pekné, pekné, išla ti karta, osobne si verím na 1xja + bw:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Díky, díky. Tu dipovací challenge jsem zaznamenal tady na fóru až když jsem je začal jezdit já před 2 týdny, do tý doby mám pocit, že tu nikdo nedipoval a pak tu chtěl každej předipovat chudáka darkkillera .
Jinak osobně je to takovej můj menší cíl dát 1xBW taky, teď mi zbývá 15 kg ještě (bw naposled 90,2 kg).
Díky, díky. Tu dipovací challenge jsem zaznamenal tady na fóru až když jsem je začal jezdit já před 2 týdny, do tý doby mám pocit, že tu nikdo nedipoval a pak tu chtěl každej předipovat chudáka darkkillera .
Jinak osobně je to takovej můj menší cíl dát 1xBW taky, teď mi zbývá 15 kg ještě (bw naposled 90,2 kg).
V minulosti sme s magumim (na toho nemá nik z fóra:)) jazdili riadne klikovacie zverstvá, ale v poslednej dobe si práve ty podnietil opäť vzrast záujmu o tento cvik hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Čus, chtěl jsem dát tenhle týden úplně bez cvičení, ale nevydržel jsem to, takže aspoň takovej lehčí trénink a kardio.
1.4.
Kolo HIIT
čas celkem: 31 min
intervaly:
5 min lehce (zatěž 3)
1 min těžce (zátěž 5)
-kolena u toho v pohodě, tenhle pohyb jim nevadí, takže aspoň něco
Veslování
5 min (zátěž 3)
Výpady
20xJá + 5 kg
Superserie Shyby + Kliky na bradlech
4xJá + 8xJá
4xJá + 8xJá
-úpon prsa není ještě v pořádku (nečekaně )
Dragon flies
6xJá
4xJá
4xJá
-tenhle cvik mě prostě baví a navíc to skvěle vypadá !
-pomalý negativní fáze, pohrál jsem si s tim
Vznosy na hrazdě
5x
5x
5x
-pořádný těžký cviky na břicho
Jen lehčí trénink v rámci deloadu. To kolo se budu snažit zařazovat častějš, myslím, že mi to na kolena pomůže a aspoň ty nohy trochu budu takhle zatěžovat, aby mi úplně neatrofovali... To břicho mě teď baví cvičit těžce a u těch dragon flies je už vidět progress, což mě těší. Jinak v BBC úplně plná kardio zóna, holky hubnou, léto se blíží. Zdálo se mi, že mě všechny sledujou - asi mi záviděly mé vypracované stehna a zadek v legínách (mám teď ideální nohy na ženu, mohl bych jít soutěžit do bikin) .
Btw před tréninkem (asi 40 min) jsem tam poslal hydro se lžičkou kokosovýho oleje, jak teď všichni doporučujou a akorát mi z toho bylo nějak šoufl a bolelo mě břicho...
Superserie Přítahy VČ v předklonu + Shyby
20 kg
60 kg + 4xJá
5x80 kg + 4xJá
4x100 kg + 4xJá + 20 kg
4x100 kg + 4xJá + 20 kg
4x100 kg + 4xJá + 20 kg
4x100 kg + 4xJá + 20 kg
4x100 kg + 4xJá + 20 kg
-nemohl jsem si vybrat mezi shybama a přítahama, tak jsem dal oboje
-ze začátku docela chyběla síla, ale ke konci to začalo bejt lehký
Bench
20 kg
10x50 kg
10x60 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
-úpon stále bolí...pořád je to tak nějak stejný, nic hroznýho, ale nerad bych to nějak přetěžoval, tak bench jen lehce
Military press
20 kg
50 kg
3x60 kg
3x70 kg
5x70 kg
2x70 kg
3x70 kg
-u těch dvojek a trojek snaha o výdrž několik sekund v lockoutu, ta pětka docela těžká, jinak dobrý
Superserie Biceps kladiva soupažně + Francouzský tlak s JČ v sedě
14 kg + 22 kg
6x20 kg + 6x34 kg
5x26 kg + 6x38 kg
5x24 kg + 6x38 kg
5x24 kg + 6x38 kg
Superserie Dragon flies + Dřepy ATG se stopkou dole
4x + 5x20 kg
4x + 5x20 kg
3x + 5x20 kg
-první opakování dragon flies dávám už celkem čistě i bez švihu v nohou, začíná to vypadat hezky, pomalý negativní fáze, za chvíli přejdu na front levery asi
Poslední dobou se mi často zdá, že dělám shyby na jedný ruce a včera se mi dokonce zdálo, že dávám muscle up na kruzích. To je znamení, asi přejdu na kalisthenicu .
Jinak nechal jsem se přemluvit do další šílenosti - teamová soutěž "Uhelný muž". Koukal jsem na disciplíny a dost se mi to líbilo. Je to něco jinýho než Spartan race a jeho dalších tisíc variací - uhelný muž není skoro vůběc o běhu, ale jde spíš o překážky a je to víc silovější a technický.
Poslední dobou se mi často zdá, že dělám shyby na jedný ruce a včera se mi dokonce zdálo, že dávám muscle up na kruzích. To je znamení, asi přejdu na kalisthenicu .
tohle se mi zdá taky hodně často ale v reálu se nic z toho neprojevilo
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Přítahy VČ v předklonu (nadhmat)
20 kg
8x60 kg
5x80 kg
6x100 kg
6x100 kg
6x100 kg
6x110 kg
6x120 kg
4x130 kg
-asi po 2 měsících jsem použil trhačky, protože mám strženej mozol - zkoušel jsem to bez trhaček do těch 100 kg, ale dal jsem jen jedno opáčko s tim a málem jsem to pustil na zem, jak to bolelo
-lákalo mě tu šestku dát i s těma stotřiceti, ale už by to byla prasárna (jinak 110 kg ještě celkem technicky bez cheatingu, dál už to šlo z kopce)
Shyby
14xJá
Klokov pushpress (Darkkiller's press)
20 kg
6x40 kg
3x60 kg
3x70 kg
3x75 kg ( PR )
2x75 kg
-super, klidně bych si nad hlavu nadhodil i o dost vyšší váhu, ale problém je v tý excentrický fázi, kdy se jí snažím maximálně brzdit a pěkně to ramena protáhne
Peck deck
15x30 kg
12x45 kg
12x50 kg
-prso u tohohle skoro nebolelo, váha lehká, ale pomalý negativy a podržený kontrakce, abych si to aspoň nějak ztížil
Francouzský tlak v sedě s JČ za hlavou
14 kg
24 kg
6x34 kg
8x40 kg
8x40 kg
8x40 kg
-na pohodu
Biceps zdvihy ve stoje s JČ soupažně
6x14 kg
8x20 kg
8x16 kg
8x14 kg
8x12 kg
-vše bez cheatingu a procítěně
-na rukou dobrý ropovody
Superserie Svíčka + Dřepy ATG
10x + 6x20 kg
10x + 8x20 kg
10x + 8x20 kg
-na dragony nebyla dneska nějak síla
-dřepy rehabilitačně, jsem rád, že zvednu svojí bw ze země... mám podle mě v kolenou zánět - ráno se probudím a chvíli to musím rozhýbávat, to samý když dýl řídím nebo sedím v kině - koleno/a zatuhnou a bolí
Kolo
čas celkem: 17 min
1 min volně
4 min max
4 min volně
2 min max
2 min volně
2 min max
2 min volně
-docela těžkej převod u těch těžkejch intervalů, po dojetí jsem měl hezky pumplý stehna a docela jsem se zadýchal i zapotil
Před tréninkem 4 tablety thermogenicu (400 mg kofeinu atd.), nijak mě to nekoplo, trénink měl pomalejší rozjezd, ale výdrž o dost větší. Na konci tréninku byla ještě energie na kolo, který jsem docela ždímal na doraz a dost mě to sundalo.
edit: zapomněl jsem na ty 3 série peck decku , jo a kámoš (a zároveň největší člověk v posilovně po Jirkovi Borkovcovi) mi pochválil ty přítahy, prej takový váhy nedával ani v objemu (má cca 2 metry a kolem 115 kg)
tak na ten cvik taký Jirka Tkadlčík dáva iné bomby, osobne som to z času na čas zaradoval, okolo 100kg nebol problém, ale práve tej negatívnej fázy a jej správneho dopruženia som sa bál
"Conor Bless"
Kolik Jirka dává ? Myslím, že jsem ho to viděl jet v nějakym videologu, ale už si nepamatuju, kolik tam měl.
Je to skvělej cvik podle mě, ale přesně jak řikáš - není problém si to vyhodit nad hlavu a locknout, ale kontrolovat tu excentrickou fázi a hodit si to správně na trapézy a né na C7 .
To bych si nikdy netroufl cvičit toto :) když už, tak možná mít gumový kotouče a hodit to z vrchu na zem, ale stejně, tato pozice je nejhorší pro ramena a manžety rotátorů, to bych žádným naturálům nedoporučoval :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru