Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Bijete se často?
ano
16%
 16%  [ 16 ]
ne
83%
 83%  [ 82 ]
Celkem hlasů : 98

Autor Zpráva
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomu nevěřim - kde je kurva zas ten Ahola?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
m4l

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:

pisnu mu PM.... (snad jsem to nepopletl ale 100% to byl nekdo z velke K1)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, takhle ten co ho zbyl, že byl z velký K-1, tak to potom jo.

možná tak Gary Goodridge, toho by dneska dal i Vladko z Vyvolených :-))), ale jinak si to nedokážu představit, aby obyčejnej týpek z ulice šel na férovku z borcem z K-1 a ztřískal ho.

Hlavně u Remyho bych neřekl, že by byl nějak psychicky v prdeli. On má s psychikou problémy, ale tam jde spíš pak o ten výkon v ringu, že by se nějak bál, bych u něj rozhodně neřekl, naopak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:

Myslíš Henryk L ahola ?
m4l

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

geroj vim ze to je dost absurdni ale uvidime co ahola a jeho encyklopedie:P (ale fakt si tim jsem dost jisty...)

ad goodridge videl jsem ho jak byl v CR (2roky dozadu??) a do toho bych se teda nesral
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
geroj vim ze to je dost absurdni ale uvidime co ahola a jeho encyklopedie:P (ale fakt si tim jsem dost jisty...)

ad goodridge videl jsem ho jak byl v CR (2roky dozadu??) a do toho bych se teda nesral

jo viděl, to byl vtip jenom. Ale stejně už je skleněnej jak porcelánový prase.

Nevim, buď byl Remy zlitej jako doga, nebo jsou to rumors a nebo ho zbil Chuck Norris a nikdo ho nepoznal.
Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:31 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Jak víme kultíci dokážou být ohebný i rychlí.. Já znám kulturistu, kterej zpráskal 5 chlapů naráz jak když klepe koberec.. prostě když člověk jezdí tlaky s 50 kama na bencč dává 180 kG v séri a Dřepuje bůh vi s čim tak když se mu dostaneš na ulici pod ruku tak je vymalováno.. nějakej 70 kilovej fighter si ho neunaví jako v ringu..
můj názor..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:37 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
Jak víme kultíci dokážou být ohebný i rychlí.. Já znám kulturistu, kterej zpráskal 5 chlapů naráz jak když klepe koberec.. prostě když člověk jezdí tlaky s 50 kama na bencč dává 180 kG v séri a Dřepuje bůh vi s čim tak když se mu dostaneš na ulici pod ruku tak je vymalováno.. nějakej 70 kilovej fighter si ho neunaví jako v ringu..
můj názor..

Věř mi, tyhle srovnáčky jsou k hovnu.

Můžeš mít takový týpka kulturistu, jak říkáš a nějakýho obyč. 70 kg fightera, nebo se proti tomu kulturistovi postaví top 110 kg fighter a vypne ho jednou fackou, atd. atd. tohle nemá cenu řešit. V posilovně se fightovat nenaučíš, získáš sílu (určitý typ (y) podle toho jak cvičíš), což je jeden z aspektů v boji (ale pouze jeden).
Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:41 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Č174 napsal:
můj názor..

Věř mi, tyhle srovnáčky jsou k hovnu.

Můžeš mít takový týpka kulturistu, jak říkáš a nějakýho obyč. 70 kg fightera, nebo se proti tomu kulturistovi postaví top 110 kg fighter a vypne ho jednou fackou, atd. atd. tohle nemá cenu řešit. V posilovně se fightovat nenaučíš, získáš sílu (určitý typ (y) podle toho jak cvičíš), což je jeden z aspektů v boji (ale pouze jeden).

Zase ty fighteři uměj třeba kopat a boxovat ale řekni mi co bude dělat až ho ten kultík bude mit v ruce.. jiank nevim proč by měli bejt lifteři a strongmani ohebnější než kultíci to mě přijde jako velká blbost kultíci cvičej každý sval v plnym rozsahu pohybu takže by neměli být pohybově nijak omezený.. a to nemluvím o jejich strečinku..

hobbyt

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:42 pm    Předmět: bla bla bla Odpovědět s citátem

jezis toto je zase tema... svaly sa za teba bit nebudu...kto si mysli ze hej jeho problem...mozno ho niekto pouci
Č174

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:44 pm    Předmět: Re: bla bla bla Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
jezis toto je zase tema... svaly sa za teba bit nebudu...kto si mysli ze hej jeho problem...mozno ho niekto pouci

to ale nikdo neříká... mluvim o síle a ohebnosti..

_Lundgren

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jak ty dětský debaty typu: Můj táta přepere tvýho tátu
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:46 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Č174 napsal:

Zase ty fighteři uměj třeba kopat a boxovat ale řekni mi co bude dělat až ho ten kultík bude mit v ruce.. jiank nevim proč by měli bejt lifteři a strongmani ohebnější než kultíci to mě přijde jako velká blbost kultíci cvičej každý sval v plnym rozsahu pohybu takže by neměli být pohybově nijak omezený.. a to nemluvím o jejich strečinku..

vsechno co pises jsou nesmysly :) predstavujes si to jak Hurvinek valku

muzes mi rict, co to znamena ze bude mit "nekoho v ruce" ? Tohle pripada v uvahu kdyz umis paky, skrceni apod, ale to se asi ve fitku nenaucis a kulturistika opravdu nebude ta spravna pruprava :)

no a co se tyka zbytku... ja nevim kde na to chodis, ale jsou to hrozne slataniny

Derek Poundstone
tucet

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
To je jak ty dětský debaty typu: Můj táta přepere tvýho tátu
já bych to viděl na kyblíček :P
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takováhle debata se tu objevuje s pravidelností, minimálně jednou za půl roku a vždycky to končí stejně nesmyslnejma řečma. tohle opravdu nemá cenu rozebírat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ma kulturista nebo powerlifter vyhodu při rvačkach? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: