|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x50m kraul
Nedělní rozplavba, pohodička, protáhl sem pětadvacítky na padesátky a docela to uteklo rychle, něco kolem 15 minut i s pauzama mezi bazénama.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: út leden 25, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
Už se pomalu dostáváme k tréninku rychlosti noh, což je ta část tréninku, kdy sem zpocenej během 5 minut tak že de ždímat tričko  . Dneska ještě plavání, abych dotáhl včerejší den v autě.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 25, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25 kraul sprint
Pohodička, mám svůj řád  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st leden 26, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
45 minut trénink techniky
Dneska v klidu, doma, šlo to dobře, kromě jídla, protože sem vstával v 11 a celej den lítal, ale sem odpočatej a zejtra zase budu skotačit na bazénu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Dneska jsem trénoval v uplým tílku. Po tréninku jsem si na takovejch dvou chytkách na posilování dal pár kliků a pak za mnou přišel jeden mládežník, že vypadám jako wrestler  . Neptal jsem se jestli jako takovej ten steroidama vyhnanej napráskanej zabiják, nebo takovej ten pan kulička co má 150kg, protože to bylo jednoznačný  .
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 11:09 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa
Klasika:)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 29, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
Pátek - tanečky
Plavání
250m kraul
Tanečky
120 minut practise na hudbu
Dneska tanečky na hudbu, fyzička lepší než sem doufal, rychlost ještě potřebuje 10kg dolů  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa
Tanečky
Sauna
3 kolečka
TH 92,6kg, počítám že to do 14 dnů stáhnu pod 90kg, což sem neměl už pěkně dlouho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 31, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Dneska snídaně šampionů, redbull a bebečka, skoro jak z reklamy na Dobrou mámu  . Večer pudu ještě tancovat a plavat, ať to má grády  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po leden 31, 2011 11:48 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Druhej trénink dneska, prospal jsem se předtím, tak to mělo trochu víc energie. Bazén jsem zaspal, ale to se nedá nic dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 01, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Od včerejška trénuju otočky. Mám na ně ještě slabý břicho, takže ho budu muset začít posilovat  . Večer půjdu zase trénovat, strava dietní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|