|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
Výrobce -> 4fitness (druhý výrobce) -> zákazník. Žádní distributoři, žádné marže navíc. Hodně lidí v těch cenách hledá podvody, ale je to takhle jednoduché.
Jo a co se týče mé kolegyně, Judsone, tak jsem z ní měl stejný dojem, když jsem tam začal makat. Ale je v pohodě, spíše tak na lidi občas působí (nejsi první, kdo to o ní říká). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Výrobce -> 4fitness (druhý výrobce) -> zákazník. Žádní distributoři, žádné marže navíc. Hodně lidí v těch cenách hledá podvody, ale je to takhle jednoduché.
Jo a co se týče mé kolegyně, Judsone, tak jsem z ní měl stejný dojem, když jsem tam začal makat. Ale je v pohodě, spíše tak na lidi občas působí (nejsi první, kdo to o ní říká). |
Jj ta baba tak pusobi, ale kdysi, kdyz jsem tam pravidelne chodil, tak uz jsem ji trochu prisel na chut. Zeptej se ji, jestli si pomatuje kluka tak cca 3 roky zpatky, co jim tam parmanentne vykupoval vsechny cokoladove prichute a jeste si nechaval objednavat extra na zakazku :D
Jinak za tu maltu jsem cekal, ze reknes tak 250kc, myslel jsem, ze jsem se preslechl, kdyz jsi rekl 50kc :)
Nedavno jsem ji kupoval nekde ve Vitalandu 1,5kg a cena urcite pres 200.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
Sry za OT - jak je na tom 4f ted chutove? Par let zpatky jsem od nich kupoval a ty prichute byly fakt hnus... momentalne si treba protein micham akorat do vlocek a tvarohu, coz tehdy byl celkem Fear factor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Idontevenlift napsal: | | Sry za OT - jak je na tom 4f ted chutove? Par let zpatky jsem od nich kupoval a ty prichute byly fakt hnus... momentalne si treba protein micham akorat do vlocek a tvarohu, coz tehdy byl celkem Fear factor... |
Netusim :-)
Na to ti odpovi bud Esko, coz by ale mohl byt mirne zaujaty nazor a nebo spise zakaznici 4fitness, i tak to ale bude 100 lidi 100 chuti :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
Taky se přimlouvám Esko za doporučení nějakých příchutí, jestli máš ozkoušeno.
A jak říká kolega, před tím byly ty příchutě fakt zlo, umělá, chemická chuť. Ale tvrdí že se prý zlepšily.
Já sleduju tu firmu od prvopočátku v Brně, kdy neměli web ani kamenný prodejny, tehdá sídlili, respektivě hostovali v jedné zapadlé prodejně s kolama v Černých polích. Všechno bylo jen v obyč sáčkách a něco se vážilo i na gramy, třeba čistý kofein, to byla lahůdka. Asi 6-7 let dozadu, tehdy jsem byl pyšnej na to, že jsem natrefil na takovou ultra levnou firmu, o které nikdo neví. Až cirka po 2 letech se o tom začlo psát na ronniem hehe _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
Netuším, jak to evenlift myslí, jestli produkty, nebo příchutě. Produkty se zásadně dělají neutrální, takže rostlinné proteiny jsou chuťově nic moc a živočišné mají nádech po mléce (samozřejmě až na vaječný protein), ale nic výrazného. Dobré pro někoho, kdo chce péct a kulinařit s proteiny apod.
Co se týče příchutí, tak opravdu platí sto lidí sto chutí. Já osobně ujíždím na vanilce a obyč. čokoláda je luxus (ono stačí, když si otevřu šuplík s těmi zásobami čokolád... to je něco, nemůžu se toho nabažit... občas si při směně ten šuplík otevřu jen tak :)))) Mám vyzkoušenou ještě jahodu, banán, kokos (ten dlouho není a ještě nějakou dobu nebude, což je škoda, asi nejlepší příchuť z tablet), karamel, smetanové podmáslí a čokospeciál (kdo nemá rád přeslazené čokolády, tak by měl jít do téhle). Všechno dobrý, ale vanilka je pro mě vanilka (to ber ale jako zaujatej názor, protože já jsem odjakživa ujetej na vanilky). Nicméně ty nové šarže (tablety mají oválnější tvar) jsou lepší - mají rychlejší rozpustnost a výraznější chuť, která byla ještě trochu vyladěna. Osobně mám ze starých šarží vyzkoušený jen kokos a ten už byl tak dobrej.
magion: Ptej se vždy na nové šarže příchutí, i když ty ale poznáš sám, mají jiný tvar než staré (viz výše). Jsou lepší, chuťově přirozenější. A pokud bys objednával online, tak ti příjde vždy nová šarže, pokud je to možné (tzn., že se již vyprodala ta stará).
EDIT: Jinak někdo si může myslet, že smýšlím o 4F zaujatě, ale já jsem šéfovi kdysi při nástupu říkal, že lidem vždy radím upřímně a nebudu jim cpát produkty, když jsou pro ně zbytečné jen abych udělal kšeft. To samé příchutě - pokud mi něco nechutná, tak mi to nechutná a hotovo. Žádné přetvářky. Jsem placen za odvedenou práci, ne za reklamu, takže se nemusíte bát, že bych Vám tu cpal něco, čemu sám nevěřím. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
Tak to tu este trochu zaspamujem )
WPC80 mycham napul s caseinem 80, chut takova mirne do mlecna, Do shakeru dam vodu, pak od kazdeho jednu odmerku a rozmicham lzici. Nahore to udela male hrudky ty zlikviduji lzici o steny shakeru, este trochu promycham a necham par minut padnout malou penu, zamycham a vypiju, chut dobra.
Prichute bych si nikdy nekoupil.
Creatin + malta, temer uplne bez prichute, a tu malou prichut ani nemuzu popsat jak je "nijaka".
Kloubovka, hnus nejvetsi, nechapu, ze jsem toho za asi 8 meiscu kdysi vypil 2kg, daval jsme tam velkou lzici syrupu a i tak se to nedalo, jakoby vyvarene kosti, prvni napiti bylo temer na vyvrhnuti.
Alavis triple blend je proti tomu rajska chut.
Tot vse, asi mesic jsem ted nic nebral, a pred tim nakoupil asi 10kg, takze se tam ukazu az za dost dlouho, to parkovani v okoli me vzdy tak hrozne vytocii...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
Kdysi jsem byl fakt zavisly na te obyc coko, michal jsem si to do tvarohovo mlecnych koteilu, bylo to lepsi nez nejlepsi protein, pak jsem si na to uspesne odvykl. Dneska, kdyz jsem cekal, nez obsouzis zakaznika predemnou, jsem pokukoval po tech vanilkovych tabletach, lakalo me to, ale zase bych si na to strasne zvykl, jak se znam, tak jsem si v duchu rekl, se*u na to :) ale asi se tam pro to stavim. Btw je nejaky rozdil v koncentraci tech tablet a prichuti v sypke forme? akorat si tedy pomatuji, ze ta vanilka byla drive (cca 3-4 roky zpatky) hodne citit ethylvanilinem a bylo to hodne chemicke, oproti tem cokoladam (krome teda coko special, ta mela taky jakousi divnou chemickou pachut, ale coko obyc a coko tiramissu vyborne )
edit: zachvilku si prejmenuju log na "lobujeme za 4fitness" :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:44 pm Předmět: |
|
|
A daj se tam este koupit ty tricka aby pak byla 5% sleva na vzdy a na vse ?
Do prace, v open officu u PC, to by bylo super ))
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:50 pm Předmět: |
|
|
Sypké formy už se nedělají, kromě čokolády, takže tam ti k tomu asi nic neřeknu. Dříve se dělaly třeba i kombinace (vanilka + ořech), ale pak to šéfovi přišlo zbytečné, když si to vlastně člověk může namíchat sám. Kolik je např. kakaa v čokoládách netuším, ale v té pro Hydro asi více než v ostatních, protože má za úkol zamaskovat hořkou chuť hydrolyzátu.
A pokud máš drejpe slabou vůli, tak si ty příchutě radši nekupuj, známe tě.
Já si občas šoupnu půlku tablety do třetinky mléka a mám rázem shake s jakou příchutí chci a bez cukru. Nicméně jsem zjistil (jestli má někdo podobnou zkušenosti, tak se ozvěte, mohla by to být zajímavá zpětná vazba na sukralózu), že když ty příchutě konzumuju častěji, tak se mi pocitově víc "kazí" zuby a cítím, že jsou citlivější. Když vysadím, tak se to vrátí za pár dní do normy. Může to být shoda náhod, že třeba v daném období jím i více cukru, ale už se mi to stalo víckrát. Přitom literatura uvádí, že sukralóza je v tomhle ohledu bezpečná.
| Judson napsal: | A daj se tam este koupit ty tricka aby pak byla 5% sleva na vzdy a na vse ?
Do prace, v open officu u PC, to by bylo super )) |
Zjistím. Nicméně s takovým rodinným pasem máš 10 % na vše. Ale kde a jak získat RP jsem nezjišťoval, nečekám ještě famílii. :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
Já můžu hodit referenci na příchuť hydrolyzátu + čokoládová příchuť pro hydro (v sypké formě). Chutná to úplně stejně jako hydro traditional od Smart Labs, takže na první doušek je to hnus, ale pak si člověk na to zvykne a začne mu to dokonce i chutnat, navíc nemám problém, že by se ta příchuť "přepíjela" (nebo aspoň u mě tomu tak bylo). Pro ty, co neměli nikdy hydro od SL - chutná to mírně nahořcle. Nevýhoda je, že mi po tom vždycky táhne z pusy, ale to mi obecně dělaj všechny hydra - takže je dobrý mít po ruce žvýkačku  .
Koupil jsem si s tím hydrem i karamelové příchutě v tabletách, že si to občas hodím do toho hydra, aby to zlepšilo chuť, ale moc mi to s tím nechutnalo. Bylo to poznat, že už je to moc "chemické".
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 12:18 pm Předmět: |
|
|
Draper jede nohy.No tak to jsem si myslel ,ze uz se toho do konce zivota nedočkám.  Tak to gratuluji a preju ti rychly comeback kolene.Budu sledovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | Draper jede nohy.No tak to jsem si myslel ,ze uz se toho do konce zivota nedočkám. Tak to gratuluji a preju ti rychly comeback kolene.Budu sledovat. |
dik no, ale ja v tom moc budoucnost nevidim, spis mam pocit, ze je to opet cesta na chirurgii _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 2:53 pm Předmět: |
|
|
4/12 TRICEPS, BICEPS, BRICHO
uzky bench na MP nadhmatem
60kg x 12
80kg x 10
90kg x 6
100kg x 5
100kg x 5 (  )
90kg x 6
60kg x 12 (TUT 75s)
60kg x 11 (TUT 65s)
bicepsovy zdvih JR v sede na sikme lavicce
15kg x 12
15kg x 12
17,5kg x 8
17,5kg x 8
20kg x 6
20kg x 6 + 10kg x 10 + 5kg x 20
12,5kg x 12
superserie: uzky bench na MP podhmatem na sikme lavicce + bicepsovy zdvih JR o koleno
80kg x 10 + 12,5kg x 14 (2x)
80kg x 9 + 12,5kg x 15 (2x)
80kg x 8 + 12,5kg x 15 (2x)
80kg x 9 + 12,5kg x 15 (2x)
(90kg x 5 + 60kg x 10 + 50kg x 10) + 12,5kg x 18 (2x)
60kg x 10 (TUT 60s) + 7,5kg x 25 (TUT 75s P, 80s L)
superserie tricepsova extenze na kladce pred hlavu + bicepsovy zdvih na kladce ve stoje
45kg x 20 + 30kg x 20
50kg x 20 + 35kg x 18
55kg x 17 + 40kg x 15
57,5kg x 15 + 42,5kg x 15
(60kg x 12 + 40kg x 20 + 30kg x 20 ) + (45kg x 15 + 30kg x 12 + 20kg x 12)
superserie : tricepsova extenze JR za hlavu + bicepsovy zdvih JR - kladivo
22,5kg x 12 + 12,5kg x 12
25kg x 10 + 12,5kg x 13
27,5kg x 10 + 15kg x 10
30kg x 10 + 15kg x 10
(32,5kg x 7 + 20kg x 10 + 15kg x 10) + (17,5kg x 10 + 12,5kg x 8 + 7,5kg x 15)
pritahy kolen k trupu v zaklonu
20
18
16
15
15
15
predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 25
TIME : 2h 2 minuty
VAHA 123,2kg
-ruce vyborny, bricho nebralo vubec. I tak je to asi v objemu na ho*no trenink, zbytecne si tema drop a high reps seriema a vubec timhle vysokym objemem trenink vytloukam glykogen a svaly jsou pri treninku sice napumpovane, ale po nem jsou 2x tak mensi nez normlane, ale coz, proste jsem si tak zvykl cvicit a tezko se to odnaucuje
-zitra maji byt nohy, ale na 90% je tentokrat vynecham, protoze kolena opravdu neprijemne citim a asi by to nebyl dobry napad, i kdyz se na ne strasne tesim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr_Asphalt
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|