|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | tomu nevěřim - kde je kurva zas ten Ahola? |
pisnu mu PM.... (snad jsem to nepopletl ale 100% to byl nekdo z velke K1)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
jo, takhle ten co ho zbyl, že byl z velký K-1, tak to potom jo.
možná tak Gary Goodridge, toho by dneska dal i Vladko z Vyvolených :-))), ale jinak si to nedokážu představit, aby obyčejnej týpek z ulice šel na férovku z borcem z K-1 a ztřískal ho.
Hlavně u Remyho bych neřekl, že by byl nějak psychicky v prdeli. On má s psychikou problémy, ale tam jde spíš pak o ten výkon v ringu, že by se nějak bál, bych u něj rozhodně neřekl, naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 14, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | tomu nevěřim - kde je kurva zas ten Ahola? |
Myslíš Henryk L ahola ?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
geroj vim ze to je dost absurdni ale uvidime co ahola a jeho encyklopedie:P (ale fakt si tim jsem dost jisty...)
ad goodridge videl jsem ho jak byl v CR (2roky dozadu??) a do toho bych se teda nesral
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | geroj vim ze to je dost absurdni ale uvidime co ahola a jeho encyklopedie:P (ale fakt si tim jsem dost jisty...)
ad goodridge videl jsem ho jak byl v CR (2roky dozadu??) a do toho bych se teda nesral |
jo viděl, to byl vtip jenom. Ale stejně už je skleněnej jak porcelánový prase.
Nevim, buď byl Remy zlitej jako doga, nebo jsou to rumors a nebo ho zbil Chuck Norris a nikdo ho nepoznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:31 pm Předmět: . |
|
|
Jak víme kultíci dokážou být ohebný i rychlí.. Já znám kulturistu, kterej zpráskal 5 chlapů naráz jak když klepe koberec.. prostě když člověk jezdí tlaky s 50 kama na bencč dává 180 kG v séri a Dřepuje bůh vi s čim tak když se mu dostaneš na ulici pod ruku tak je vymalováno.. nějakej 70 kilovej fighter si ho neunaví jako v ringu..
můj názor.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:37 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Jak víme kultíci dokážou být ohebný i rychlí.. Já znám kulturistu, kterej zpráskal 5 chlapů naráz jak když klepe koberec.. prostě když člověk jezdí tlaky s 50 kama na bencč dává 180 kG v séri a Dřepuje bůh vi s čim tak když se mu dostaneš na ulici pod ruku tak je vymalováno.. nějakej 70 kilovej fighter si ho neunaví jako v ringu..
můj názor.. |
Věř mi, tyhle srovnáčky jsou k hovnu.
Můžeš mít takový týpka kulturistu, jak říkáš a nějakýho obyč. 70 kg fightera, nebo se proti tomu kulturistovi postaví top 110 kg fighter a vypne ho jednou fackou, atd. atd. tohle nemá cenu řešit. V posilovně se fightovat nenaučíš, získáš sílu (určitý typ (y) podle toho jak cvičíš), což je jeden z aspektů v boji (ale pouze jeden).
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:41 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Geroj napsal: | | Č174 napsal: | Jak víme kultíci dokážou být ohebný i rychlí.. Já znám kulturistu, kterej zpráskal 5 chlapů naráz jak když klepe koberec.. prostě když člověk jezdí tlaky s 50 kama na bencč dává 180 kG v séri a Dřepuje bůh vi s čim tak když se mu dostaneš na ulici pod ruku tak je vymalováno.. nějakej 70 kilovej fighter si ho neunaví jako v ringu..
můj názor.. |
Věř mi, tyhle srovnáčky jsou k hovnu.
Můžeš mít takový týpka kulturistu, jak říkáš a nějakýho obyč. 70 kg fightera, nebo se proti tomu kulturistovi postaví top 110 kg fighter a vypne ho jednou fackou, atd. atd. tohle nemá cenu řešit. V posilovně se fightovat nenaučíš, získáš sílu (určitý typ (y) podle toho jak cvičíš), což je jeden z aspektů v boji (ale pouze jeden). |
Zase ty fighteři uměj třeba kopat a boxovat ale řekni mi co bude dělat až ho ten kultík bude mit v ruce.. jiank nevim proč by měli bejt lifteři a strongmani ohebnější než kultíci to mě přijde jako velká blbost kultíci cvičej každý sval v plnym rozsahu pohybu takže by neměli být pohybově nijak omezený.. a to nemluvím o jejich strečinku.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:42 pm Předmět: bla bla bla |
|
|
jezis toto je zase tema... svaly sa za teba bit nebudu...kto si mysli ze hej jeho problem...mozno ho niekto pouci
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:44 pm Předmět: Re: bla bla bla |
|
|
| hobbyt napsal: | | jezis toto je zase tema... svaly sa za teba bit nebudu...kto si mysli ze hej jeho problem...mozno ho niekto pouci |
to ale nikdo neříká... mluvim o síle a ohebnosti.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
To je jak ty dětský debaty typu: Můj táta přepere tvýho tátu _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:46 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: |
Zase ty fighteři uměj třeba kopat a boxovat ale řekni mi co bude dělat až ho ten kultík bude mit v ruce.. jiank nevim proč by měli bejt lifteři a strongmani ohebnější než kultíci to mě přijde jako velká blbost kultíci cvičej každý sval v plnym rozsahu pohybu takže by neměli být pohybově nijak omezený.. a to nemluvím o jejich strečinku.. |
vsechno co pises jsou nesmysly :) predstavujes si to jak Hurvinek valku
muzes mi rict, co to znamena ze bude mit "nekoho v ruce" ? Tohle pripada v uvahu kdyz umis paky, skrceni apod, ale to se asi ve fitku nenaucis a kulturistika opravdu nebude ta spravna pruprava :)
no a co se tyka zbytku... ja nevim kde na to chodis, ale jsou to hrozne slataniny _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | To je jak ty dětský debaty typu: Můj táta přepere tvýho tátu | já bych to viděl na kyblíček :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 2:48 pm Předmět: |
|
|
takováhle debata se tu objevuje s pravidelností, minimálně jednou za půl roku a vždycky to končí stejně nesmyslnejma řečma. tohle opravdu nemá cenu rozebírat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|