps rehab
Lehkej trénink na protažení, váhy v pohodě, byl jsem ve fitku sám, nicméně orbitracky v Axe gym jsou naprosto výborný a v kombinaci s hlasitou hudbou se mi fakt chtělo běhat, ale už zavírali a nestihl bych trénink.
Původně dneska měl být house battle, ale zdravotní indispozice našeho týmu změnily plán. Každopádně jak bylo dneska hezky, tak sem se nějak zbláznil a zatím měl 6 jídel, ale budu končit tak na 8 - a to sem vstával v poledne ...
Trénink
hopsání do strany, 3km
bench 3x7x75kg
peckdeck up to 60kg
stahování horní kladky up to 65kg
stahování na stroji paralel up to 85kg
tlaky na ramena na stroji up to 65kg
Pohodovej svižnej trénink, po celodenním leháru ve žlutejch lázních jsem se potřeboval probrat .
Domácí BB - přítahy jednoručky v předklonu 10x10x21,5kg. Nic víc nic míň, jako večerní předehra před koutkem náročného filmového diváka to stačilo . Jídlo teď poslední dny fajn, protein jak chutná dobře tak ho láduju 2x60g denně minimálně . Už mám na odjezd do itálie nicméně objednaný dvě velký pixle whey tasty proteinu, počítám že je tam za těch deset dnů při 5h tance a x hodinách plavání a sexu v moři denně spotřebuju jako malinu a přijedu hubenej jako modelka.
Jinak jedna estetická fotečka nakonec, ať je vizuálnu dáno zadost
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru