Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/10 VOLNO

-mam odpaleny ramena a trapezy jeste z nedelniho treninku (o bolesti praveho ramene radeji ani nemluve ), podobne ruce, kde me boli snad uplne vsechno a celkove jsem porad jak prizabitej, takze nema smysl tlacit na pilu a davam i dnes volno, nemelo by to smysl. Tenhle "krasnej" stav totalni dojebanosti se u me i dost pekne projevuje na traveni, ktere se mne hodne zpomali, porad mam pocit plnosti a jidlo travim mnohme pomaleji nez normalne, navic se k tomu casto prida i paleni zady a nechutenstvi k jidlu. Odpalit se za 6 tydnu by byl muj PR, vzdy vdrzim alespon 5-6 mesicu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím že to asi nebudeš chtít slyšet, ale fakt by té regeneraci prospělo značně snížit objem práce. Určitě nebude problém v použitých váhách (tím nechci říct, že zvedáš málo), ale v tom nadměrným objemu, který zvládneš vykonat za trénink (poklona, já bych to nedal). Ale musím uznat, že si překvapil tím, že sis vůbec naordinoval 2x za sebou celý jeden den volna mezi tréninkama
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna vuci tobe jako jednomu z mala tady chovam jistou davku respektu, protoze cokoliv napises, ma hlavu a patu a tvuj pristup ke cviceni, stravovani a vubec vecem ktere k tomu patri je velmi rozumny, takze jsem rad, kdyz mi sem obcas napises i to, co nechci slyset, i kdyz vim, ze je to pravda :D . Samozrejme vim, ze je to s nejvetsi pravdepodobnosti tim objemem velkym prace (i kdyz drive byl jeste minimalne o 1/1 vetsi) a neumerne k tomu prilis vysoka frekvence treninku a malo odpocinku . Prvni mesic to slo krasne, ale unava uz se zacina kumulovat. Je to tak a poslednich par dni to na sobe zacinam pocitovat
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30/10 ZADA, BRICHO

mrtvy tah
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 8
-zada uz neboli takze opet asi po 3 tydnech klasicky mrtvy tah. Vahu jsem od posledniho treninku trochu podsekl, prvni 4 serie byl boj s technikou, absolutne jsem se nemohl pod tu cinku dostat a nejak se nezapojovaly nohy, takze mne to spis prislo, ze to byl tak trochu rumunsky mrtvy tah, 5. serie se ale povedla, sedla technika a vymackl jsem z toho celkem lekhych 8 opakovani, na coz jsem docela koukal. Sila by tedy asi byla, jen zpatky chytnout techniku. Uvidime priste

stahovani kladky na hrudnik (V-adapter)
40kg x 15
50kg x 15
60kg x 12
70kg x 10
75kg x 8 + 50kg x 10

pritahy VC na MP (podhmatem)
60kg x 15
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 8
100kg x 8
110kg x 7 + 70kg x 15
90kg x 12
-podhmatem lepsi naz nadhmatem, akorat u tezsich vah asi 90kg pak docela problem zahaknout tu cinku zpatky do stojanu

stahovani kladky s napnutyma rukama
35kg x 20
40kg x 18
42,5kg x 16
45kg x 15
47,5kg x 12 + 30kg x 20 + 20kg x 40

pritahy JR v klece
35kg x 10 (2x)
35kg x 10 (2x)
35kg x 10 (2x)
40kg x 10 (2x)
40kg x 10 (2x)
-zadny vahy a radej vice technicky nebo se o to alespon snazit, i kdyz ja tu techniku budu prasit i kdybych to jel s 10kg

stahovani kladky na sikme lavicce
50kg x 20
55kg x 20
60kg x 18
65kg x 16
70kg x 12 + 50kg x 16 + 40kg x 18

prithahy kladky v leze (stredne siroky paralerni uchop)
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 9
100kg x 8 + 60kg x 10 + 40kg x 12
-dlouho jsme to nejel a bralo to krasne

mohamedany ve stoje
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
25kg x 15
30kg x 10 + 20kg x 20

predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20

TIME: 2h 3 minuty

-nalada tezce emacka, ze zacatku nic moc, mel jsem chut se na to i vykaslat , pak se to celkem chytlo, ale docela mne trenink zneprijemnovalo paleni zahy
-vaha 118kg Nejak se to ted nehne, ale pripadam si cimdal vetsi sadlo, jako by se menil pomer svaly tuk a mozna i voda hraje roli a nebo je to jen v hlave? No to je fuk, proste vsechno na pi*u
Kdyz uz se DiamonD123 pochlapil, tak to tu ted po nem mozna chvili bude dalsi ubrecenej log

edit:
-jinak jelikoz jsem celkove f pi*ci, tak odedneska nasazuju injekcni B12, treba to neco udela treba ne :) Davkovani klasicky prvnich 5-7 aplikaci 1000µg obden , pak 1000µg 1x za 1-2 tydny a pak pripadna udrzovacka
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/10 RAMENA, TRAPEZY

tlaky na MP za hlavu (plny rozsah pohybu)
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5
82,5kg x 5
85kg x 5 + 60kg x 10 + 50kg x 10 + 40kg x 13 + 30kg x 15
-ac puvodni plan byly tlaky pred hlavu , tak remeno bylo tezce v opozici, takze jsem plan musel mirne pozmenit. Po nekolika pokuses o rozcviceni s praznou osou !! jsem to vzdal, pustilo me to akorat tak na uroven oci a jakmile jsem sel dolu strasna bolest, takze jsem se na to vybodl, posunul si lavicku trochu dopredu a zacal tlaky za hlavu. Tady bolest asi o 70% nizsi a cim vic jsem toho mel odcviceno, tim to bylo paradoxne lepsi Prvnich 5 serii 5x80kg, sice spokojenost, ale sralo me to , protoze na tehle vaze uz stojim nekolik treninku a hlavne z opatrnosti se bojim pridavat, takze jsem se nastval a riskl to. Nejprve jsem prihodil 2,5kg , coz nebylo ani znat , takze jsem se na posledni shazovanou serii rozhodl dat 85kg doufajice, ze to 5x dam. Sice to bylo proklate tezky a malem jsem se u toho po... , ale ve zdravi jsem to 5x vytlacil a krasne v plnem rozsahu pohybu, . Pak jsem postupne ubiral na 60,50,40 a 30kg a v kazde serii jsem vymackl, co to slo, i tady byl PR na pocet opakovani v kazde jednotilive casti shazovacky.

upazovani ve stoje
12,5kg x 20
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12 + 10kg x 15 + 5kg x 20
-tenhle cvik bere cimdal mene, asi ho na nejaky cas vymenim za neco jineho a nebo zkusim jinou verzi, napriklad v sede, ve visu a podobne Takze asi jedina stinna stranka dnesniho treninku

upazovani v predklonu
12,5kg x 20
15kg x 15
17,5kg x 12
17,5kg x 14
20kg x 12 + 12,5kg x 12 + 7,5kg x 17
-ta 20ka uz se mnou sice trochu vic tancovala, ale vsecho to bralo vyborne

tlaky na MP pred hlavu (plny rozsah pohybu)
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 9
70kg x 8
70kg x 8 + 50kg x 10 + 40kg x 10
-vaha jako minule, jen jsem se snazil dat vice opakovani, vse nadoraz, ale v kazde serii jsem vytlacil o opacko navic a i to je znamka progresu. Zvlastni je to, ze po nejake bolesti ramene ani pamatka, pritom na zacatku treninku jsem nedal ani 4 opakovani s prazdnou osou a to po nekolika pokusech. Opravdu by me zajimalo, jakeho puvodu ta bolest muze byt, ze vzdy behem treninku zmizi

pritahy k brade v leze na kladce
50kg x 20
55kg x 18
60kg x 16
65kg x 15
70kg x 12 + 40kg x 14 + 30kg x 15
-dnes opet v leze, pocitove mne u toho ramena zabiraji lepe nez ve stoje

facepulls (s osou)
45kg x 20
50kg 20
55kg x 17
55kg x 17
60kg x 15 + 40kg x 20
-vyborny cvik, jel jsem to o neco vice nez na siri ramen a paralernim ochopem

krceni ramen s VC
110kg x 15
120kg x 12
130kg x 10
130kg x 10
140kg x 10
150kg x 10 (PR?)

krceni ramen s JR v sede
25kg + 25kg x 20
30kg + 30kg x 17
30kg + 30kg x 20
30kg + 30kg x 20
30kg + 30kg x 20
30kg + 30kg x 25
-dnes poprve v zivote v sede, naprosto uzasna zmena a daleko lepe u toho dokazu izolovat trapezy, tenhle verze tohoto cviku se urcte budu drzet Trapy uplne na dranc

-TIME: 1h 42 minut

-vaha 119kg (kdyz jsem mel pred par dny 117 , pripadal jsem si vyzranej jak prase, dneska pri 119 zase jak nejvetsi chcipak)

-kdyz to srovnam s poslenimi nekolika treninky, tak tohle byl uplny luxus, vsechno krome upazovni sedlo krasne a trenink me bavil i pres pocatecni bolest ramene. Vcera jsem poslal prvnch 1000ui B12ky, sice je to asi jen nahoda a nebo mega placebo efekt a nema to s tim nic spolecneho, ale dneska jsem se probudil jak po tydennim odpocinku, zregenerovanej, svezi a i v posilovne to bylo znat, kdezto posledni dny jsem byl uplne rozhadrovanej na kousky nejen co se svalu tyka, ale i CNS

-zitra kozy po dnesku neodjedu, takze asi bic+tric
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1/11 BICEPS, TRICEPS, BRICHO

uzky bench na MP podhmatem (mirne incline)
70kg x 12
80kg x 8
90kg x 5
90kg x 5
90kg x 5 + 70kg x 7 + 60kg x 9 + 50kg x 11 + 40kg x 15
70kg 10

bicepsovy zdvih JR ve stoje
10kg x 12
15kg x 12
17,5kg x 8
20kg x 6
20kg x 6
20kg x 6 + 10kg x 12 + 5kg x 20
12,5kg x 12

extenze JR za hlavou
22,5kg x 12
25kg x 10
27,5kg x 9
30kg x 8
32,5kg x 6 + 20kg x 10

bicepsovy zdvih JR v sede - kladivo
12,5kg x 15
15kg x 10
15kg x 10
15kg x 10
20kg x 7 + 12,5kg x 13 + 7,5kg x 15

tricepsovy tlak na uzko na stroji
50kg x 15
60kg x 11
60kg x 10
60kg x 10
70kg x 8 + 40kg x 15 + 30kg x 21
60kg x 11

superserie: tricepsova extenze na kladce pred hlavu + bicepsovy zdvih na kladce o koleno
45kg x 20 + 22,5kg x 20
50kg x 18 + 25kg x 18
52,5kg x 16 + 27,5kg x 18
52,5kg x 15 + 30kg x 16
55kg x 12 + 32,5kg x 15
(55kg x 12 + 40kg x 15 + 30kg x 20) + (35kg x 15 + 25kg x 12 + 17,5kg x 15)

mohamedany ve stoje
40kg x 20
40kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
45kg x 20
50kg x 15
50kg x 15 + 30kg x 20

predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20

TIME: 1h 49 minut

Vaha: 118,5kg
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2/11 VOLNO

vsechno na pi*u
navic jsem tlustej, oteklej, rosolovitej, nemotornej, vsechno me zacina byt maly, chce se mne ze sebe zvracet
madball

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co brečíš, to je přece tvůj cíl se do ničeho nenavlíct. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Co brečíš, to je přece tvůj cíl se do ničeho nenavlíct. :)

to jo kdyz to rostlo tam kde melo. Ted mne pripada, ze mne kazdy den ubyvaji svaly a pribyva loj Dokonce jsem zvazoval , ze oprasim rotoped, ale mam sedatko zarazeny dole a nic s tim nehne
madball

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psychika + glykogen + voda. Minule jsi psal, že si při 119kg připadáš jako chcípák, takže bych to asi moc neřešil.
Btw., kolik je BW PR? Už nejseš moc daleko, ne?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
seeya

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bigorexia sa hra s tvojou hlavou hehe. Inak fakt obdiv jak si sa dokazal takto paradne vyzrat. Na to by mi nestacili 2 zivoty
magion

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, se mi při tomto vybavuje vzpomínka na log jednoho místního exota, který jsem už nepřispíva a nemohu si vzpomenout na nickname.

A ten měl v logu jestli si pamatuješ Drejpre napsaný zápis hmotnosti s komentářem:

81kg - hubenej jak zmrd

a asi o dva dny pozděj

82kg - oteklej jak čurák

Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Bigorexia sa hra s tvojou hlavou hehe. Inak fakt obdiv jak si sa dokazal takto paradne vyzrat. Na to by mi nestacili 2 zivoty

Nazrat se neni nic tezkeho :D

magion napsal:
Hehe, se mi při tomto vybavuje vzpomínka na log jednoho místního exota, který jsem už nepřispíva a nemohu si vzpomenout na nickname.

A ten měl v logu jestli si pamatuješ Drejpre napsaný zápis hmotnosti s komentářem:

81kg - hubenej jak zmrd

a asi o dva dny pozděj

82kg - oteklej jak čurák

Octopuss :D

madball napsal:
Psychika + glykogen + voda. Minule jsi psal, že si při 119kg připadáš jako chcípák, takže bych to asi moc neřešil.
Btw., kolik je BW PR? Už nejseš moc daleko, ne?

Jasne ze je to z velke casti v hlave, v posce si pripadam jak kdybych se vratil z koncentraku, pak oblecu normalni hadry a pripadam si naopak jak nejvetsi vepron v Brne :D ale ted je hlavne problem s tim glykacem, nejak se nechce drzet ve svalech, jsou jakysi zplasky a vymekly, coz je dost mozna zpusobeno tim, ze jsem to opet prepalil (u me nic novyho pod sluncem :D ), protoze se celkove citim na pi*u a dost mozna i tim, ze ten sval diky vysokemu objemu treninku a tim , ze pouzivam vyssi pocet opakovani a prakticky u kazdeho cviku na konci shazovaci seriie opravdu total na mximum, ty svaly totalne vyzdimam a nestaci regenerovat. A dlasi vec, ze mam ted jakesi zasekle traveni a kdyz dobre netravi, tak se ty ziviny ani efektivne nevyuziji.
madball

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na doplnění glykáče by měly stačit 3 dny volna, pak by to mělo být v pohodě. Možná by stálo za úvahu, jestli je potřeba opravdu každej trénink ždímat ty svaly úplně do mrtě, ale s tím tě prudit určitě nebudu. Osobně si myslím, že by nebyla vůbec špatná kombinace jeden trénink na partii odjet vyloženě silově a další trenál ve znamení kulturistickýho ždímaní. Mohl by se tak pošetřit víc glykogen, zeefektivnit výkonnost CNSky atd...
Ale jako bych nic nenapsal, protože přibrat takový kila za tak krátkou dobu je super pokrok. :)

A ve neposlední řadě i uřčitě pěknej stress na tělo.
Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu, (skoro) vsichni mate pravdu, ja to vim, jen si stejne delam co chcu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: