LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je Yellow point ve Špindlu? Tam jsem se vyřádil o prázdninách. Nadšení se rovnalo pětiletému dítěti na pouti.
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
To je Yellow point ve Špindlu? Tam jsem se vyřádil o prázdninách. Nadšení se rovnalo pětiletému dítěti na pouti.
Jojo, je to vono, je to paráda, ale mám všechno natažený a asi se budu ženit .
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
_Lundgren napsal:
Jojo, je to vono, je to paráda, ale mám všechno natažený a asi se budu ženit .

Tam to byla neskutečná paráda, přišli sme na to s kamarádama náhodou a nakonec sme tam strávili pomalu 2 dny na těch atrakcích. Rozhodně mě z toho nejvíc bavila ta obří houpačka. Akorát teda, když mě z toho nahoře pustili volným pádem, tak se Špindlem ozývalo velmi hlasité KURVAAAA
Ikdyž mnohem větší zážitky, než z Yellowpointu sme měli v noci ze Silverrocku, kde se vsadim to taky asi dobře znáš, ne?
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m rozplavání prsa

Dneska odpočinkově, abych protáhl tělo.

_Lundgren: neznám, doteď jsem na to moc nebyl, ale bavilo mě to a nejostřejší byly zběsilý terénní koloběžky, kde opravdu byla možnost zranění reálná, protože kaluže a šutry v rychlým sešupu jsou nepříjemnost .
LJ

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m prsa relax

Po 5 dnech angíny jsem se šel lehce rozhejbat, šlo to docela dobře. Celej týden sem se držel dietní stravy - žádnej junk food, bifťoury, sýr, šunka, raciolky, activie - a samozřejmě aminokyseliny v kapslích . Díky tomu jsem ještě hubenější než předtím a blíží se chvíle, kdy si budu připadat jako anorektická sekretářka .
LJ

PříspěvekZaslal: po září 20, 2010 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedělní siesta
45 minut veslování s loďkou na řece
3 hodiny zdravotní procházka

Plavání
500m mix, 17 minut, 10x25m kraul

Dneska po nemoci poprvý trošku delší plavání, ještě se oklepávám, ale za pár dnů už budu v plný síle.

Už jsem přes týden bez junk food (mc,kfc,burger king) a jedinej možnej hřích je indický bistro, kde si dávám cizrnu v omáčce z rajčat s kuřecím masem a česnekovým nanem (placka), kdy nevím přesně co dávají do tý omáčky, ale chutná to super. O cizrně jsem si přečetl, jak je úžasná, tak doufám že to není pověra vegetariánů . Každopádně pokud bez junk foodu zvládnu fungovat v pracovním týdnu, tak už budu sporťák jak ze žurnálu .
LJ

PříspěvekZaslal: út září 21, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
prsa sprint 500m 16,5 minut; rozplavání 100m

Začínám se pomalu dostávat zpátky do formy. Jsem lehčí než před 2 týdnama, takže očekávám, že z toho vymáčknu víc . Za pár dnů bych chtěl do tréninku přidat nějakej další pohyb, buď dynamickou posilovnu, nebo začnu chodit bouchat do pytle, uvidím co mi bude sedět víc a jak to zvládnu časově zkombinovat.
LJ

PříspěvekZaslal: st září 22, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
1000m mix, 35 minut PR

Dneska po menší odmlce opět kilometr, v rekordním čase. Ještě by to šlo zlepšit, ale už se docela ženu .
LJ

PříspěvekZaslal: čt září 23, 2010 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m sprint kraul

Dneska prozměnu kraulování, v pohodě. Zítra letím na pár dnů na Rhodos, tak si samozřejmě beru plavky s sebou .
LJ

PříspěvekZaslal: so září 25, 2010 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

el greko den 1
Priletel jsem v 10 vecir, nicmene jsem zvladl jeste do rana protancovat strevicky. Chtel bych napsat neco blizsiho, ale polskej denaturovanej lih spolehlive dokaze promazat historii myho mozku .

el greko den 2
Dneska vydatnej detox. Byl jsem si zaplavat v bazenu, ted se chystam do mistniho fitka a v podvecer pujdu zase plavat. Protoze Reci vari vsechno tucny a nezdravy, asi tady umru .
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 26, 2010 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

el greko den 3
More je desive rozboureny, nicmene planuju zase naplavat svou beznou denni davku. Jidlo me porad jeste rozciluje, drzim se vyhradne masa a zeleniny, stejne se mi v tom vedru ani nechce jest. Mam svalovku zad, ale z fitka, kde je chestpress, horni kladka a 3 rotopedy, to asi nebude .
LJ

PříspěvekZaslal: po září 27, 2010 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

el greko den 4
Drzim se morskyho plavani, dneska opet s protazenim v improvizovanem fitku. Jidlo je tu porad priserny . Myslim ze prijedu v horsi forme, nez sem odjizdel , mozna kdyby Rekove necpali do vseho tunu oleje, nemeli by tu hospodarskou krizi.

LJ

PříspěvekZaslal: út září 28, 2010 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

el greko den 5
Dneska bomba, od rana sem jezdil na lodi kolem ostrova a plaval, takze sem naplaval pres kilometr dohromady s prehledem. Navic konecne domaci strava - cerstvej tunak, ancovicky, domaci olivy, domaci syr a tzaziky, takze sem maximalne spokojenej .
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 28, 2010 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Řecko máš jako dovolenou? Nebo tam i pracuješ? Si tam sám nebo s někým? Už tam si celkem dlouho, kdy se plánuješ vrátit zpět do Čech?
BTW: si hroznej plavec, mě už by to nebavilo
LJ

PříspěvekZaslal: út září 28, 2010 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolena, protoze je ted prodlouzenej vikend , jak napovida cislovani dnu, jsem tu 5 dnu a zitra v noci odlitam zpatky, na kratsi dobu nema cenu vubec sem litat, letenka byla pomerne draha uz diky terminu.

Ve ctvrtek sem to vymyslel a v patek letel solo, protoze to bylo narychlo, ale je to v pohode, sem pomerne spolecenskej, takze sem tady s partou 25 slovaku dve noci do rana prokalil a zazil hromadnou bitku 30 lidi a ted uz jen odpocivam .

Hele to plavani mam jako idealni sport, nenarocnej na klouby, nejses po nem zpocenej, je to aerobka, takze udejchas co potrebujes a neboli te druhej den cely telo a da se tim i formovat postava. Hlavne to stiham po praci a nejsem znicenej pak, sedi mi to daleko lip nez fitko. Kdybych mel vic casu, tak davam fitko i bazen, snad po novym roce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: