Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ne to opravdu ne. Musela bys videt, abys pochopila Je to uz asi 247. clovek, co se me ptal, co mam s tricepsama

Máš to dělat jak ten sprostý pán, co tvrdí, že ve 100g rýže je 80g sacharidů a vzniká z toho rakovina. Prostě mu řekni, že je PÍÍÍÍÍÍÍÍP

Draper napsal:
1/3 VOLNO

sice byt nemelo, ale je

Tady už by snad bylo na místě zvolat třikrát HURÁÁÁÁÁÁ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Draper napsal:
1/3 VOLNO

sice byt nemelo, ale je

Tady už by snad bylo na místě zvolat třikrát HURÁÁÁÁÁÁ

No vlastne napsal jsem jen pul pribehu, takze az tak huraaaa bych nekricel . Do posilovny jsem sel, koupil jsem si novou mesicni permanentku, prevlikl jsem se, zvazil jsem se, nalozil jsem si zavazi, udelal jsem 2 a pul serie mrtvol , sundal jsem zavazi a naznal, ze nejlepsi bude jit do ha*zlu
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

No vlastne napsal jsem jen pul pribehu, takze az tak huraaaa bych nekricel . Do posilovny jsem sel, koupil jsem si novou mesicni permanentku, prevlikl jsem se, zvazil jsem se, nalozil jsem si zavazi, udelal jsem 2 a pul serie mrtvol , sundal jsem zavazi a naznal, ze nejlepsi bude jit do ha*zlu

A ted si představ, jak zmatení z toho museli být lidi ve fitku. Úplně vidím, jak večer u jídla říkají parnerkám: "Dnes se stalo něco zvláštního. Víš, jak do fitu chodí ten exot, co jsem ti o něm vyprávěl. Ten co cvičí na 1258% a je tam strašně dlouho. Tak dnes dal dvě série a šel pryč. Mám strach, co se děje...".
Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Draper napsal:

A ted si představ, jak zmatení z toho museli být lidi ve fitku. Úplně vidím, jak večer u jídla říkají parnerkám: "Dnes se stalo něco zvláštního. Víš, jak do fitu chodí ten exot, co jsem ti o něm vyprávěl. Ten co cvičí na 1258% a je tam strašně dlouho. Tak dnes dal dvě série a šel pryč. Mám strach, co se děje...".

řvu smíchy

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Draper napsal:

Konec sveta se blizi!!!!
Makuška

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2016 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Draper napsal:

Aha. Chápu.
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2016 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay: masakr

2/3 ZADA

dotahy z podkolen
200kg x 5
210kg x 5
220kg x 5
230kg x 5
220kg x 3 (wtf? vytuh jak pi*a )
200kg x 5
200kg x 5
-po serii s 230 totalne odvareny spodni zada,nalozil jsem na 240, prisel jsem k cince a zase odesel :D , takze jsem sundal 20kg, ale bylo to spis, jak kdybych pridal, u 220 fail, pak 2 strasne vydrene dvoustovky a nakonec uplne nejhorsi cast , sundat to po sobe a uklidit si. Nevim, cim to, ale strasne rychle se mi ty spodni zada ted unavi a uplne zatuhnou ,ze je skoro nemozne s tim jen chodit

stahovani kladky na hrudnik
45kg x 17
60kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
65kg x 10
70kg x 9
75kg x 8 + 40kg x 15
50kg x 15

DY rows podhmatem (hammer strength)
100kg x 10
120kg x 10
140kg x 10
160kg x 8
170kg x 6
180kg x 6
190kg x 6
200kg x 5
140kg x 15
-citil jsem to pekne, ale byl jsem na*ranej, tak jsem si to neuzil

stahovani provazu s napnutyma rukama
40kg x 20
50kg x 20
55kg x 16
60kg x 15
65kg x 12
70kg x 12 + 40kg x 20

pritahy JR v klece
50kg x 10 (2x)
60kg x 8 (2x)
65kg x 8 (2x)
65kg x 8 (2x)
65kg x 10 (2x)
-jeste ze tam nemame tezsi :D

stahovani kladky podhmatem
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
-to uz jen takovy prokrveni na konec , co nejtechnicteji a s minimalnima pauzama, pak zkolabovani na nejblizsi zinenku

TIME: 1h 49 minut

VAHA 121,3kg (??? v pondeli bylo 123,9 muj metabolismus bych vam fakt nepral ,navic jeste kdyz nemam vubec apetit )

-do te doby nez jsem si zmrazil spodni zada to slo, pak taknejak odtrpeno, vic k tomu asi nemam co rict

Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3/3 RAMENA, TRAPEZY

tlaky na MP pred hlavu
70kg + konstrukce x 10
70kg + konstrukce x 9
70kg + konstrukce x 8 (9. fail)
70kg + konstrukce x 7
70kg + konstrukce x 7
70kg + konstrukce x 7
50kg + konstrukce x 6 (TUT 78 vterin)
50kg + konstrukce x 16 ( dynamika TUT 32 vterin)
-dneska jsem dal stedne tezkou vahou a jel to na maximalni pocet opakovani. Mala rezerva byla jen v prvni serii, s kazdou dalsi pak sila odchazela do horoucich pekel. Posledni 2 serie jsem zkusil, jaky bude rozdil mezi pomalyma opakovanima a dynamickyma se stejnou vahou. Prvni serie 6 opakovani v ultra pomalem tempu za 78 vterin, tzn 13vterin na 1 opakovani, druha serie maximalni dynamika 16 opakovani za 32 vterin tzn 2 vteriny na 1 opakovani, obe serie samozrejme do selhani respektive ta druha tak abych udrzel rychlost

obraceny peck deck
150lbs x 20
190lbs x 15
210lbs x 12
210lbs x 12
210lbs x 12
210lbs x 12
230lbs x 10 + 130lbs x 20 + 90lbs x 20

tlaky na ramena (hammer strength)
60kg x 10
80kg x 8
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6 + 60kg x 10 + 40kg x 10
70kg x 10
-tenhle stroj jsem si nikdy moc neoblibil, ale uz to chtelo zmenu, takze jsem ho dnes po dlouhe dobe dal. Zemna to byla kazdopadne prijemna, jen u prave ruky trochu problem s dotlakem , ale jinak to fakt bralo pekne

upazovani v sede
15kg x 15 + 10kg x 15
16kg x 15 + 10kg x 15
17kg x 12 + 10kg x 15
18kg x 10 + 10kg x 15
19kg x 10 + 13kg x 12 + 10kg x 15 + 8kg x 15

upazovani v sede v predklonu
10kg x 15
12kg x 15
14kg x 15
15kg x 12
15kg x 12
15kg x 14
15kg x 14
15kg x 14 + 10kg x 15
-i tady to chtelo zmenu, protoze facepulls cvicim v kazdem treninku a uz je to moc velky stereo

predpazovani s JR (kladivovy uchop)
20kg + 20kg x 10
22kg + 22kg x 10
24kg + 24kg x 10
26kg + 26kg x 10
28kg + 28kg x 8
(30kg + 30kg) x 6 + (16kg + 16kg x 16)

krceni ramen s JR v sede
50kg + 50kg x 12
50kg + 50kg x 12
50kg + 50kg x 12
50kg + 50kg x 12
50kg + 50kg x 12

krceni ramen s VC
100kg x 15
120kg x 12
130kg x 10
140kg x 10
150kg x 10
100kg x 20
-mohl jsem konecne vyuzit trap bar, ale kurna nakladat to je strasna drina :-)

TIME: 1h 55 minut

VAHA 122,3kg

-dneska jsem byl strasne namotivovanej a naspeedovanej ani nevim proc :), i kdyz cesta do posilovny se nesla v opacnem duchu. Nic ale nebolelo, tak to slo vyborne a nejvic me tesi, ze jsem trochu prostridal ty cviky a hned ten trenink trochu ozil
-zitra kazdopadne volno, mely by byt nohy, ale na ty si v zadnem pripade ted netroufnu a hlavne tu levnou si musim dat do kupy

-jelikoz mam ted fakt problem s jidlem a strasne dlouho mi lezi v zaludku nez ho vytravim, diky cemuz jim mnohem mene, tak zkusim na cas vyhodit kureci a najedu na hovezi . Nevim, jestli to pomuze, asi ne :D ,ale to kure se mi ted fakt prici extremne, ani ne tak ta chut, ta se da jeste prezit, ale kdyz ho snim, mam pocit, ze jsem sezral cihlu

Naposledy upravil Draper dne čt březen 03, 2016 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten pocit stim jidlem dobře znam...stava se mi to docela často ani nevím proč... naposledy tedka jak sem byl trochu nachcipanej tak sem měl hroznou nechut...a to jsem si aji uvařil mnamku a fakt sem do sebe dostal par soust a pryč...nezajem...tedka už je to lepší...zkus dat nějaky vitaminy a mineraly komplexni a trochu odlehči trenaly, přetíženej system taky děla svoje...

jinak to hovezi je dobrej napad...zrovna včera sem udělal luxusni flank steak velkej s kukuřicí a musim řict že mi zvedl naladu...byl fakt moc velkej a snedl sem jenom pulku ale byla vnem síla :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
ten pocit stim jidlem dobře znam...stava se mi to docela často ani nevím proč... naposledy tedka jak sem byl trochu nachcipanej tak sem měl hroznou nechut...a to jsem si aji uvařil mnamku a fakt sem do sebe dostal par soust a pryč...nezajem...tedka už je to lepší...zkus dat nějaky vitaminy a mineraly komplexni a trochu odlehči trenaly, přetíženej system taky děla svoje...

jinak to hovezi je dobrej napad...zrovna včera sem udělal luxusni flank steak velkej s kukuřicí a musim řict že mi zvedl naladu...byl fakt moc velkej a snedl sem jenom pulku ale byla vnem síla :D

Tak jasne, ja tu pricinu vicemene znam Dneska jsem se dokonce zapomnel nasnidat a zjistil jsem to az pred treninkem, coz je naprosto historicky okamzik v mem zivote
Vitaminy muzu zkusit pridat nejaky becka

Ja hovezi jedine mlete, ted jsem koupil 3 kila krasnyho bejcka , tak si z toho udelam karbanatky
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Smile04 napsal:

Tak jasne, ja tu pricinu vicemene znam Dneska jsem se dokonce zapomnel nasnidat a zjistil jsem to az pred treninkem, coz je naprosto historicky okamzik v mem zivote
Vitaminy muzu zkusit pridat nejaky becka

Ja hovezi jedine mlete, ted jsem koupil 3 kila krasnyho bejcka , tak si z toho udelam karbanatky

to je votom to umět udělat a taky mit dobry masenko...koupil sem flank steak pěkně tmavej za dobry peniz a udělal sem ho tak, že se doslova rozplyva na jazyku... fakt se moc poved takhle dobře sem to asi ještě nezvladl musim se pochvalit xD...jen škoda že neměli fazolovy lusky zeleny ale kukuřička oprančena ktomu mi taky pěkně vzala :D...

jinak taky sem se naučil z hoveziho levnyho si dělat gulašek to je luxusni a mužeš to udělat naprosto dietni... taky se to da ruzně vytunit :) třeba přidat fazole udělat na mexicky zpusob gulašek s masičkem uuuh...luxus :) a ji se to samo hlavně...tam nenarazim na nechutenstvi :)

edit: tedka včera sem si ještě jakožto připravu k masu s rejží uvařil domácí uncle bens omačku...tedka to nadavkuju, namrazim a to veme k rejži to se pak baští jak nic :) je to rajčatova omačka s rozvařenou paprikou, cuketou, cibuli a dochuceny vyvarem a je tam i ananas :)

P.S. nahažu si do logu asi fotky...nenapadlo mě to ale asi si tam otevřu kulinařsky koutek :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

jinak taky sem se naučil z hoveziho levnyho si dělat gulašek to je luxusni a mužeš to udělat naprosto dietni... taky se to da ruzně vytunit :) třeba přidat fazole udělat na mexicky zpusob gulašek s masičkem uuuh...luxus :) a ji se to samo hlavně...tam nenarazim na nechutenstvi :)

Tak guláš sám o sobě není vůbec nic špatného...horší je, když k tomu sníš celý knedlík.
Kuuurnik, ale teď jsem na gulášek dostal takovou chuť. Asi budu muset zítra do řezníka...guláš dělám široko daleko nejlepší.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gulas s primhourenyma ocima tak jednou za 2 roky jo :) ,ale rozhodne bez knedle
Doma , kdyz jsem tyhle veci musel jist povinne, jsem to (skoro) vzdycky ukecal na rejzu a s tou mi docela jel :-)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2016 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

tlaky na MP pred hlavu
70kg + konstrukce x 10

Vždycky, když to takhle napíšeš, tak Tě vidím, jak sedíš na lavce, máš zaháknutej multipress a tlačíš to nahoru s celu tou klecí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: