|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 12, 2010 2:31 pm Předmět: |
|
|
To je Yellow point ve Špindlu? Tam jsem se vyřádil o prázdninách. Nadšení se rovnalo pětiletému dítěti na pouti. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: ne září 12, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | To je Yellow point ve Špindlu? Tam jsem se vyřádil o prázdninách. Nadšení se rovnalo pětiletému dítěti na pouti. | Jojo, je to vono, je to paráda, ale mám všechno natažený a asi se budu ženit .
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 12, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | _Lundgren napsal: | To je Yellow point ve Špindlu? Tam jsem se vyřádil o prázdninách. Nadšení se rovnalo pětiletému dítěti na pouti. | Jojo, je to vono, je to paráda, ale mám všechno natažený a asi se budu ženit . |
Tam to byla neskutečná paráda, přišli sme na to s kamarádama náhodou a nakonec sme tam strávili pomalu 2 dny na těch atrakcích. Rozhodně mě z toho nejvíc bavila ta obří houpačka. Akorát teda, když mě z toho nahoře pustili volným pádem, tak se Špindlem ozývalo velmi hlasité KURVAAAA
Ikdyž mnohem větší zážitky, než z Yellowpointu sme měli v noci ze Silverrocku, kde se vsadim to taky asi dobře znáš, ne? _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne září 12, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m rozplavání prsa
Dneska odpočinkově, abych protáhl tělo.
_Lundgren: neznám, doteď jsem na to moc nebyl, ale bavilo mě to a nejostřejší byly zběsilý terénní koloběžky, kde opravdu byla možnost zranění reálná, protože kaluže a šutry v rychlým sešupu jsou nepříjemnost  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so září 18, 2010 12:16 am Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa relax
Po 5 dnech angíny jsem se šel lehce rozhejbat, šlo to docela dobře. Celej týden sem se držel dietní stravy - žádnej junk food, bifťoury, sýr, šunka, raciolky, activie - a samozřejmě aminokyseliny v kapslích  . Díky tomu jsem ještě hubenější než předtím a blíží se chvíle, kdy si budu připadat jako anorektická sekretářka  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po září 20, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
Nedělní siesta
45 minut veslování s loďkou na řece
3 hodiny zdravotní procházka
Plavání
500m mix, 17 minut, 10x25m kraul
Dneska po nemoci poprvý trošku delší plavání, ještě se oklepávám, ale za pár dnů už budu v plný síle.
Už jsem přes týden bez junk food (mc,kfc,burger king) a jedinej možnej hřích je indický bistro, kde si dávám cizrnu v omáčce z rajčat s kuřecím masem a česnekovým nanem (placka), kdy nevím přesně co dávají do tý omáčky, ale chutná to super. O cizrně jsem si přečetl, jak je úžasná, tak doufám že to není pověra vegetariánů  . Každopádně pokud bez junk foodu zvládnu fungovat v pracovním týdnu, tak už budu sporťák jak ze žurnálu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út září 21, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
Plavání
prsa sprint 500m 16,5 minut; rozplavání 100m
Začínám se pomalu dostávat zpátky do formy. Jsem lehčí než před 2 týdnama, takže očekávám, že z toho vymáčknu víc  . Za pár dnů bych chtěl do tréninku přidat nějakej další pohyb, buď dynamickou posilovnu, nebo začnu chodit bouchat do pytle, uvidím co mi bude sedět víc a jak to zvládnu časově zkombinovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st září 22, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m mix, 35 minut PR
Dneska po menší odmlce opět kilometr, v rekordním čase. Ještě by to šlo zlepšit, ale už se docela ženu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt září 23, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprint kraul
Dneska prozměnu kraulování, v pohodě. Zítra letím na pár dnů na Rhodos, tak si samozřejmě beru plavky s sebou  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so září 25, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
el greko den 1
Priletel jsem v 10 vecir, nicmene jsem zvladl jeste do rana protancovat strevicky. Chtel bych napsat neco blizsiho, ale polskej denaturovanej lih spolehlive dokaze promazat historii myho mozku  .
el greko den 2
Dneska vydatnej detox. Byl jsem si zaplavat v bazenu, ted se chystam do mistniho fitka a v podvecer pujdu zase plavat. Protoze Reci vari vsechno tucny a nezdravy, asi tady umru  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne září 26, 2010 11:09 am Předmět: |
|
|
el greko den 3
More je desive rozboureny, nicmene planuju zase naplavat svou beznou denni davku. Jidlo me porad jeste rozciluje, drzim se vyhradne masa a zeleniny, stejne se mi v tom vedru ani nechce jest. Mam svalovku zad, ale z fitka, kde je chestpress, horni kladka a 3 rotopedy, to asi nebude  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
el greko den 5
Dneska bomba, od rana sem jezdil na lodi kolem ostrova a plaval, takze sem naplaval pres kilometr dohromady s prehledem. Navic konecne domaci strava - cerstvej tunak, ancovicky, domaci olivy, domaci syr a tzaziky, takze sem maximalne spokojenej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
To Řecko máš jako dovolenou? Nebo tam i pracuješ? Si tam sám nebo s někým? Už tam si celkem dlouho, kdy se plánuješ vrátit zpět do Čech?
BTW: si hroznej plavec, mě už by to nebavilo _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Dovolena, protoze je ted prodlouzenej vikend  , jak napovida cislovani dnu, jsem tu 5 dnu a zitra v noci odlitam zpatky, na kratsi dobu nema cenu vubec sem litat, letenka byla pomerne draha uz diky terminu.
Ve ctvrtek sem to vymyslel a v patek letel solo, protoze to bylo narychlo, ale je to v pohode, sem pomerne spolecenskej, takze sem tady s partou 25 slovaku dve noci do rana prokalil a zazil hromadnou bitku 30 lidi  a ted uz jen odpocivam  .
Hele to plavani mam jako idealni sport, nenarocnej na klouby, nejses po nem zpocenej, je to aerobka, takze udejchas co potrebujes a neboli te druhej den cely telo a da se tim i formovat postava. Hlavne to stiham po praci a nejsem znicenej pak, sedi mi to daleko lip nez fitko. Kdybych mel vic casu, tak davam fitko i bazen, snad po novym roce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|