Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
ta tělesná váha je výborná. Dá se s tím ještě normálně hýbat?

tvl co to je za otázku? Proč se nezeptáš borců jako Česťa a spol, kteří váží kolem 170 kil? Tohle je váha normálního chlapa. :)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplně v pohodě
kubaz

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

120kilo na jeho vejsku, to je takovej fitness lifestyle jeste
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
-vaha 118,5kg

Drapere, máme skoro stejnou výšku, akorát ty máš o víc jak 15kg více než já. Já se snad na tebe pojedu do Blue gymu podívat, abych viděl, jak jsi velký, protože sám si už tak malý nepřipadám a těch dalších 15kg navíc, to musí být masakr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kaplii

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
kaplii napsal:

tvl co to je za otázku? Proč se nezeptáš borců jako Česťa a spol, kteří váží kolem 170 kil? Tohle je váha normálního chlapa. :)

Prostě se normálně ptám. Spíš by se dalo napsat: "Tvl co je tohle za odpověď, máš snad takovou váhu v takové kvalitě?". Mám 190/90 a rozhodně si nepřipadám jako párátko...neumím si představit dalších 30 kg, proto se ptám.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
Tom.K. napsal:
kaplii napsal:

Prostě se normálně ptám. Spíš by se dalo napsat: "Tvl co je tohle za odpověď, máš snad takovou váhu v takové kvalitě?". Mám 190/90 a rozhodně si nepřipadám jako párátko...neumím si představit dalších 30 kg, proto se ptám.

ne, v takové kvalitě tuhle váhu rozhodně nemám a mít nikdy nebudu. Mám stále kolem 120 kg oplácanejch a jsem spokojenej. Ale mám třeba kolegu, kterej měl při 192 cm troufám si říct při stejné kvalitě 136 kg v objemu hodně přes 150 kg, druhý kolega sice ne tak kvalitních 142 kg na 190 cm a klidně jsme si všichni tři zahráli nohejbal atd atd atd... Všichni si myslí jak kila navíc člověka znehybňujou, ale myslíš, že brutální medley popř loading race se dá zaběhnout bez fyzičky? Podívej se tady na Ssmana, kdybys ho viděl na živo, asi bys zíral jak se hýbe 150 kg v hodně slušný kvalitě. :) A jinak k tobě, mě jako párátko připadáš a na tvojí výšku by ti klidně 15-20 kg navíc jen prospělo a věřím, že při běžném životě rozdíl (že by tě to mělo nějak omezovat) nepoznáš.
magion

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
kaplii napsal:
Tom.K. napsal:
kaplii napsal:

ne, v takové kvalitě tuhle váhu rozhodně nemám a mít nikdy nebudu. Mám stále kolem 120 kg oplácanejch a jsem spokojenej. Ale mám třeba kolegu, kterej měl při 192 cm troufám si říct při stejné kvalitě 136 kg v objemu hodně přes 150 kg, druhý kolega sice ne tak kvalitních 142 kg na 190 cm a klidně jsme si všichni tři zahráli nohejbal atd atd atd... Všichni si myslí jak kila navíc člověka znehybňujou, ale myslíš, že brutální medley popř loading race se dá zaběhnout bez fyzičky? Podívej se tady na Ssmana, kdybys ho viděl na živo, asi bys zíral jak se hýbe 150 kg v hodně slušný kvalitě. :) A jinak k tobě, mě jako párátko připadáš a na tvojí výšku by ti klidně 15-20 kg navíc jen prospělo a věřím, že při běžném životě rozdíl (že by tě to mělo nějak omezovat) nepoznáš.

To je trochu uz fanaticky nazor, ze vypada jak paratko. Ja myslim ze vypada hodne dobre, todle neni obyc atleticka forma.

Prospelo by mu 15-20kg? A ceho loje? To by mu asi moc neprospelo
Prospelo by mu 15-20kg svalu? A k cemu? A vazne si myslis ze to jde naturalne? Za cenu sypky by mu to prospelo? Ehm....
kaplii

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netvrdím, že mám nějak hodně svalové hmoty, ale párátko teda nejsem. Nechápu, co jsou podle tebe jinak kluci 60 kg (což jsem na tuhle výšku měl)...20 kg bych měl nabrat? Tak to by jsi mi mohl teda poradit jak. Děkuji.
Ty mluvíš o váze, já o KVALITNÍ HMOTĚ. Neznám tě, ale bych se nedivil, kdyby si se vyrýsoval a zbylo ti 80 kg. To by si se asi divil ty. :)
Jinak jsi sorry za spam logu, admin by to mohl smazat.

Edit: Odpověď na spodní komentář : Ty máš nějaký komplex ze mě? Já tu po tobě nechtěl hodnotit moji postavu. Pokud chceš hodnotit, tak mi to napiš do profilu a ne sem. Koho zajímá nějaký oštěpař? Kdybych zabrousil na net, za 5 minut bych našel min. 20 lidí s lepší postavou než já a to cvičí třeba poloviční čas. NO A?

Naposledy upravil kaplii dne út říjen 21, 2014 6:45 pm, celkově upraveno 3 krát
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tom.K. napsal:
kaplii napsal:
Tom.K. napsal:
kaplii napsal:

To je trochu uz fanaticky nazor, ze vypada jak paratko. Ja myslim ze vypada hodne dobre, todle neni obyc atleticka forma.

Prospelo by mu 15-20kg? A ceho loje? To by mu asi moc neprospelo
Prospelo by mu 15-20kg svalu? A k cemu? A vazne si myslis ze to jde naturalne? Za cenu sypky by mu to prospelo? Ehm....

co je na tom fanatickýho? Napsal o sobě, že se nepřipadá jako párátko. Já jsem napsal svůj názor, že i podle fotek mi jako párátko připadá. Heleď, je mi úplně jedno, za jakýho fanatika mě máš, asi to tak možná trochu deformace i bude, protože třičtvrtě mých přátel tvoří opravdu jen nejlepší trojbojaři, kulturisti a atleti z celý čr, ale prostě a jednoduše i náš 19 letej oštěpař vypadá líp než on a rozhodně ví, že i on se svýma 193 cm a 100 kg je párátko.

Pokud Magione umíš číst, tak sis všiml, že sám Kaplii napsal, že Draperovo 118 kg je výborná váha. Takže se mu to nejspíš líbí a tak nějak jsem vytušil, že by to chtěl taky. Takže tvoje poučování k čemu by mu to prospělo nebo ne si buď nech jen pro sebe, nebo se ptej Kapliiho.

Myslím, že jsem nenapsal nic špatnýho. Když si někdo dá fotky do profilu, tak prostě musí počítat s tím, že bude čelit kritice. Ať už pozitivní nebo negativní. Za mě vidím jen vyrýsovanýho kluka, kterej má štěstí na kostru, ale je prostě hubenej. Rozhodně nic, z čeho bych si sednul na prdel.

Do nikoho nerejpu ty sypko. Ehm... Peace. :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaplii napsal:
Ty máš nějaký komplex ze mě? Já tu po tobě nechtěl hodnotit moji postavu. Pokud chceš hodnotit, tak mi to napiš do profilu a ne sem. Koho zajímá nějaký oštěpař? Kdybych zabrousil na net, za 5 minut bych našel min. 20 lidí s lepší postavou než já a to cvičí třeba poloviční čas. NO A?

Kaplii, začínáš se do toho nějak zamotávat.

Koho zajímá oštěpař?

Magion napsal, že tohle není obyčejná atletická forma.

Já odepsal, že i náš průměrný oštěpař (to je prosím pěkně atlet, abys věděl, koho ten oštěpař zajímal) vypadá líp. Tím pádem za mě obyčejná atletická forma vypadá líp.

Nic víc, nic míň.

Na tvojí (pro mě blbou) otázku se tady tohle rozjelo... za to já nemůžu, já se neptal. A Kaplii, před chvilkou si postnul do forem svoji fotku s otázkou jak přibrat a rychle si jí zase smazal. Tak tady nepindej o tom, že nechceš po nikom, aby tě hodnotil.

Tuhle diskusi končím. Hezký večer všem.
madball

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome, nic proti, ale pravdu máš určitě v tom, že v tomhle jseš hodně zdeformovanej. Atletická postava je trochu něco jinýho a tvůj názor na to párátko je asi stejnej, jako že si v pohodě zahrajete nohejbal.
V reálu člověk se 120kg i v kvalitě nemá šanci uběhat toho, čemu říkáš ty párátko, protože prostě nestačíš tělo tak dobře zásobovat kyslíkem. Pokud to je v loji, tak to prostě neuběháš, protože zbytečně taháš váhu navíc.
Atletická postava je podle mě cca výška - 100 při cca 6-12% tuku. Plus mínus.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
kaplii

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Postnul jsem formu do aktuálních forem, protože jsem se chtěl zeptat někoho, kdo rozumí Mens Physique, co mám zlepšit svalově. Neptal jsem se, JAK mám nabrat, to vím sám nejlíp a nechápu, proč bych se někoho měl ptát. Proč to překrucuješ?
Smazal jsem ji, když jsem viděl, jací chytráci tu komentují (tím myslím tebe).

Madball// přesně tak...
Jinak 10 kg SVALŮ by se mi šiklo. Komu ne? Jenomže já chci nabírat se stabilním procentem tuku. Není nic lehčího se VYŽRAT na 130 kg a říkat si chlap.

Naposledy upravil kaplii dne út říjen 21, 2014 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A log je v prdeli

Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

190/90 je podle me paratko, slecinka
Oddo

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pořád dokola ta samá písnička. Tlusťoši se smějou vyrýsovaným borcům, že váží míň jak jejich stará. Rýsovači se zas brání tím, že by tlusťochy předběhli. S*rte na to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: