LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut practise
60 minut trénink techniky

Totální rozlámanost, jdu spát .
LJ

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
75 minut ostrej practise

Dneska hrůza, sem úplně utahanej po celým dnu, nešlo mi za boha nabrat energii, ani z redbullu, ani z bebeček, ani z mandlí v jogurtu, už sem nevěděl co zkusit .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m kraul

V poslední době jsem nepříjemně pohublej a je mi z toho zima při plavání, dost otřesné .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky

Dneska zlehka, ale s plnou vervou .
LJ

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek
Tanečky - 60 minut trénink techniky

Pátek
Tanečky - 75 practise

Plavání
20x25m kraul

Tanečky

Pokračuju v tréninku, mám takový lehčí tempo, ale trénuju každej den. Snažím se soustředit hlavně na jednoduchý věci, co mi můžou v krátký době pomoct aby to tanování vypadalo líp - lepší a pevnější postavení těla, silnější pořád zatlý břicho. To sou dvě věci, který dokážou tancování viditelně zrychlit a zlíbivět i v tom krátkým čase, kterej mám před další soutěží (12.3.).
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neděle
Tanečky - 90 minut trénink techniky

Pondělí
Tanečky - 60 minut trénink techniky

Úterý
Tanečky - 90 minut trénink techniky

Pokračuju v tréninku, pořád se soustředím na základní věci, to znamená postavení těla, dobrý těžiště, pevný břicho. Začal jsem včera dokonce dělat sedlehy, ale chytají mě z nich křeče .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
practise 75 minut

Má to drajv, za ty dva týdny od minulý soutěže se to zase zlepšilo trochu. Jediný co bude vopruz bude asi kondička a abych to udejchal, takže zejtra zase practise a v pátek taky zřejmě. V sobotu jedem na soutěž do Hradce, bude tam zase skoro 30 párů, takže to bude loterie a 4 kola soutěže budou maraton . A ze sedlehů mě pořád berou křeče do břicha .
Spazik

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar LJ, náhodou jsem narazil na tohle, koukám že si děláš nějakou špatnou reklamu :-)
http://mojestarosti.cz/poradna/obchody-e-shopy-zbozi/e-shopy/problem-s-firmou-kruty-hadry-www-krutyhadry-cz.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ tak to dobre maslis, nevis, ze jedna negativni zkusenost zakaznika prebije 100 pozitivnich ? musis se snazit vyhovet v kazdym pripade...

Ted se divam do tvyho podpisu, ze mas zas jinci shop, tak leda ze tamto si nekomu prodal, zabalil nebo nestihas oboji...
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
LJ tak to dobre maslis, nevis, ze jedna negativni zkusenost zakaznika prebije 100 pozitivnich ? musis se snazit vyhovet v kazdym pripade...

Ted se divam do tvyho podpisu, ze mas zas jinci shop, tak leda ze tamto si nekomu prodal, zabalil nebo nestihas oboji...
Kluci, máme aktuálně přes 17 000 zákazníků a 62 000 fanoušů na facebooku, negativní zkušenosti k tomu patří ... nepřišla na nás za poslední rok ani jediná stížnost na čoi, lidem se věnují dvě dámy na zákaznické podpoře, není to tak žhavý , musíte si uvědomit, že jsme nasrali spoustu konkurence, protože jsme z ničeho vyrostli na jedničku na trhu.

magion: Rok zpátky reklamace krutých hader řešil německej dodavatel zboží a ne my, dneska máme už všechno zboží skladem a v česku, takže zmizely i průtahy. Obchodů máme akorát víc .
LJ

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
60 minut practise

Poslední trénink před závodama. Není to úplně špatný, rozhodně lepš než minule. Zrovna si peru bílej top s vanishem a doufám, že bude po vyprání zase bílej . V naší kategorii je 34 párů, což je dost strašný, bude to vřava .
LJ

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
10x25m sprint kraul, 10x25m sprint prsa

Dneska bez tanečků, resp. snědl jsem půl kila čokapiků a mlíka, šel na trénink a nějak sme tu laktózu nepobral , takže sem se nemohl hejbat a nic z toho nebylo. Bazénem se se to snažil spravit, cítím se každopádně osvěžený a plný energie .
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

držím peste na dalsích závodech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarní cena TK Hradec
3. místo/25 párů

Na soutěži jsem byl od 13.30 do 21.00, nám začala v 5 a jela 4 hodiny s hroznýma pauzama na další soutěže, bylo vedro šílený a bohužel strategie dát si ráno bebe a pak nejíst a mít plochý břicho nevyšla, asi o 5 hodin , takže mi odešla fyzička. Poučení je že začnu víc zase plavat a asi i běhat. Plus je, že sem dostal medaili a diplom .
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
10x25m kraul, 10x25m prsa sprint

Naordinoval jsem si plavání na každej den, tak to snad zvládnu dodržet, protože příští víkend mám v plánu dvě soutěže a potřebuju trochu víc zabrat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: