|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
prostě se moc šetříte  přirozený pro mě je, když klikuju... což se dá i na úzko, ale je to náročnější. totéž s dřepem... ale proti gustu... nevyužijete silový potenciál celého těla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Já když klikuju, tak jedině na úzko, jinak to neumim  Stejně jako bench.
Nebenchoval bych, jen si chci zvednout ego a vlastní váhu
Teď bych stejně dřepovat v širšim postoji nemoh, protože mě zlobí třísla, ale někdy v budoucnu to teda zkusim a pak ti dám vědět, co na mě líp funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Ale prosím tě, vůbec se s vlkem nebav, on tomu nerozumí!  Ne, myslím si, že sto lidí, sto chutí, takže rozhodně neexistuje jedinej optimální způsob! Na tom využití silového potenciálu celého těla určitě něco bude (není náhoda, že většina lifterů dřepuje a benchuje naširoko), ale já sám si připadám při oly dřepech a užším bench pressu mnohem stabilnější a silnější, byť to může být jenom zvyk a pocit
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
15.12.
Posilka doma
bench
5/50,55,60,65
5/72,5
3/75
2/80 - u druhýho opáčka menší dopomoc
Sparing neměl moc čas, takže dneska jen takhle  Zítra toho bude trochu víc.
Mám doma dalších 60kg k olympijský ose, takže celkem i s osou 192,5 kg. K tomu se budu na mrtvolu přibližovat ještě nějakej ten pátek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
16.12.
Posilka doma
shyby + ring dips
3/5 + 3/6 ..... bw 87,8kg
tlaky vsedě
8/40,45
5/50 - u posledního dopomoc
zdvihy jč + facepulls
3/7/16 + 3/10
břicho
3/10-15
Plně naloženo! 192,5kg
Toto jsou asi 3/5 závaží, co mám doma k dispozici.
Díky Ronniemu, že mi vyhověl ve všech mých požadavcích při koupi 60kg kotoučů
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 3:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | Když k tomuhle domácímu cvičení přičtu ty slepice z prvního obrázku, tak tomu říkám návrat ke kořenům Moc pěkný to tam máš, teda až na tu teplou EZku, za kterou tě, moc dobře víš, nepochválím
| vlk# napsal: | no a těch 190 nadhmatem... slušný |
Tak tady Tomáš trochu podvádí, pravda, protože ode mě určitě okoukal vzpěračskej zámek |
Bez slepic by to nešlo, dokážou neskutečně namotivovat a ještě po mě uklidí, protože když cvičim venku, tak hrozně plivu a jak jim chutná!
Bicáky zásadně s olympijskou činkou nebo jednoručkama, EZtu jsem nepoužil minimálně půl roku, možná rok. S tou cvičí zásadně strejda
Okoukal jsem toho od tebe mraky, snad to nějak zužitkuju a brzo těch 192,5 fakt zvednu
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
Plánovaná týdenní pauza se mi o trochu prodlouží, protože od včera jsem nějakej nastydlej.
Přeji vám všem veselé Vánoce, klidné prožití svátků a do nověho roku jen to nejlepší.
Ano, i tobě Lustere!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st leden 02, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem dostal antibiotika, takže začnu cvičit snad příští víkend
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|