Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave:
Vidíš to, já třeba doteď nikdy nepoužil bandáže na zápěstí . Ten úchop mi ani nějak nevadí, já bych to udržel s magnézkem, ale momentálně ho nemám k dispozici. Navíc je rozdíl, jestli tu činku držíš na nevydrážkovaný ploše (jako na videu) nebo normálně na šíři ramen na hrubý ploše. Zámek jsem jezdil v 16-18 letech, nebyl problém udržet 200 kg, ale úchop jsem nestřídal a měl jsem z toho dysbalance - proto teď už jen nadhmat.

Chodidla mám tak 30 cm od kotoučů na každé straně.

Judson:
No naštěstí... Ani jsem s tim nebyl u doktora. Regeneuju celkem rychle - když jsem byl na vyndavání stehů, tak jsem to po normální době, kdy to vyndavaj měl už zarostlý a museli mi je vytrhávat.

Evan: Souhlas. Ani nevím, kdo to byl. Viděl jsem ho tam prvně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

evan: když cvičí superman, je slušnost nerušit svým cvičením a přijít se něčemu přiučit :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Dave:
Vidíš to, já třeba doteď nikdy nepoužil bandáže na zápěstí . Ten úchop mi ani nějak nevadí, já bych to udržel s magnézkem, ale momentálně ho nemám k dispozici. Navíc je rozdíl, jestli tu činku držíš na nevydrážkovaný ploše (jako na videu) nebo normálně na šíři ramen na hrubý ploše. Zámek jsem jezdil v 16-18 letech, nebyl problém udržet 200 kg, ale úchop jsem nestřídal a měl jsem z toho dysbalance - proto teď už jen nadhmat.

ale on nemluvil o stridavem uchopu, ale o zamku
http://treningy.eu/wp-content/uploads/2013/11/mrtvy-%C5%A5ah-zamkovy-uchop.jpg
evan

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
evan: když cvičí superman, je slušnost nerušit svým cvičením a přijít se něčemu přiučit :-)

Jsem nevěděl že Darkkiller tam pouští stream z tréninku na té TV, kam koukal ten maník :D
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Darkkiller napsal:
Dave:

ale on nemluvil o stridavem uchopu, ale o zamku
http://treningy.eu/wp-content/uploads/2013/11/mrtvy-%C5%A5ah-zamkovy-uchop.jpg

Ajó, dík, moje chyba. Mluvil jsem o střídavém úchopu samozřejmě. Zámek jsem nikdy nezkoušel.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2014 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes trenink po 10 dnech nicnedělání. Připravoval jsem se na Vánoční pumpovačku, chtěl jsem se nějak líp umístit, ale bohužel jsem jako naschvál týden předtím onemocněl. Jel jsem se tam aspoň podívat, fandit a popřát veselý Vánoce... Když jsem viděl tu atmosféru tam, tak mě to dost sralo, že jsem byl jen divák. Padly tam docela slušný čísla - benchpress s 60% bw a legpress s 300% bw přes 50 opakování. Výdrž s jč v upažení s 5% bw asi 2:16.

Jinak nejsem ještě úplně v pořádku, po ránu ještě dost bolí v krku (už 3. týden). Nejspíš už mám chronickou tonzilitidu..zítra jdu k doktorce. Už jsem ale nevydržel necvičit.

Řekl jsem si, že konečně vyměním split za fullbody, protože se mi se splitem poslední dobou nedařilo nabrat. Sice forma i síla šla nahoru, ale váha se moc nehýbala. Takže teď dám rozjezdovej týden a trénink pojedu jak jinak než FEST od Lukáše. Jen letmo jsem ho prolít a dost se mi líbil a s jeho konceptem souhlasím.

Ještě pár slov ke stravě za posledních pár týdnů - bylo to docela zlý. Jak jsem necvičil, neměl jsem ani chuť moc jíst a vařit si. Cukroví jsem sice nesnědl za celý Vánoce ani jeden kus, ale za to jsem asi za 3 dny dal kilo arašídů v "medu" (cukru..medu je tam 0.1%). Jinak docela cajk, ale jedl jsem prostě málo. Něco s lepkem jsem občas taky dal.

28.12. A

Pás
5 min

Benchpress
20 kg
50 kg
70 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
-těch 10 dnů bez treninku bylo dost znát, dráha byla taková nejistá, ruce se nejdřív klepaly, ale postupně jsem se do toho trochu dostal

Přítahy VČ podhmat
20 kg
60 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
-lehký

Legpress
120 kg
8x200 kg
8x200 kg
8x200 kg
8x260 kg (po předchozí serii jsem dostal křeč, tak jsem ještě přidal zátěž, aby to přešlo)
-koleno bolelo..
-nohy na šířku pánve, špičky neutrálně

Tlaky s JČ střídavě ve stoje
14 kg
8x20 kg (16x op. celkem)
8x20 kg
8x20 kg
8x20 kg
-na ramena jsem to střídavě snad nikdy nejel, ale je to příjemná změna
-těch 20 kg už bylo docela na hraně

CG bench
8x60 kg
8x60 kg
8x60 kg
8x60 kg
-docela heavy

Mohamedány
15x30 kg
15x30 kg
15x30 kg
15x30 kg
-poslední serie taky dost vydřená a pálilo to

Tak abych zhodnotil první den FEST tréninku:

Musím říct, že mě to docela bavilo. Není to taková pumpovačka jako při splitu, ale přesně tohle jsem teď potřeboval. Po nemoci jsem sice zas slabej, ale docela jsem se dnes zničil. Poslední cviky už jsem jel z poslední energie. Zítra čekám svalovku jak blázen. Až si přečtu celej článek, tak možná si trenink ještě trochu upravím, ale základ zůstane stejnej. Akorát se trochu bojím, že koleno 3x týdně zátěž nevydrží, takže budu muset vyzkoušet - snad najdu nějakou polohu např. při dřepech, kdy to tolik nebolí. Jinak po tréninku skvělej pocit, nadopovanej endorfinama. Tohle přesně mi už scházelo !
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BW včera před treninkem: 88,8 kg
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si nějak pohubl mladej přes Vánoce se to dělá obráceně ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
BW včera před treninkem: 88,8 kg

Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle fotek a videii mne pripadas mnohem objemejsi nez jsem ja a to mam o 34 kg vic :D Kolik ze meris?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kéž by to u mě bylo obráceně, ale cukroví mně nechutná a o Vánoce jím spíš míň než normálně .

Draper: Hm, vypadat objemnější jak ty, toho si cením. Ve skutečnosti jsem ale malej a hubenej...

Btw mám 181 cm.
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Kéž by to u mě bylo obráceně, ale cukroví mně nechutná a o Vánoce jím spíš míň než normálně .

Toto mam uplne rovnako

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes trenink s kámošem, zatím se do toho dostávám, tak jsem jel podle něj. Dělá osobního trenéra a v přístupu ke cvičení je něco jako Boris Orava. Sleduje nejleší světový trenéry a podle mě strength sensei je jeho domovská stránka.

30.12.

Plank
1 min

Dřep ATG
20 kg
40 kg
60 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
-všechny opakování dole se stopkou, prdel fakt až na zemi, lokty jsem měl snad níž než kolena v dolní pozici

Shyby (podhmat)
5xJá
5xJá + 6 kg
5xJá + 6 kg
5xJá + 6 kg
5xJá + 6 kg
-drželi jsme JČ mezi nohama jako zátěž

Kliky na bradlech
5xJá
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
10xJá + 20 kg
-bylo to lehký, tak jsem na závěr dal desítku
-jinak zase plný rozsah, nahoře do propnutí loktů

Pás
7 min
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.1. C

Kolo
4 min

Mrtvý tah sumo
20 kg
60 kg
5x100 kg
4x110 kg
4x110 kg
4x110 kg
4x110 kg
4x110 kg
4x110 kg
4x110 kg
4x110 kg

Čelní dřep
20 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg

Tlaky s JČ incline
22 kg
8x34 kg
8x34 kg
8x34 kg
8x34 kg

Biceps zdvihy s EZ
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg

Francouzský tlak za hlavou v sedě s JČ
22 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg

Přednožování na hrazdě
15x
15x
15x
10x
5x

Čus, dnes první trenink v novém roce. Musím se přiznat, že vše bylo docela těžký, váhy tak akorát na hraně, ale ještě pár treninků a síla se vrátí zpět. FEST mě zatím baví, po dlouhé době jsem nějaký pořádný fullbody potřeboval. Ještě k rozpisu - klasiku MT jsem vyměnil za sumo a šikmej bench v posilce není a nechtěl jsem to jet na MP, takže jsem dal tlaky s JČ.

Btw otázka pro vás, co jedete taky FEST - Jak dlouho vám trenink trvá ?

Dnes jsem si měřil čas a odjel jsem vše za 1:35 s tím, že 10 min mi zabralo kolo a rozcvička, takže čistej čas treninku je někde kolem 85 min.
Radyn

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2015 10:34 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

me to trva podle toho jakej jedu prvni cvik.Mrtvola se me hur rozdejchava.Ale je to max 70min

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: