Musím ti sem znovu napsat, kurva dobrej výkon, ješte s ohledem na to že si jel těžkou mrtvolu 3 dny nazpět, no jako nechápačka, deadlift je nejnáročnější cvik ze všech na regeneraci, ale tvý tělo to jak si nezajímá, respekt, a to nekomentuju, že si po tak velkým objemu práce na mrtvole odjedeš zbytek high volume tréninku... fakt dobrý
Trošku už červenáš v obličeji, ale jinak to vypadá pořád na pohodu.
Asi vidim ducha :)))
Ten cervenej ksicht to bude asi z turbo solarka :D
ale jinak dik i svadlovy (ale opravdu do bylo hovadsky tezky )
Magione tobe extra dik, protoze tveho uznani si obzvlast vazim , ale to uz jsem ti myslim parkrat rikal, takze ti tu nebudu porad lezt do zadku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Kurva, já tě chtěl aspoň nasrat, žes konečně vyrovnal můj 5RM PR z BG 5x210, ale našel jsem v logu jen 5x205, kua.
Ale aspoň, můžu provokovat, že to bylo -30kg BW, ale zas to určitě nebylo tak lehký.
A samozřejmě, že ne v sériích, ale furt mám pocit, že těch 5x210 už tam bylo.
A neříkals něco o aktuálce?
Jo, a možná bys mohl říct něco sparingovi vedle, protože tam je to celkem hrůza a hlavně zavazí ve výhledu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Kurva, já tě chtěl aspoň nasrat, žes konečně vyrovnal můj 5RM PR z BG 5x210, ale našel jsem v logu jen 5x205, kua.
Ale aspoň, můžu provokovat, že to bylo -30kg BW, ale zas to určitě nebylo tak lehký.
A samozřejmě, že ne v sériích, ale furt mám pocit, že těch 5x210 už tam bylo.
A neříkals něco o aktuálce?
Jo, a možná bys mohl říct něco sparingovi vedle, protože tam je to celkem hrůza a hlavně zavazí ve výhledu.
Tak tys byl vzdycky chcipak a mel hovno silu Davide
Ten "sparing" vedle: Vis jak to mam s tou komunikaci s lidma , kdyz zrovna cvicim :))) Az na vyjkmy , kterych je opravdu hodne malo, umim hazet jen otravene znechucene arogantni pohledy :))) (ja vim, ze to moc prdel neni, ale ja to v sobe v tom gymu nejak neumi potlacit) ale ten kluk mno je takovej zvlastni, moc tam s nikym nemluvi ale je symatak, je tam snad pokazde, kdyz tam jsem ja (cili velmi casto :D ), cvici celkem dobre (az na ten MT), i kdyz moc ho nesleduji, ale mam pocit, ze trpi hyperaktivnitou, vzdycky vlitne do posky a hodinu a pul tam lita od stroje ke stoji jak strelena srna.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
...ale mam pocit, ze trpi hyperaktivnitou, vzdycky vlitne do posky a hodinu a pul tam lita od stroje ke stoji jak strelena srna.
Tak to chápu, že je ti sympatickej a navíc byste si mohli i rozumět.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
...ale mam pocit, ze trpi hyperaktivnitou, vzdycky vlitne do posky a hodinu a pul tam lita od stroje ke stoji jak strelena srna.
Tak to chápu, že je ti sympatickej a navíc byste si mohli i rozumět.
jasne :-)
btw je videt, ze uz jsi me pri treninku dlouho nevidel, protoze kdyby jo, tak te slovo hyperaktivita vubec nenapadne. Nejspis by te napadly 2 slova potopa a skoro smrt :D
tlaky na MP pred hlavu (plny rozsah pohybu)
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
95kg x 5
95kg x 5 + 70kg x 8 + 60kg x 7 + 50kg x 12 + 40kg x 15
-opet o 2 kroky blize k 5x5x100kg, minule jen jedna serie, dnes 3, prvni s malou rezervou, druha nadoraz a u 3. jsem malem vypustil dusi, ale i tak alespon maly progress.
upazovani s JR ve stoje
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12 + 10kg x 12 + 5kg x 20
12,5kg x 17
-kdyby prava ruka tak nezaostavala a nesla mimo drahu pohybu, bylo by to super, takhle to bylo rekneme dobry, alespon do tech 10op , pak uz jsem se u toho kroutil jak zizala :)
upazovani v predklonu ( kazda ruka zvlast)
12,5kg x 17 (2x)
15kg x 16 (2x)
17,5kg x 15 (2x)
17,5kg x 15 (2x)
20kg x 12 (2x)
20kg x 12 (2x) + 12,5kg x 15 (obe ruce zaroven) -pro zmenu jsme to dal dnes takhle, docela to bralo, ale obouma rukama zaroven bez opory mne to asi bere vic, nehlede na to, ze tohle je fakt silena aerobka
tlaky na MP za hlavou
60kg x 12
70kg x 9
70kg x 8
75kg x 6
80kg x 4+1
60kg x 13
-dneska to slacha bicepsu ci upon nebo co to je nastasti nebolel, ale ze zacatku jsem mel docela strach
predpazovani s JR (kladivovy uchop)
12,5kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12
20kg x 10
22,5kg x 8 + 12,5kg x 15 + 7,5kg x 20
-gut
facepulls v klece (lano)
40kg x 20
45kg x 20
50kg x 20
55kg x 18
60g x 15
65kg x 12 + 35kg x 20
-minule jsem videl tenhle cvik jednoho kluka cvicit v klece a docela se mne to libilo, tak proc to nezkusit
uzky bench press na MP
60kg x 12
80kg x 6
80kg x 6
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5 + 60kg x 10 + 50kg x 12 + 40kg x 17
70kg x 8
tricepsova extenze na kladce pred hlavu
50kg x 20
55kg x 18
60kg x 15
60kg x 12
60kg x 12 + 40kg x 20 + 30kg x 22
50kg x 17
tricepsovy tlak na stroji
50kg x 15
60kg x 12
70kg x 8
70kg x 8
75kg x 6 + 45kg x 15 + 30kg x 25
60kg x 11
-chtel jsem dat franc tlak poprve od urazu loktu, loket prekvapive uplne v pohode, ale rameno vubec, ten pohyb nahoru byl nesnesitelny jak kdyby mne tim ramenem nekdo projizdel nozem
krceni ramen s VC
120kg x 15
130kg x 12
140kg x 12
150kg x 10
160kg x 10
krceni ramen s JR v sede
40kg + 40kg x 20
40kg + 40kg x 20
40kg + 40kg x 20
40kg + 40kg x 21
40kg + 40kg x 23
TIME: 2h 33 minut (nejak se mi to planovane zkracovani treninku tezce nedari ale zapomnel jsem , jak jsem si napsal ten novy rozpis, takze jsem nevedel, jestli tam triceps ma dnes byt nebo ne, a tak jsem ho tam radeji dal Ja si proste neumim rict vcas dost a sere me to. kdyby nekdo vedel co s tim, nebudu se branit :D )
VAHA: 122,5kg wtf? jsem kilo zhubl
-dlouhy a velmi narocny trenink, ve 3/4 treninku jsem uz byl skoro bez glykogenu, takze triceps no pumping, ale nejak jsem ho procvicil a trenink jsem z poslednich sil dojel do konce
Naposledy upravil Draper dne so listopad 22, 2014 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
ale zapomnel jsem , jak jsem si napsal ten novy rozpis, takze jsem nevedel, jestli tam triceps ma dnes byt nebo ne, a tak jsem ho tam radeji dal Ja si proste neumim rict vcas dost a sere me to. kdyby nekdo vedel co s tim, nebudu se branit :D )
Tak napsaný to máš, teď to hlavně nezapomínat. V tvým případě bych ten trénink napsal, co nejvíc osekal, něco škrtl a dal ti ho. Ty bys si tam něco přidal, protože by ti to připadalo málo a byly bysme na ideálním tréninku.
Zatim tvuj nejgenialnejsi napad od doby, co jsi tady na foru , jen se bojim, ze to neklapne
Já jsem teď nachcípanej, takže mám spoustu času na geniální rady.
Popravdě jsem to zkoušel i na sobě a chvíli to i fungovalo, ale problém byl v tom, že jsem věděl, že tam toho mám málo, takže jsem automaticky přidával a bylo to akorát, ale pak jsem samozřejmě ještě přidával víc a to už dobrý nebylo. Ale chvíli to fungovalo.
A četl jsem i článek od nějakýho zahraničního trenéra, už nevím kterýho, že ten automaticky při psaní tréninků svým atletům minimalizoval objem podle toho, jak je znal a věděl, že si budou přidávat.
celni drep na MP
90kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
110kg x 6 (PR!!)
70kg x 15
-kolena dnes bolely trochu vic nez by mohly, takze jsem si moc jistej nebyl, poradne jsem je (hlavne to vadne) zabandazoval, coz hodne pomuze pri stabilite, ovsem i tak jsem musel dat velky pozor a uplne na kazdy centimetr pohybu se soustredit. Vsechny serie se 100kg sedly pekne, krome jedne, kde jsem si od zacatku stoupl blbe a leve koleno se mne trochu vychylilo, coz moc prijemne nebylo, ale nastesti jsem to srovnal. Minule byla jen 1 serie 8x100kg, dnes 5, coz je zatim absolutne muj nejlepsi vykon po uraze. Na posledni pracovni serii jsem to jeste riskl a 10kg prihodil, ovsem vzal jsem si uz pasek, i kdyz mozna zbytecne. Byl to trochu nervak, 5 opakovani tak akorat do 6. jsem jeste sel ovsem modlice se k bohu, abych neco neposral ,ale nastesti v pohode . Silove by samozrejme slo mnohem vic , ale vzhledem ke kolenu a znacne atrofovanemu kvadricepsu,si vic dovolit nemuzu, uz tohle je docela HC. Posledni serie na dojeti 70kgx15. Celkove spokojenost a mam z toho dobry pocit
mrtvy tah s napnutyma nohama
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 10
-tady to nebudu nejak prehanet s vahama, prece jen je to obtiznejsi nez klasicka mrtvola a hlavne si chci setrit zada. Tady jde hlavne o to, tahat to tim, cim mam, cili hamstringy, tzn snazit se mit nohy maximalne napnute. I tahle vaha mne ale slusne odrovnala, zvlast po tech drepech, kdyz uz jsem mel docela dost
horizontalni legpress
142,5kg x 15
150kg x 17
150kg x 17
157,5kg x 15
157,5kg x 15
165kg x 15
172,5kg x 15
ultra hnus, tady jdu fakt na hranicni svych moznosti a nic me tak nezlikviduje jako tenhle cvik pri tehle poctech opakovani, akorat me sere ten krypl stroj, snazim se to jet co nejnize zhruba na paralel, ale jakmlle jdu nize, zveda se mi pradel ze sedacky, ac se snazim jak chci , ale i ta paralel bohate staci, kdyz drzim tenzi v kvadrech. Vzdycky me po tomhle cviku ale zacne bolet hlava, protoze mne asi dost vylitne tlak
zakopavani
30kg x 18
30kg x 15
30kg x 11
30kg x 10
30kg x 10
predkopavani
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
-to uz bylo tezky. Jak to bylo nedavno cerstve promazany, tak to litalo nahoru jak ho*no, ted uz to trochu drhne :D a pro koleno docela peklo, asi se na tenhle cvik vyprdnu
vypony na legpressu
135kg x 15
135kg x 15
142,5kg x 15
142,5kg x 15
142,5kg x 15
150kg x 15
150kg x 15
165kg x 15 + 120kg x15 + 90kg x 17
150kg x 20
-na muj neoblibeny lytkostroj (ale alespon pohodlny, protoze v tyhle fazi treninku uz jsem napul v bezvedomi, takze jsem rad ze sedim) mne nekdo vlezl tesne pred nosem, tak jsem si dal lytka na LP, coz jsem asi nikdy nejel, takze jsem se s tim nejprve trochu seznamoval , ale bralo to celkem dobre, ovsem jak ktere serie. Asi tost zalezelo na tom, jak jsem ty lytka spravne zapojil ci nezapojil. Uvidime zitra , jak to ucitim
TIME: 1h 37 minut (ten cas se mi uz libi vic :)
VAHA : 122,4kg (co je ku*va? ja nechci hubnout Nevim, jestli to s tim muze mit spojitost, ale taknejak sleduji, ze kdyz vynecham trenink nohou, coz jsem ted v tydnu vynechal, tak mne o neco malo zacne klesat vaha, naopak nejvetsi narust jsem zaznamenal ted asi v poslednich 3 tynech cca 5kg, kdy jsem nohy po asi mesicni pauze opet zacal cvicit.. Po treniknu nohou se mne ve stehnech vzdy nekolik dni drzi voda glykogen a jsou znatelne objemnejsi, coz muze byt prave ono)
-brutal
Drejpe pokud tě bolí z těch dřepů kolena, následně pak i pár dní potom. A díky tomu nejsi schopen častějšího tréninku nohou, co takle zkusit namísto dřepů jako prvního silového cviku hip thrusty viz. atakují ti komplet spodek, je z nich taky pěkná hormonalní odezva, jelikož se dají jet hodně těžce. Mě se osvědčily když mě trápilo koleno, a vůbec mi to na něj nevadilo. A pak už odjedeš zbytek trenálu s cvikama, který ti neiritujou koleno, a vohulíš to na opakováních. Kvadry stejně nejlépe reagují na vysoké počty opakování a není třeba na nich rvát váhy aby rostly. Doporučil bych ti i bulgarian split squat viz. jelikož se též používájí u jedinců s problémy s koleny jako náhrada za dřepy, ale jsi psal, že máš omezenou hybnost a mohlo by to dělat neplechu na té zadní noze o kterou se opíráš, ale možná že ne, chce to zaexperimentovat s pozici přední nohy, zkusit ji umístit dál. Ale ono je to těžké na balanc, natož když ti bude jedna noha lehce uhýbat. Ale i tak bych se u těch doplňkových cviků zaměřil na unilaterální ( jednonožný) trénink právě kvůli tomu uhýbání. Zkusit legpress jednou nohou, tímhle si to špatné koleno hezky srovnáš a budeš mít jistotu, že odvádí stejnou práci jako ta zdravá noha, která může přebírat větší práci u dvounožných cviků :)
A k té váze jen taková moje malá poznámka z vlastní zkušenosti. Mě vždy po tréninku kdy jedu větší objem mrtvol padá váha, po 3 dnech zase stoupá. Vysvětluji si to tím, že jsou prostě naročné na regeneraci všech zapojených svalových skupin a nestíhám to užrat, ikdyž žeru nad normál. A k superkompenzaci dochází až po úplné regeneraci po těch 3-4 dnech. U dřepu tento problém nemám, tam mi ta váha narůstá po jednom dnu automaticky. Ikdyž je tam taky vyznámné zapojení mnoha svalových skupin, ta regenerace je prostě úplně někde jinde. Dřepovat se dá "těžce" denně, dokonce i dvakrát denně. Ale u deadliftu je to nemožné. Z hlediska rychlého nabírání je pro mě dřep number one.
Snad jsem tě moc neznudil těma nekonečnýma žvástama :)
Ještě dodám malou radu od Glute Guye k cvičení hip thrustů ve veřejné posilce.
Nikdy nenavazuj oční kontakt s ostatníma návštěvníkama posilky když hip thrustuješ :)
bench na MP 110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 4 (a 3/4) + 80kg x 8 + 70kg x 7 + 60kg x 9 + 50kg x 16
-tezky, 4. serii 5. opakovani jsem tlacil asi pul hodiny , takze jsem si byl skoro jistej, ze v posledni serii 5x nedam, dal jsem dlouhou pauzu, 5. opakovani tesne, ale nedotlacil jsem do horni zarazky, takze nepocitam, jinak ale zatim letosni PR. Priste odlehcim a dam nejake 8-10ky s 90kg
protismerky horni
22,5kg x 20
25kg x 20
27,5kg x 18
30kg x 16
32,5kg x 14
35kg x 12 + 25kg x 15 + 20kg x 20
dneska to docela sedlo oproti minule
bench na MP hlavou nahoru
70kg x 10
80kg x 8
90kg x 5
90kg x 4 + 65kg x 9 + 50kg x 14
70kg x 10
-predstavoval jsem si to lehci a nejak extra jsem to teda necitil
protismeky v leze na sikme lavicce
20kg x 15
22,5kg x 12
25kg x 12
27,5kg x 10
30kg x 10 + 20kg x 15
-nic moc a kdysi jsem ten cvik mel tak rad
bench na stroji v sede
60kg x 12
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 6
85kg x 5 + 50kg x 20 + 40kg x 20
-na hovno
bicepsovy zdvih JR ve stoje
10kg x 15
17,5kg x 10
20kg x 6
20kg x 6
20kg x 6
20kg x 6 + 10kg x 10 + 5kg x 21
12,5kg x 12
bicepsovy zdvih EZ
37,5kg x 15
42,5kg x 12
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
superserie: bench na uzko na MP podhmatem + bicepsovy zdvih JR o koleno
80kg x 6 + 10kg x 15 (2x)
80kg x 7 + 10kg x 15 (2x)
(80kg x 7 + 60kg x 8 + 50kg x 10 + 40kg x 13) + 10kg x 20 (2x)
70kg x 10 + 10kg x 15 (2x)
-s tema 80kg dam uz alespon vic opakovani, priste zkusim zase pridat vahu
superserie : tricepsova extenze pred hlavu s provazem + bicepsovy zdvih na kladce madhmatem
35kg x 20 + 25kg x 15
40kg x 15 + 27,5kg x 15
40kg x 15 + 30kg x 12
40kg x 16 + 30kg x 14
(45kg x 15 + 30kg x 15 + 20kg x 20) + (32,5kg x 12 + 20kg x 12 + 15kg x 12)
-provaz skoro vubec nepouzivam, protoze nejsem schopnej ten tricak spravne zatnout, ale pri tehle verzi cviku to celkem slo oproti tomu, kdyz bych to jel jako klasicke stahovani provazu ve stoje
superserie: extenze JR ve stoje + tricepsove stahovani kladky podhmatem
20kg x 12 + 30kg x 18
20kg x 12 + 30kg x 18
22,5kg x 10 + 35kg x 12
22,5kg x 10 + 35kg x 15
22,5kg x 10 + 35kg x 15
TIME : 2h 24 minut
VAHA : 122,8kg
-4. trenink po sobe konecene za mnou, sice bych si mel naliskat, protoze jsem tam opet smrdel 2 a pul hodiny, ale tohle byl posledni trenink stareho rozpisu a od priste uz fakt ten novy :) Kozy o neco lepsi nez minule, kdy to byla katastrofa, ale porad to neni ono, i kdyz jsem udelal mensi zmeny. Nejak moc ted ale neberou, asi opet kozo-krize :) Ovsem vynahradil jsem si to rukama, kde jsem udell tez zmeny a ktere braly celkem dobre. Zitra konecne volno
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru