|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: st červen 20, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: |
|
Přání je otcem myšlenky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Benč
rozcvičení (dyn.strečink, dřepy, kliky, lehké zapažky)
12x20
6x40
5x60
3x80
2x100
1x120
1x130
3x137.5
3x137.5
1x140
15x100
Šikmý benč (veleúzký)
7x85
6x85
6x85
Kliky na bradlech
12xBW+40
10xBW+40
Tricepsové stahování kladky
2x12x40
Zapažky
3x10x12.5
Pullover
30-40x12.5
Dragon flags
12
11
Cizo
2x12
Zkracovačky na stroji
2x12x45
Benč byl těžkej, nevím jak je možný, že se 135 jsem udělal 5 opakování jak nic a u 137.5 mám problém se třema, 140 bylo bohužel nadoraz. Asi na týhle váze chvíli zůstanu, potřebuju udělat aspoň 5 opakování, než se budu moct pohnout dopředu. Aspoň, že ta stovka na docvičení byla lehká. Jinak všechno jako vždycky, kliky na bradlech mi jdou trochu líp, přidal jsem zapažky jako kompenzaci na zadní delty a odcvičil jsem toho víc na břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
S tým benčom som na tom teraz podobne, 140 strop, už je u mňa čas na opäť kreatín/možno s hmb, inak pekných 15 opáčiek so stovečkou, super! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so červen 23, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Díky  Mám to podobný i u mrtvýho tahu, udělám pět opakování, přidám pět kilo a najednou nezvládnu ani jedno. Nevím, jestli to poměrem rychlých a pomalých svalových vláken, nebo CNS, nebo čím, ale je to trochu zvláštní. V červenci se soustředím na trojky a v srpnu na jedničky, tak snad se mi tu podivnou bariéru podaří překonat a váhový rozdíl mezi jedním, třemi a pěti opakováními trochu rozšířím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červen 25, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
Rozvičení (dyn. strečinky, dřepy 20 až 120)
Tahy
3x60 + 3x60 (klasik + sumo)
3x100 + 3x100 (klasik+sumo)
3x140 + 3x140 (klasik + sumo)
3x160 + 3x160 (klasik + sumo)
3x180 (klasik)
Přítahy VČ v předklonu
12x85
11x85
12x85
Lying hack squat
12x190
12x190
14x190
Zakopávání
2x10x65
Shyby
10
9
11
Dragon flag
12
9
Cizo
12
12
12
Zkracovačky stroj
12x45
12x45
Strečink
Středně těžké. Tahy se 180 šly vcelku lehce, naložil jsem si 190, ale přepadl mě intenzivní pocit, že bych to dneska neměl hrotit, tak jsem dal na instinkt a šel od toho. Na hackenech jsem byl rád, protože se ukázalo, že vzpřimovače mají dost, tahalo mě to, jako bych tam měl provazy. Snažil jsem se to uvolnit v rámci cvičení břicha a při závěrečném protahování, snad to v pátek bude lepší. Je to frustrující, když člověk narazí na nějakou výkonnostní zeď; pořád si musím připomínat, že bych měl být trpělivější.  Na dvojnásobek tělesné váhy to šlo vcelku plynule, ale každé kilo navíc je boj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červen 25, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem, už dlouho jsem si nekontroloval kalorie, dneska mi to vychází kolem 10500-10800 Kj, cca. 280 gramů bílkovin, 300-320 gramů sacharidů a 30-35 gramů tuku (kuřecí prsa s omáčkou, zelenina, rýžový pudink a zmrzlina, 3 tvarohy, kustovnice), což je tak akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 25, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Jen 11k? Tyjo, to je skoro dieta  Kolik je aktuální váha?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červen 25, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Nějak to moc vylezlo nahoru v poslední době, dokonce jsem jeden den začínal devítkou, a svůj opasek velikosti M zapnu na třetí dírku a ne na čtvrtou, jako dřív, tak to potřebuju trochu dostat pod kontrolu. Spočítám si to i zítra, v necvičící dny bych měl mít tak 8K, uvidíme, jak to vyjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červen 27, 2012 8:33 am Předmět: |
|
|
Rozvičení (dyn. strečink, dřepy 20 až 120, kliky)
Benč
12x20
6x40
5x60
5x80
3x100
2x120
1x130
3x137.5
2x100
Kliky na bradlech
2xBW+40
Dneska to bylo krátké. Při první pracovní sérii jsem si trochu natrhl jsem si prsní sval. Zkusil jsem to potom ještě jemně zatížit, ale hodně to bolelo, tak jsem to raději zabalil. Přemýšlím, co dál. Rameno mě bolí, kalhoty si kvůli ztuhlým vzpřimovačům neobleču ve stoje a teď do toho to prso - nejvyšší čas dát si malou pauzu. Stejně to už několik týdnů tlačím na sílu a nezlepšuju se. V pátek zkusím ještě odcvičit tahy, a příští týden bych si nejspíš měl dát volno. Hlava by ale cvičila dál, tak váhám, jestli si nedat aspoň lehké dřepy a ramena, abych z toho úplně nevypadl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st červen 27, 2012 8:39 am Předmět: |
|
|
Neboj sa dat si pauzu. Ak si zraneny, kludne aj viac nez tyzden. Chod si zaplavat, zabicyklovat... Sila a hmota sa len tak nestratia, nemusis sa bat :D _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Mám pocit, že bych se potřeboval aspoň trochu hýbat, aby se to líp hojilo, ale asi máš pravdu. Je to dost nepřijemný pocit, když se ti trhají svalové povázky; myslel jsem, že mě něco jen tak nerozhodí, ale musím přiznat, že mám z toho žaludek trochu na vodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:05 am Předmět: |
|
|
Magumi to až tak? Ako niečo podobné som zažil a trvalo mi rok sa dostať späť a to nebola ani modrina nič, ale dačo tam prdlo akoby cez prso, trapéz, ech úplne ti rozumiem, ako bol som tým u lekára, samozrejme zbytočná návševa, dal som týždeň off a začal šikmým benčom s 30kg:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
Popraskalo to asi na pěti šesti centimetrech pod pravým prsním svalem, v místě, kde se upíná k hrudnímu koši; zatím to neotéká, tak to snad nebude tak dramatické, ale dobrý pocit z toho nemám. Když sval nezatínám, tak to nebolí. Budu to zkoušet polehoučku rozhýbávat a počkám si, co to udělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 27, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
jasné, zbehni do lekárne po nejaké tabletky na uvoľnenie a mazadlá, bude to ok. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st červen 27, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
juuuj to mi nerob, sak toto je jeden z troch mojich oblubenych logov! dufam ze je to len plany poplach a rychlo budes ok.
gl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|