Log jednoho hráče rugby league...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log jednoho hráče rugby league...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log jednoho hráče rugby league...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lahr.da

PříspěvekZaslal: po září 01, 2014 3:35 pm    Předmět: Koleno v hajzlu Odpovědět s citátem

Téměř 3 roky jsem žádný komentář nepsal, nepřišlo mi to nějak důležité, protože tréninky, podmínky a motivace nebyli na takové úrovni jako v UK.

15. července 2014 přišel nový impuls - tříštivá zlomenina kolenní čéšky v oblasti kde se na ní upíná šlacha. Čéška byla rozlámaná na 10 kousků.

Aby toho nebylo málo, tak jsem do kolena dostal zánět a infekci Stafylokoka. Jsem po třetí operaci, pořád v nemocnici, roste mi pupek, ale zítra mě snad čeká poslední operace a infekce se zánětem jsou snad vyléčeny, ale měsíc a půl jsem koleno vůbec neohýbal.

V blogu pokračuju, protože rozhodně chci znova chodit, běhat, hrát rugby league a tak trochu si kontrolovat progres.

Co se týká stravy, tak jsem na nemocniční stravě, kombinované s tim, kdo mi co přinese a v suplementech lítám jenom ve Wobenzymu a antibiotikách :)

Přikládám fotku po první operaci:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log jednoho hráče rugby league... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: