LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut trénink techniky

Pohodička, večer to šlo líp než dopoledne. Po tréninku jsem snědl půl kila masa v ambiente, ať je z čeho regenerovat .
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
60 minut trénink techniky

Už sem totálně unavenej, blíží se další day off.
LJ

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut trénink techniky

Včera sem se neudržel a udělal si hromadu fazolí se sýrem, dneska sem si to zopakoval a přidal i hrášek a kukuřici , na hoďku sem se před tanečkama prospal - a bylo to úplně na hovno , byl sem ještě utahanější než předtím. Teď skáknu na bazén, abych aspoň trochu se probral.
LJ

PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m mix, rehab

Protáhnul sem se, zítra asi zajdu na masáž, sem už úplně rozlámanej .
LJ

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky

Původně sem chtěl dneska vypustit a zajít na masáž, ale nakonec z toho je trénink a ještě se půjdu rozplavat. Masáž musím nějakou najít o víkendu.
LJ

PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2011 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m kraul sprint

Ke konci dost rychlé, protože vedle mě plavala docela hezká buchta a chtěl sem se vytáhnout . Za poslední 2 dny mě 2 holky poprosily, jestli bych je nenaučil kraula, jedna ho neumí a jedna u něj má vodu v nose. Rád si udělám licenci na plavacího trenéra, to byl vždycky můj sen .

Jinak večer v T.G.I. Fridays, poprvý a rozhodně ne tento týden naposled, zatraceně dobrý všechno - maso, omáčka z jacka danielse, sýrová bramborová kaše, obsluha, hudba, fakt bomba koncept!
LJ

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
500m prsa

Dneska jenom rozplavba, prospal jsem celej den a sem odpočatej. Zítra bych se měl opět po týdnu zvážit, tak uvidíme jak se na mě tento týden podepsal .
LJ

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
350m mix

Tanečky

Odpočatej, makal sem jako vzteklej dneska na tanečkách . Jediný co sem nezvládl je zvážit se, musím zajít někam kde mají váhy, třeba do elektra .
LJ

PříspěvekZaslal: po únor 07, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
60 minut technika

60 minut practise na hudbu

Trénuju s novou partnerkou, je hubená a rychlá a má třídu A, takže mě to žene, abych byl taky hubenej a rychlej . Sem po dnešku úplně mrtvej, zítra mi přijdou suplementy tak to snad zachráním (klasicky, BCAA, proteinový tyčky a ještě cosi).
LJ

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
100 minut practise na hudbu

No, prostě musím makat, 26. je mistrovství Prahy .
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
120 minut trénink techniky

Plavání
500m mix

Ode dneška s plnou zásobnicí suplementů - proteinový tyčky jako denní výplň svačinek, BCAA před během a po tréninku, anticrump kdykoliv budu cítit svalovou únavu, kofeinová tableta před tréninkem na zlepšení spalování tuků a jako pití během tréninku ionťák. V týhle sestavě bych rád spálil 5kg do konce února, je to rychle, ale věřím že nějaký svaly udržím díky zásobě BCAA.
LJ

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
105 minut trénink techniky

Pokračuju v tréninku. Dneska jsem dostal v Imperiálu jako dárek za pravidelný návštěvy dva tvarohový dorty Míša, ale protože chci zhubnout, dal jsem je holkám v práci. Jestli tohle není disciplína, tak už nic .
gresht

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hohoo tak to bych si je dal před spaním pěkně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máš můj respekt - já se k té pravidelnosti snad nedokopu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sou sporty, kde i při nepravidelnosti de stagnovat nebo jít lehce nahoru. Tancování to není, když netrénuješ pořád, tak to vypadá hrozně, navíc já tím že potřebuju ještě zhubnout, tak kdybych se nehejbal, tak mám taky utrum. Díky těmhle dvou věcem a taky tomu že mě to baví, tak teď jedu, k pravidelný posilce sem se taky nedokopal jako ty...pravidelnej bazén bylo první na co se mi dobře zvykal, nepřemýšlel si o plavání?

Teď hlavně nesmím na soutěži skončit poslední, jinak se poseru .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: