|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: po únor 28, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut practise
60 minut trénink techniky
Totální rozlámanost, jdu spát  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut ostrej practise
Dneska hrůza, sem úplně utahanej po celým dnu, nešlo mi za boha nabrat energii, ani z redbullu, ani z bebeček, ani z mandlí v jogurtu, už sem nevěděl co zkusit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 02, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m kraul
V poslední době jsem nepříjemně pohublej a je mi z toho zima při plavání, dost otřesné  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
Dneska zlehka, ale s plnou vervou  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so březen 05, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek
Tanečky - 60 minut trénink techniky
Pátek
Tanečky - 75 practise
Plavání
20x25m kraul
Tanečky
Pokračuju v tréninku, mám takový lehčí tempo, ale trénuju každej den. Snažím se soustředit hlavně na jednoduchý věci, co mi můžou v krátký době pomoct aby to tanování vypadalo líp - lepší a pevnější postavení těla, silnější pořád zatlý břicho. To sou dvě věci, který dokážou tancování viditelně zrychlit a zlíbivět i v tom krátkým čase, kterej mám před další soutěží (12.3.).
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 09, 2011 1:11 am Předmět: |
|
|
Neděle
Tanečky - 90 minut trénink techniky
Pondělí
Tanečky - 60 minut trénink techniky
Úterý
Tanečky - 90 minut trénink techniky
Pokračuju v tréninku, pořád se soustředím na základní věci, to znamená postavení těla, dobrý těžiště, pevný břicho. Začal jsem včera dokonce dělat sedlehy, ale chytají mě z nich křeče  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
practise 75 minut
Má to drajv, za ty dva týdny od minulý soutěže se to zase zlepšilo trochu. Jediný co bude vopruz bude asi kondička a abych to udejchal, takže zejtra zase practise a v pátek taky zřejmě. V sobotu jedem na soutěž do Hradce, bude tam zase skoro 30 párů, takže to bude loterie a 4 kola soutěže budou maraton  . A ze sedlehů mě pořád berou křeče do břicha  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
LJ tak to dobre maslis, nevis, ze jedna negativni zkusenost zakaznika prebije 100 pozitivnich ? musis se snazit vyhovet v kazdym pripade...
Ted se divam do tvyho podpisu, ze mas zas jinci shop, tak leda ze tamto si nekomu prodal, zabalil nebo nestihas oboji... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | LJ tak to dobre maslis, nevis, ze jedna negativni zkusenost zakaznika prebije 100 pozitivnich ? musis se snazit vyhovet v kazdym pripade...
Ted se divam do tvyho podpisu, ze mas zas jinci shop, tak leda ze tamto si nekomu prodal, zabalil nebo nestihas oboji... | Kluci, máme aktuálně přes 17 000 zákazníků a 62 000 fanoušů na facebooku, negativní zkušenosti k tomu patří ... nepřišla na nás za poslední rok ani jediná stížnost na čoi, lidem se věnují dvě dámy na zákaznické podpoře, není to tak žhavý , musíte si uvědomit, že jsme nasrali spoustu konkurence, protože jsme z ničeho vyrostli na jedničku na trhu.
magion: Rok zpátky reklamace krutých hader řešil německej dodavatel zboží a ne my, dneska máme už všechno zboží skladem a v česku, takže zmizely i průtahy. Obchodů máme akorát víc .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut practise
Poslední trénink před závodama. Není to úplně špatný, rozhodně lepš než minule. Zrovna si peru bílej top s vanishem a doufám, že bude po vyprání zase bílej  . V naší kategorii je 34 párů, což je dost strašný, bude to vřava  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m sprint kraul, 10x25m sprint prsa
Dneska bez tanečků, resp. snědl jsem půl kila čokapiků a mlíka, šel na trénink a nějak sme tu laktózu nepobral  , takže sem se nemohl hejbat a nic z toho nebylo. Bazénem se se to snažil spravit, cítím se každopádně osvěžený a plný energie  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 11:48 pm Předmět: |
|
|
držím peste na dalsích závodech. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
Jarní cena TK Hradec
3. místo/25 párů
Na soutěži jsem byl od 13.30 do 21.00, nám začala v 5 a jela 4 hodiny s hroznýma pauzama na další soutěže, bylo vedro šílený a bohužel strategie dát si ráno bebe a pak nejíst a mít plochý břicho nevyšla, asi o 5 hodin  , takže mi odešla fyzička. Poučení je že začnu víc zase plavat a asi i běhat. Plus je, že sem dostal medaili a diplom  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m kraul, 10x25m prsa sprint
Naordinoval jsem si plavání na každej den, tak to snad zvládnu dodržet, protože příští víkend mám v plánu dvě soutěže a potřebuju trochu víc zabrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|