LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 2:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
a tago stalo 450!! zitra platis kino
můžu za to žě tě natáhl o kilo?
LJ

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovna
bench 5x10x55kg
peckdeck 10x30kg, 10x40kg, 10x50kg, 10x60kg, 5x70kg, 5x80kg
tlaky na ramena na stroji rehab
veslování rehab

Box
15 minut mlácení do pytle, jednoduchý kombinace úderů

Dneska po čase fitko, dal jsem si lehkej trénink na rozehřátí, takže vše v pohodě. Po tréninků jsem si zašel ještě zabouchat na pytel, v kombinaci s běháním to určitě bude fyzičce dobře pomáhat
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 5x10x60kg
peckdeck up to 5x75kg
přítahy na stroji s oporou hrudníku 3x6x60kg

Box
15 minut mlácení do pytle prokládaný boucháním do takovýho toho malinkatýho míčku na provazech. Specialita dnešního dne, když mi došla síla na boxovací rány, tak sem ještě osekával pytel karatem .

Dneska ranní trénink, docela nezvyk, ale příjemný. Přemýšlím že bych takhle začal chodit častěji.

Udělal sem ze sebe nicméně za barem rozmlsanou píču, když jsem se zeptal, jestli nemají nějakej dobrej gainer, načež mi majitel ukázal na Mutant mass že to je naprostá pecka. Hloupě jsem mu odvětil, že mám pocit že chutná hnusně a jestli nemá jinej - neměl, ale vysvětlil mi, že u nich si Mutant mass bere každej. To je snad jasný, když nic jinýho nemají . Dal sem si ho a majitel celej natěšenej tam stál že je zvědavej jak mi bude chutnat. Nechutnal mi , ale sem slušně vychovanej, takže sem mu to jenom řekl .
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 5x10x65kg
peckdeck up to 5x75kg
stahování horní kladky up to 10x50kg

Dneska trošku pekelnější fitko, protože jsem v noci místo spaní trénoval poker , ale opět sem přihodil pár kilo na bench a ještě pořád tam je rezerva, což je v pořádku, protože maximum mám z prázdnin o 15kg vejš na 10 opakování.

Box
Znova zhruba 15 minut nepřetržitýho kolečka - rychlý údery na pytel, 3x10 karate seků každou rukou, bouchání do malinkatýho míčku na provazech a zase znova. Jak možná vypadají ty karate seky takhle napsaný podivně, tak v nich mám největší ránu, mám pocit že mi to ukázal jednou trenér muy thai, rozhodně mě to baví .
LJ

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
tricepsový bench na šikmé up to 5x65kg
chestpress up to 5x75kg
stahování tricepsového lana up to 10x50kg

Plavání, sauna
20 miniut v bazénu, 3x sauna, pohodička.

Únava po celým dni, všechno jenom lehce.
LJ

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fitness expo
hecovačka na chestpressu up to 5x114kg (plnej kotel)
předkopy s 90kg (plnej kotel)
15 minut multifunkční stroje
rozbíjení ruky o pytel 2x

Dneska výlet na fitness expo, v rámci hecování s kolegou hasičem jsme si na několika strojích dali plnej kotel, u boxovacího pytle se mi omlátil rozbitej kloub a celej pytel jsem zakrvácel, klasika .

Jo a potkal sem Chrise Cormiera, vlastně .
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to na té vystavě vypadalo? Má cenu tam jezdit? Chtěl bych se tam s kámošema podívat v sobotu, na stroje, suplementy, doprovodný program ap.
LJ

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jak to na té vystavě vypadalo? Má cenu tam jezdit? Chtěl bych se tam s kámošema podívat v sobotu, na stroje, suplementy, doprovodný program ap.
já tam nebyl moc dlouho, měl jsem tam schůzku jenom, ale stroje super, je tam třeba 10 různejch firem a některý mají docela inovativní stroje , tím že sem tam byl dopoledne tak program hlavně byl zatím předcvičování na různejch aerobních strojích ... vstup 120/150 asik, těžko říct jestli pro mladý kluky to má cenu, možná si děte raději do aquapalace do fitka a pak na tobogán do bazénu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
Frozz. napsal:
já tam nebyl moc dlouho, měl jsem tam schůzku jenom, ale stroje super, je tam třeba 10 různejch firem a některý mají docela inovativní stroje , tím že sem tam byl dopoledne tak program hlavně byl zatím předcvičování na různejch aerobních strojích ... vstup 120/150 asik, těžko říct jestli pro mladý kluky to má cenu, možná si děte raději do aquapalace do fitka a pak na tobogán do bazénu

hele neurážej jo , mě spíš zajímají ty soutěže, suplementy, ten bodyfitness ap. No já můžu mít 4 vstupenky zadara takže se tam asi podívám. Tak dík a zdar
LJ

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench up to 10x75kg
tlaky s JR rehab
peckdeck up to 5x70kg
veslování up to 10x65kg

Lehkej trénink, vše s rezervama, příště zase do toho už půjdu pořádně, otvírám teď taneční kurzy a tak klasicky jsem rád, že někdy někam se dostanu. TH 96kg, 3kg dole od minulýho tréninku s boxem, lítá mi to pár kilo nahoru dolů furt.

box
klasicky jako každej trénink, intenzivních 15 minut

běh
5 minut běh z tréninku domů lehkým tempem, abych neuklouzl
AHOLA

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karate seky neboli? Natoc to niekedy, moze to byt zaujimave
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Karate seky neboli? Natoc to niekedy, moze to byt zaujimave
Nebolí, nemají jak, trefuju se malíkovou hranou jestli se to tak jmenuje. Chodím sám, tak to můžu zkusit natočit, pokud trefím něco kam pude postavit mobil. Každopádně je to otloukaná, nic co by někdo asi chtěl opakovat
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ: Karate seky neboli znamená otázku jestli byly či nebyly, jestli jsi je dělal :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
LJ: Karate seky neboli znamená otázku jestli byly či nebyly, jestli jsi je dělal :-)
zmátlo mě to slovenské i, byly, proto jsem psal že jako minule
LJ

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2009 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench
tlaky na MP na šikmé
peckdeck

box

Dneska sem nezvládl přijít dřív než 40 minut před zavíračkou, takže všechno rehab a jel jsem velmi svižně, abych to stíhal. Nic hroznýho, ale sem z práce utahanej a nemám energii, není nad to si otevřít taneční školu .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: