Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak určitě.

V horní části rozsahu určitě víc zabírají tricepsy, proto se chodí různý dotlaky, floorpressy nebo nějaký cviky na posílení tricepsu, aby se dotlak zlepšil.
Benche se stopkou jsou fajn na vybušnost a sílu od spodu, ale na tricepsy je podle mě lepší varianta bez stopek, připadně bandy, řetězy.
Každopádně ta jejich technika se mi moc nelíbí, ale není to kvůli krátkýmu rozsahu pohybu, ale kvůli tomu, jak jim lítají lokty do strany, což bude pravděpodně špatně zapakovanýma ramenama, protože když je máš dobře, tak se ti tohle v podstatě ani pořádně nepodaří udělat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Tak určitě.

V horní části rozsahu určitě víc zabírají tricepsy, proto se chodí různý dotlaky, floorpressy nebo nějaký cviky na posílení tricepsu, aby se dotlak zlepšil.
Benche se stopkou jsou fajn na vybušnost a sílu od spodu, ale na tricepsy je podle mě lepší varianta bez stopek, připadně bandy, řetězy.
Každopádně ta jejich technika se mi moc nelíbí, ale není to kvůli krátkýmu rozsahu pohybu, ale kvůli tomu, jak jim lítají lokty do strany, což bude pravděpodně špatně zapakovanýma ramenama, protože když je máš dobře, tak se ti tohle v podstatě ani pořádně nepodaří udělat.

Někde jsem četl, že tlak v leže, kdy vědomě suneš lokty do stran a né podél těla, zatěžuje primárně lateral head (český ekvivalent neznám, ale anglicky se používá ještě lazy head :)). Ale s tou vahou, se kterou to cvičil Grznár bych se teda bál o svoje lokty a ramena.

Pardon Drapovi za spam, ale třeba se z toho vyvine nějaká zajímavá diskuze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To neni spam, naopak sam jsem se ptal na vase nazory, takze jsem rad, ze to sem pises.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsmutnější na tom je, že pokud budeš cvičit takhle jako debil, tak nejenom, ti sval neporoste tak jak by mohl, ale máš strašně veliké riziko zranění, jediné co po tom roste je jejich ego, které se zvyšuje úměrně velikosti použité zátěže na čince, oni jsou nasypaní, takže rostou jako z vody, i když cvičí "blbě", tzn. necvičí optimálně, ale je to jejich boj, vždycky platilo a vždycky platit bude držet lokty co nejvíce u těla, pak ten hlavní účinek opravdu bude směřovat na triceps, ta červená vnější hlava tricepsu ti vyroste až ti vyroste celý triceps, ale to bude v okamžiku, až ti poroste celé tělo, nohy, záda, ramena, hrudník a svalstvo paží...
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K te prvni casti, co jsi napsal, podivej se na to video cele. Ono to byl trochu specificky trenink a myslim , ze v jedne casti Grznar i vysvetloval, ze lepsi jsou na tyhle male partie spise male vahy, technicky a pupmpovat .
A s tou druhou casti viz. lokty co nejvice u tela souhlasim. Ono ani tak nezalezi, jak moc na uzko tu cinku drzis, ale hlavni je poloha loktu a ramen.

edit: konecne tu od tebe vidim nejakej neretardovanej post, kdy se da normalne diskutovat. Asi ses zrovna chvilku strizlivej , jinak si to neumim vysvetlit
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11/12 NOHY

celni drep na MP
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
120kg x 5
130kg x 5
100kg x 10
100kg x 10
100kg x 10
-porad si nejsem schopnej zajit koupit bandaze na kolena, takze me napadlo krome tech klasickych modrych navleku od tamanu si je poradne stahnout v horni casti bandazema na zapesti. Nevim, jak velky podil to na me kolena melo, ale byla to parada, kolena byly pevny a celkem stabilni a hlavne to hodne zredukovalo tu pocatecni bolest, se kterou se vzdy u obou kolen potykam pri prvnich rozcvicovachich seriich, kdy jsem to minule rozdrepovaval asi ctvrt hodiny. Chtel jsem dnes dat 5x5x120kg, ale moc jsem neplanoval, protoze nikdy nevim, jak to s tema kolenama aktrualne budu mit, ale u tech rozcvicovacich serii s 30,60,80 a 100kg po 3-7op jsem tusil, ze by to jit mohlo. Narocne to bylo, ale ze by to bylo silove extra tezke rict nemuzu, jenze tech 5 opakovani bylo tak akorat kdy uz se zacalo koleno neprijemne ozyvat (tezko se to popisuje, ale nejde o bolest). Ovsem strasne me jeste lakalo si na posledni tezkou serii nalozit 130, vahal jsem, bal jsem se, ale nakonec jsem to riskl. Dal jsem delsi pauzu, vzal jsem si pasek, poradne se hecl a hlavne nastavil nohy do spravne (pro me spravne) polohy, aby se mne to jedno koleno nerozjizdelo do strany, k cemuz ma tendenci. Vychytal jsem to dobre a i kdyz uz s hodne velkym respektem , tak jsem z toho 5 op vymackl ve stejnem rozsahu pohybu jako predchozi 120ky, takze mega radost. Pred urazem jsem mel max na celnim drepu ovsem s volnou vahnou, coz asi moc srovnavat nejde 5x5x130, ted je to sice na MP, ale pomalu se tam blizim . Posledni 3 serie pumpovacky se 100kou po 1o op, krasny pocit, po tech tezkych seriich. Jedina neprijemna vec na tomhle cviku je to, ze si od cinky vzdy brutalne spalim ramena, casto i do krve a tyden je mam , jak kdbych tam mel nejaky exem. Nevi nekdo nejakou mast, kterou to mazat, aby se urychlilo hojeni? Napada me hermankova a nebo framykoin, ktery ale nemam a pokud se nemylim, je na predpis.

mrtvy tah s napnutyma nohama s JR
35kg + 35kg x 10
45kg + 45kg x 10
45kg + 45kg x 10
45kg + 45kg x 10
50kg + 50kg x 8
50kg + 50kg x 8
- aktualne se mi zacina hnusit jakakoliv variace mrtvych tahu s velkou cinkou, minule to s metrakem byla fakt hruza, takze jsem dal jednorucky. Na prvni serii jsem vzal 35ky, coz jsme myslel, ze jsem tezce prestrelil, ale bylo to lehky, jak kdybych nic nezvedal, takze jsem chtel vzit 40ky, jenze jedna 40ka zase ztracena kdesi v neznamu a hledat se mne ji po posilovne nechtelo, takze jsem tam jebl rovnou 45ky, coz uz bylo pro tech 10op docela tezke a dlouho jsem to rozdychaval, ale nejak me to zacalo bavit , tak jsem vzel jeste 50ky a vymackl 2 serie po 8op. Hamy opet krasne na sracku a to jsem si rikal, ze bych jim mel dnes ulevit vzhledem k tomu, ze je mam uz asi 14 dni docela kasovity :D

horizontalni legpress
150kg x 18
165kg x 15
180kg x 15
180kg x 15
180kg x 15
180kg x 15

150kg x 20
150kg x 20
-jediny mozny sklon pro me kolena je takovy https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1417787725_1.jpg , nevim, jetli je to tak tezsi nebo ne, ale kdyz si nastavim mensi, kolena to nedavaji. Kazda serie krome prvnich 2 do absolutniho selhani, posledni asi 3 opakovani uz jen silou vule tak abych tam tech 15 mel, to same u 20ek se 150. Totalne na infark a opet jako vzdy me po tomhle cviku dost neprijemne rozboli hlava, protoze to je opravdu nejnarocnejsi cvik celeho treninku a dam do nej vse, co ve me aktualne je

vypony na legpressu
150kg x 25
165kg x 20
165kg x 20
165kg x 20
180kg x 20
180kg x 21
180kg x 21
180kg x 22
180kg x 25 + 120kg x 25 + 90kg x 25
150kg x 30
150kg x 30
u lytek mne sily roste trenink od treninku snad nejvic

zakopavani
35kg x 14
35kg x 13
35kg x 12
35kg x 12
40kg x 8 + 25kg x 10 + 15kg x 12

predkopavani
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
30kg x 12
35kg x 10 + 25kg x 12 + 15kg x 15

kolo 10 minut
-nevim, co me to napadlo, ale proste jsem tam nejak automaticky sedl, aby to zitra tak nebolelo. Kazdou minutu jsem zvysoval zatez, ty posledni 2 to uz jsem byl s dechem celkem v pr*eli, ale docela vykon na tlustocha , co na tom ctvrt roku nesedel :D

TIME: 1h 50 minut

VAHA : 123,4kg (strasne ze me ted odtika voda a dnes o vic jak kilo mene a to jsem vcera sezral jeste nad limit 8 proteinovek. Nerikam, ze mne to stve, alespon to pujde trochu do kvality a bude se mne lepe hybat, ale nejakou cilenou dietu fakt zatim nechystam :) )

-perfektni trenink a totalni likvidace To je presne ten pocit, co tu pred par dny popisovala Zlata, sice se fyzicky totalne odrovna, ale psychicky ji to svym zpusobem dela dobre a to je ono :)) . Ovsem tohle je nic proti jejimu treninku a treninku jinych holek tady na foru, kdy tohle jeste odcvici v superseriich, pouzivaji ruzne shazovaci serie a jine intenzifikacni metody. Nedokazu si predstavit, jaky to u nohou musi byt masakr. Opravdu obdiv.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba sa len naučiť lepšie usadiť činku, mával som presne to, čo píšeš a bolo to aj dosť nepríjemné týždeň, čo týždeň to do krvi rozdierať, teraz sa mi to už nedeje, činka musí byť pevne, bez kĺzania usadená. Nadmerné trenie v spojení s váhou to spôsobí práve tú odreninu/spáleninu.
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Někde jsem četl, že tlak v leže, kdy vědomě suneš lokty do stran a né podél těla, zatěžuje primárně lateral head (český ekvivalent neznám, ale anglicky se používá ještě lazy head :)). Ale s tou vahou, se kterou to cvičil Grznár bych se teda bál o svoje lokty a ramena.

Tak určitě

tam bude jiný zatížení tricepsu, ale osobně bych volil radši nějakej jinej cvik, než to cvičit takhle. Mně by to ramena snášely špatně. V tomhle zkráceným rozsahu by to ale nebylo tak hrozný, jako cvičit podobně v plným rozsahu...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Treba sa len naučiť lepšie usadiť činku, mával som presne to, čo píšeš a bolo to aj dosť nepríjemné týždeň, čo týždeň to do krvi rozdierať, teraz sa mi to už nedeje, činka musí byť pevne, bez kĺzania usadená. Nadmerné trenie v spojení s váhou to spôsobí práve tú odreninu/spáleninu.

Ja vim. Driv jsem si tu cinku umel pevne usadit do takoveho dulku mezi prednim deltem a trapezem, jenze ted tam ten dulek nejak nemam :D a taky asi hraje roli to, ze se hodne potim a cinka mne na tech ramenech klouze.
Nasel jsem tu doma akorat mas ichtoxyl a haparoid, coz oboje asi budou k nicemu.

madball napsal:
Oddo napsal:

Tak určitě

tam bude jiný zatížení tricepsu, ale osobně bych volil radši nějakej jinej cvik, než to cvičit takhle. Mně by to ramena snášely špatně. V tomhle zkráceným rozsahu by to ale nebylo tak hrozný, jako cvičit podobně v plným rozsahu...

Ja bych asi hlavne neumel zabrzdit tu cinku ve ctvrtine nebo polovine drahy pohybu :-)
Poman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

a nestydim se za to :-)

Dik za diagnozu a zaroven to beru jako kompliment, dik

Naposledy upravil Draper dne čt prosinec 11, 2014 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja bych asi hlavne neumel zabrzdit tu cinku ve ctvrtine nebo polovine drahy pohybu :-)

To je jenom o zvyku. Floorpressy s jednoručkama jsi doma taky cvičil, pokud se teda nepletu.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper napsal:

To je jenom o zvyku. Floorpressy s jednoručkama jsi doma taky cvičil, pokud se teda nepletu.

Jj... safra ty me mas pekne prospicovanyho :D
Ja si sotva pomatuju, co bylo vcera a ty si pomatujes, ze jsem kdysi pred lety chvili cvicil doma FP
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 12, 2014 5:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To odření je mnohem menší až žádné u dřepů s velkou činkou, protože tam ti to prostě nedovolí, aby se ti činka dostala příliš na deltové svaly, protože pak bys neudržel váhu mimo kolmici procházející těžištěm a buď byses začal předklánět a nebo bys to zádama dorovnal a zase by sjela zpět. Na MP se to stává, protože je k poloze osy mnohem tolerantnější. Já třeba pokud cítím, že se mi osa posunuje, udělám nahoře menší pohup a tím si činku hodím zpátky na krk. Můžeš to zkusit i ty s MP. Jsi dost těžkej, možná bys MP mohl taky trochu nadhodit :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 12, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:
Draper napsal:

Jj... safra ty me mas pekne prospicovanyho :D
Ja si sotva pomatuju, co bylo vcera a ty si pomatujes, ze jsem kdysi pred lety chvili cvicil doma FP

Jojo, dávej si bacha, jsem slyšel nějaké klepy, že si madball bude přát k Vánocům ještě výkonnější dalekohled...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: