|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 03, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
Ještě malá poznámka:
Za ty cca 2 měsíce, co jsem najel na fullbody, se mi dost zlepšila forma, váhově jsem začal přibírat sice až teď v poslední době (začal jsem víc jíst), ale šel mi pas dolu a celkově jsem nabral hmotu. Co jsem si taky všiml je zvýšená chuť k jídlu. Ta hormonální odpověď u fullbody fakt asi bude někde jinde než u splitu. Silově se to těžko porovnává, protože se dokážu silově zlepšovat i na splitu.
A v poslední době jsem našel gluten free náhradu za ovesný vločky, který už dávno nejim (proč jsem ji nenašel dřív  ?!) - pohanku a nebo rýžovou instantí kaši.
Můj recept na snídani:
150 g pohanky
1 odměrka proteinu (čokoláda)
dáme do vroucí vody a vaříme cca 3 min (do vyvaření)
sušený kokos
chia semínka
mandle
sladidlo stévie
skořice
nastrouhané/nakrájené jablko
vše smícháme a můžem jíst teplé nebo studené z lednice
PS. foto nemám, protože mě to nebaví aranžovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út březen 03, 2015 11:14 pm Předmět: |
|
|
Můžeš třeba zkusit i jáhlový vločky, ale ty mně moc nejedou. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 03, 2015 11:22 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Můžeš třeba zkusit i jáhlový vločky, ale ty mně moc nejedou. |
Ty jsem už jednou zkoušel a taky mi moc nejely . Pohanka zatím vyhrává !
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 04, 2015 12:58 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Ještě malá poznámka:
Za ty cca 2 měsíce, co jsem najel na fullbody, se mi dost zlepšila forma, váhově jsem začal přibírat sice až teď v poslední době (začal jsem víc jíst), ale šel mi pas dolu a celkově jsem nabral hmotu. Co jsem si taky všiml je zvýšená chuť k jídlu. Ta hormonální odpověď u fullbody fakt asi bude někde jinde než u splitu. Silově se to těžko porovnává, protože se dokážu silově zlepšovat i na splitu.
t[/size] |
ha, mam dalsiho svedka, ze to funguje :-D
co se tyce siloveho zlepseni na splitu je podle me snazsi, prtoze neklade takove naroky na regeneraci, mel jsme u nej lepsi vysledky nez u FB (pokud to nebyl treningvy program v excelu se startegicky vypocitanym zhorsenim na zacatku) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 04, 2015 4:42 am Předmět: |
|
|
jezis, funguje mu to proc asi? protoze celou dobu splitoval, telo uz na to bylo zvykle, ted tam napral FB a telo na to logicky reaguje, protoze je to pro nej neco noveho . Stejne tak ale obracene by to platilo pro vas notoricke posedle "fullbodare" , kdybyste po roce zacali splitovat. Rostli byste doslova pred ocima ze dne na ten, alespon chvili. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 04, 2015 4:57 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jezis, funguje mu to proc asi? protoze celou dobu splitoval, telo uz na to bylo zvykle, ted tam napral FB a telo na to logicky reaguje, protoze je to pro nej neco noveho . Stejne tak ale obracene by to platilo pro vas notoricke posedle "fullbodare" , kdybyste po roce zacali splitovat. Rostli byste doslova pred ocima ze dne na ten, alespon chvili. |
nerikam ze ne
3 roky zpatky jsme najel na 3+1 protoze jsem mel cas a poskocilo vsechno
10x10x100bench (skoro) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | jezis, funguje mu to proc asi? protoze celou dobu splitoval, telo uz na to bylo zvykle, ted tam napral FB a telo na to logicky reaguje, protoze je to pro nej neco noveho . Stejne tak ale obracene by to platilo pro vas notoricke posedle "fullbodare" , kdybyste po roce zacali splitovat. Rostli byste doslova pred ocima ze dne na ten, alespon chvili. |
nerikam ze ne
3 roky zpatky jsme najel na 3+1 protoze jsem mel cas a poskocilo vsechno
10x10x100bench (skoro) |
jj pomatuju 9x10 + 1x9, to muselo nasrat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:15 pm Předmět: |
|
|
kudla...jako dokonale rande s Jenifer Lopez aby mi v posteli reklan ze jidneska boli hlava 😀 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:12 pm Předmět: |
|
|
Chudák Ustinov
Dnes motivace na 1000%, řek jsem si, že tam prostě to PR na bench dám za každou cenu ! Trochu jsem nestíhal, přijel jsem domů z Prahy, rychle jsem si ještě vařil batáty a divočáka. Naházel jsem to do sebe a začlo mě trochu bolet břicho, ale naštěstí to přešlo. Před tréninkem odměrka C4 + 1 tableta thermogenic + 5 g creatin (všiml jsem si, že vyšší dávky C4 na mě působí trochu jak projímadlo).
Jinak jízda autem na preworkoutu do gymu je nejlepší NO, je to taky jediná chvíle, kdy jsem agresivní - když někdo vjede přede mě a začne mě zdržovat, tak mám chuť ho z toho auta vytáhnout, ale jindy jsem klidnej. K tý chvíli před tréninkem to prostě patří a pomáhá mi to pak při treninku. Má to taky tak někdo  ?
6.3. Vršek
Bench
20 kg
10x60 kg
6x80 kg
2x100 kg
1x120 kg
1x130 kg
1x140 kg ( PR !!!!! )
5x100 kg
4 (5)x100 kg
-yes, konečně je to tam ! velká radost !
-cvičil jsem s kámošem poprvé, měl jsem trochu strach, jak mě bude jistit nebo že to vezme dřív, ale byl to dobrej spotter, ani mi na činku nesáh (i když mi cca ve 3/4 dost zpomalila při dotlaku, rozjezd byl dobrej, spouštění kontrolovaný)
-poslední 2 série s 2 sekundovou stopkou dole a tří sekundovou negativní fází
Shyby
6xJá
4xJá+20 kg
4xJá+20 kg
4xJá+20 kg
4xJá+20 kg
-technika dobrá, ale váha nic moc, těch 20 kg dnes bohatě stačilo
Tlaky v sedě s JČ
24 kg
30 kg
5x38 kg
5x40 kg
5x40 kg
5x40 kg
-po tom benchi už taky docela těžký, ale dal jsem to
-sparing si u předposlední série s 26 kg JČ vykloubil rameno...nebyl to hezkej zvuk, jednoručku naštěstí stihnul zahodit před sebe
Kliky na bradlech
10xJá
5xJá
5xJá+20 kg
5xJá+40 kg
5xJá+40 kg
5xJá+40 kg
3xJá+50 kg
-vše s malou rezervou
Biceps zdvihy s EZ ve stoje
30 kg
5x50 kg
4x60 kg
4x60 kg
4x60 kg
8x30 kg
8x30 kg
-u šedesátky lehkej cheating, ale kontrolovaný negativní fáze (nebo jsem se o to aspoň snažil)
-poslední 2 série technicky, 3 s negativní fáze, nahoře zatnout
Superserie Zdihání nohou ve visu + Rotátory s bandama
8x + 12x (na každou ruku)
8x + 12x
8x + 12x
8x + 15x
-na břicho jen 8 opáček, ale snažil jsem se jít s pánví co nejvýš a cítil jsem to výborně
Skvělej trénink, konečně jsem ten prokletej bench pokořil !!! Koleno je taky lepší. Ve středu jsem skoro nemoh chodit ráno, v noci mě budil každej pohyb s nohou, ale ze středy na čtvrtek se to neuvěřitelně z ničeho nic zlepšilo - bolest už jen při chůzi do schodů a ze schodů, ale na dřepy to ještě zdaleka není. Mažu koňskou mastí a teď nově i Perskindolem, zkusím na rege příští týden pomalu zařadit rotoped po tréninku jako aktivní rege. Nasadil jsem znovu Alavis. Snad se to zlepší. V plánu jsou ještě PRka na Military, CG bench a dipy (musím tu tlakovací formu teď co nejvíc využít). Snad to tak půjde dál a něco se zase nepokazí - většinou to tak u mě bývá v tý nejlepší formě  . Kdybyste teda měli pocit, že jedu maxka v každym tréninku a utaví mi to CNS, tak mi to sem klidně napište  .
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:53 pm Předmět: |
|
|
Mam to stejne, hudba na max a z okna rvu na kolemjdoucí lightweight yeahbuddy a tak :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so březen 07, 2015 7:49 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
Jinak jízda autem na preworkoutu do gymu je nejlepší NO, je to taky jediná chvíle, kdy jsem agresivní - když někdo vjede přede mě a začne mě zdržovat, tak mám chuť ho z toho auta vytáhnout, ale jindy jsem klidnej. K tý chvíli před tréninkem to prostě patří a pomáhá mi to pak při treninku. Má to taky tak někdo ? |
Bacha na to, kamarád takhle na parkovišti "vytahoval" z auta taky nějakého takového 60kg pavouka, protože mu dveřma odřel lak...pak už si jen pamatuje, jak sedí na prdeli opřený o auto a ten 60kg thaiboxer mu ukazuje fakáče z auta a jede pryč
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
gratuluji k překonání kanoisty na benchi _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | gratuluji k překonání kanoisty na benchi |
Kajakář je momentálně mimo provoz, ale až se mu udělá líp, tak to jen tak nenechá
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:22 am Předmět: |
|
|
já jsem si řikal, že jsem to asi spletl ale druhý slovo co mě napadalo bylo veslista, tak jsem radši volil to první _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|