|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: st únor 02, 2011 1:25 am Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut trénink techniky
Pohodička, večer to šlo líp než dopoledne. Po tréninku jsem snědl půl kila masa v ambiente, ať je z čeho regenerovat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: st únor 02, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut trénink techniky
Už sem totálně unavenej, blíží se další day off.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut trénink techniky
Včera sem se neudržel a udělal si hromadu fazolí se sýrem, dneska sem si to zopakoval a přidal i hrášek a kukuřici  , na hoďku sem se před tanečkama prospal - a bylo to úplně na hovno  , byl sem ještě utahanější než předtím. Teď skáknu na bazén, abych aspoň trochu se probral.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 03, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m mix, rehab
Protáhnul sem se, zítra asi zajdu na masáž, sem už úplně rozlámanej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá únor 04, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Původně sem chtěl dneska vypustit a zajít na masáž, ale nakonec z toho je trénink a ještě se půjdu rozplavat. Masáž musím nějakou najít o víkendu.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá únor 04, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m kraul sprint
Ke konci dost rychlé, protože vedle mě plavala docela hezká buchta a chtěl sem se vytáhnout  . Za poslední 2 dny mě 2 holky poprosily, jestli bych je nenaučil kraula, jedna ho neumí a jedna u něj má vodu v nose. Rád si udělám licenci na plavacího trenéra, to byl vždycky můj sen  .
Jinak večer v T.G.I. Fridays, poprvý a rozhodně ne tento týden naposled, zatraceně dobrý všechno - maso, omáčka z jacka danielse, sýrová bramborová kaše, obsluha, hudba, fakt bomba koncept!
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Plavání
500m prsa
Dneska jenom rozplavba, prospal jsem celej den a sem odpočatej. Zítra bych se měl opět po týdnu zvážit, tak uvidíme jak se na mě tento týden podepsal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Plavání
350m mix
Tanečky
Odpočatej, makal sem jako vzteklej dneska na tanečkách  . Jediný co sem nezvládl je zvážit se, musím zajít někam kde mají váhy, třeba do elektra  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po únor 07, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut technika
60 minut practise na hudbu
Trénuju s novou partnerkou, je hubená a rychlá a má třídu A, takže mě to žene, abych byl taky hubenej a rychlej  . Sem po dnešku úplně mrtvej, zítra mi přijdou suplementy tak to snad zachráním (klasicky, BCAA, proteinový tyčky a ještě cosi).
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út únor 08, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
100 minut practise na hudbu
No, prostě musím makat, 26. je mistrovství Prahy  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 09, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
120 minut trénink techniky
Plavání
500m mix
Ode dneška s plnou zásobnicí suplementů - proteinový tyčky jako denní výplň svačinek, BCAA před během a po tréninku, anticrump kdykoliv budu cítit svalovou únavu, kofeinová tableta před tréninkem na zlepšení spalování tuků a jako pití během tréninku ionťák. V týhle sestavě bych rád spálil 5kg do konce února, je to rychle, ale věřím že nějaký svaly udržím díky zásobě BCAA.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
105 minut trénink techniky
Pokračuju v tréninku. Dneska jsem dostal v Imperiálu jako dárek za pravidelný návštěvy dva tvarohový dorty Míša, ale protože chci zhubnout, dal jsem je holkám v práci. Jestli tohle není disciplína, tak už nic  .
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 12:00 am Předmět: |
|
|
Sou sporty, kde i při nepravidelnosti de stagnovat nebo jít lehce nahoru. Tancování to není, když netrénuješ pořád, tak to vypadá hrozně, navíc já tím že potřebuju ještě zhubnout, tak kdybych se nehejbal, tak mám taky utrum. Díky těmhle dvou věcem a taky tomu že mě to baví, tak teď jedu, k pravidelný posilce sem se taky nedokopal jako ty...pravidelnej bazén bylo první na co se mi dobře zvykal, nepřemýšlel si o plavání?
Teď hlavně nesmím na soutěži skončit poslední, jinak se poseru  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|