Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A tak zas nechcem nechcem byť zbytočne hnusný, každý z nás je nejak padlý na hlavu a narcizmus nie je vo fitness a železnej komunite ničím výnimočným. Sral by som si do úst, keby som tvrdil, že nie som kus narcis, keď mám plný instagram videí a polooblečených (polovyzlečených?) fotiek.

Na druhú stranu, je to celkom prdel, lebo som veľmi nedôverčivý k ľuďom, z ktorých sa tesne po 20ke stal Dalajláma.

A neviem sa zbaviť tejto scény, ktorá sa mi premieta v hlave vždy, keď zavítam do tohto logu:

V pořádku, vtip pro humor máš hezký, to jsem poznal na tvém instagramu už dávno. Pokračuj a k tomu co jsi napsal řeknu jediné. VĚK NIKDY NEBUDE UDÁVAT TVOJÍ MYSL A ROZUMOVOU STRÁNKU VĚCI. JSOU LIDI, KTERÝM JE 60 A MYŠLENÍM NA TOM NEJSOU JAKO 20. VŽDY JE TO ÚHEL POHLEDU A KAŽDÝ MÁME SVOJÍ CESTU, KAŽDÝ JÍ JDEME JINAK. ČAS CHRONOS A KAIROS NA VŠE ODPOVÍ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
A tak zas nechcem nechcem byť zbytočne hnusný, každý z nás je nejak padlý na hlavu a narcizmus nie je vo fitness a železnej komunite ničím výnimočným. Sral by som si do úst, keby som tvrdil, že nie som kus narcis, keď mám plný instagram videí a polooblečených (polovyzlečených?) fotiek.

Na druhú stranu, je to celkom prdel, lebo som veľmi nedôverčivý k ľuďom, z ktorých sa tesne po 20ke stal Dalajláma.

A neviem sa zbaviť tejto scény, ktorá sa mi premieta v hlave vždy, keď zavítam do tohto logu:

V pořádku, vtip pro humor máš hezký, to jsem poznal na tvém instagramu už dávno. Pokračuj a k tomu co jsi napsal řeknu jediné. VĚK NIKDY NEBUDE UDÁVAT TVOJÍ MYSL A ROZUMOVOU STRÁNKU VĚCI. JSOU LIDI, KTERÝM JE 60 A MYŠLENÍM NA TOM NEJSOU JAKO 20. VŽDY JE TO ÚHEL POHLEDU A KAŽDÝ MÁME SVOJÍ CESTU, KAŽDÝ JÍ JDEME JINAK. ČAS CHRONOS A KAIROS NA VŠE ODPOVÍ.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď už se konečně dostanu k MÉMU logu.
Dneska otužování + infrasauna- 2h- vydržel jsem tam brutálně dlouho , nenuceně, nepotřeboval jsem si nic dokazovat, jen jsem zkoušel kdy už ucítím nutkavost odejít a ono to pořád nebylo.
Vše bude ve videu na youtube. Točím každý den půstu.
Dnes den č.4.
Jde to jak po másle.
Včera rychlý explozivní trénink po velice produktivním dni v 22:30, v životě se mi nestalo, že bych měl tolik energie a elánu takto večer a navíc ani to, že bych hned po tréninku bez problému usnul. Je to zajímavé a JEDE SE DÁL!!!
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď už se konečně dostanu k MÉMU logu.

Dneska otužování + infrasauna- 2h- vydržel jsem tam brutálně dlouho , nenuceně, nepotřeboval jsem si nic dokazovat, jen jsem zkoušel kdy už ucítím nutkavost odejít a ono to pořád nebylo.
Vše bude ve videu na youtube. Točím každý den půstu.
PŮST
Dnes den č.4 .
Jde to jak po másle.
Včera rychlý explozivní trénink po velice produktivním dni v 22:30, v životě se mi nestalo, že bych měl tolik energie a elánu takto večer a navíc ani to, že bych hned po tréninku bez problému usnul. Je to zajímavé a JEDE SE DÁL!!!
OukyDouky

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V infrasauně se dá něco si dokazovat? :))))))
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty seš fakt kus vocase
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OukyDouky napsal:

Vyzkoušej někdy 64°C a uvidíš. Ale já to sem nepíšu, aby jsi to zkoušel, je to můj blog a tudíž chci mapovat celou tu cestu. Mám z výsledku radost a proto sdílím.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ty seš fakt kus vocase

Jen blázni mění svět, kopíí je na světě už sakra dost.
OukyDouky

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
OukyDouky napsal:

Vyzkoušej někdy 64°C a uvidíš. Ale já to sem nepíšu, aby jsi to zkoušel, je to můj blog a tudíž chci mapovat celou tu cestu. Mám z výsledku radost a proto sdílím.

Hele infrasauna je fakt pohodička na hodiny, hodiny a hodiny. Zkus si saunu na dřevo vytopit na 110 stupnu a pak se ozvi jestli to dáš déle než 10 minut. Machrování s infrasaunou, lol
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me už trolí, takhle blbej je jenom rando (a i toho obcas podeziram, ze si z nas dela jenom dobry den)
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2020 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Grimley napsal:
Ty seš fakt kus vocase

Presne tak, Rando uz tu jeden je a spousta guru posuku foticich se pred zrcadlem je plnej net.... o posucich zaplavujicich youtube ani nemluve ..... gratuluju k sebereflexi
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2020 4:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OukyDouky napsal:
lukinobr napsal:
OukyDouky napsal:

Hele infrasauna je fakt pohodička na hodiny, hodiny a hodiny. Zkus si saunu na dřevo vytopit na 110 stupnu a pak se ozvi jestli to dáš déle než 10 minut. Machrování s infrasaunou, lol

Je vážně vtipné, jak se na to díváš, nejde mi absolutně o to zde machrovat či cokoliv jiného. Píšu si to pro sebe už poněkolikáté.
Jinak v klasické jsem zkoušel asi 15 minut teplotu okolo 100°C a jako všude, není to o výkonu, je to o tom prožitku, to stejné platí u otužování. Buď se budeš chovat jako ... a budeš hrotit čas a všude se tím chvástat a tím dokazovat, že to děláš kvůli výsledkám a nikoliv prožitku a to co ti to může dát, tělo budeš extremně stresovat a nebo ???? Půjdeš na pocit a užiješ si to.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2020 4:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Podle me už trolí, takhle blbej je jenom rando (a i toho obcas podeziram, ze si z nas dela jenom dobry den)

Opět jsme u urážení, očividně sis z našeho posledního rozhovoru nic nevzal.
Nevadí, každý si na to jednou příjde a je jedno, že to bude v 70-80 na LDNCE.
Důležité, že příjde. Krásný den
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2020 4:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
lukinobr napsal:
Grimley napsal:
Ty seš fakt kus vocase

Presne tak, Rando uz tu jeden je a spousta guru posuku foticich se pred zrcadlem je plnej net.... o posucich zaplavujicich youtube ani nemluve ..... gratuluju k sebereflexi

A víš , že mi to vůbec nevadí, nebudu si z toho trhat vlasy, že vypadám dobře a dávám to na svět. Každý může dosáhnout svých cílů, je to jenom o tom neposlouchat lidi jako jsi ty.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2020 4:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Menší srovnání.
PŮST
106hodin

90,5kg vs 87,2kg

Naposledy upravil lukinobr dne pá prosinec 04, 2020 11:21 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: