Běh
- nechápu, co s tou GPSkou bylo, já měl odpočinek jenom asi 20s když jsem se otáčel, jinak jsem běžel bez přestávky
- běh byl jinak dobrej, běžel jsem o půl kiláku víc a navíc rychleji, takže jsem spokojenej
Dneska nakonec nebyla ani tolik chuť, takže jsem v průběhu cvičení ubíral cviky až zbylo jen tohle.....ale mám v plánu jít zítra, to bych chtěl udělat větší objem cviků...
11.března neděle Kolo - 16km ....čas nevim, neměřil jsem
Foukal dost protivnej vítr a kus jsem jel v lese, kde se jelo hodně špatně.
Z posilky nakonec sešlo, potřeboval jsem být OK na kolo, takže dneska spíš jen takový kardio
Příští týden to vypadá v úterý na posilovnu ve škole (možná LA,když bude cocman a bude čas), ve středu by mělo být LA a pak pátek a sobota doma, má být krásný počasí, takže určitě bude nějakej běh, možná i kolo, ale hlavně posilovna a snad budu mít konečně i parťáka
Dneska jsem nakonec cvičit nešel, nebyl čas, ale v cestou metrem mě pobavili dva borci....
Očividně jeli do posilky, v metru si míchali No-Xplode nebo co a ještě nějaký kaple si dávali a všichni lidi na ně koukali jak na feťáky Ten jeden byl celkem borec, měl zajímavý dávání tablet do pusy.....tabletku měl na ruce a zajímavym způsobem si je házel do pusy a pak mu nějaká ženská tleskala
To bylo bohužel dneska všechno, šel se mnou parťák, takže jsem se hlavně zaměřil na to, ukázat mu nějaký cviky, jako swing, clean a ring dip.
Několik dalších společných tréninků budu mít asi trochu volnější a zaměřim se hlavně na něj, abych moh mít do měsíce konkurenta.....to by moh už základní cviky zvládat
17.března sobota
I.fáze
Kolo
- skvělý počasí a hrozná zabíračka na nohy
- zítra znova, ale už v klidnějšim tempu....tenhle týden běh oželim
A vzhůru si trochu zacvičit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru