Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Ja Vas obdivuju, mam deprese, ze mam pod Neni to o funkčníh svalech, ale o psychice, ze proste ma clovek malo :) i kdyz to tak neni, obracena anorexie

Frank Zane měl 175 cenťáků a soutěžní váhu 85 kilo, a jak vypadal. Devadesát kilo vyrýsovaných svalů je hodně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle sem napsal nahore, ale asi to z toho nejde pochopit. Magumi je to jak pises.
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozvička

Přední dřep
10x20
6x60
5x80
5x100
5x110
5x110
5x110

Tlaky JČ vstoje
10x10
10x22.5
10x32.5
8x37.5
8x37.5
6x37.5

Zapažky
10x15
10x15
10x15

Rozpažky
10x15
10x15
10x15

Kliky na bradlech
8xBW
8xBW + 20
8xBW + 40
8xBW + 60
5xBW + 70 PR

Břicho
Dragon fly + Cizo 10 +15, 9+15, 7+15

Poprvé jsem zkoušel přední dřep, bylo to fajn. Nešel jsem úplně na doraz, soustředil jsem se na techniku. Bude chvíli trvat, než to vychytám. Je pěkný, jak hluboko se dá jít, při jednou opakování jsem brnknul zadkem o zem , ale naštěstí se mi podařilo vstát. Je z toho docela cítit břicho. Kliky na bradlech jsem opět trochu vylepšil, ale budu si muset koupit novou skobu na řetěz, ta původní se mi ohnula. Ty tlaky vstoje dělám tak, že si to v sedě podám, jak jsem zvyklý, a pak s tím vstanu. Snažím se technicky až dolů; dokud neudělám tři série po osmi se stopkou, nebudu si přídávat; na těžší váhy je lepší military, i když se přitom zapojují svaly trochu jinak.

Naposledy upravil Magumi dne so září 22, 2012 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jsi jel poprvé přední dřep hnedy se 110kg, tak jsi přírodní úkaz
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jestli jsi jel poprvé přední dřep hnedy se , tak jsi přírodní úkaz

No, úplně poprvé ne, před pár měsíci jsem si jednou v rámci rozcvičky zkusil potěžkat šedesátku. Ale jinak je to moc fajn cvik, zůstanu u něj, než si dám do pořádku spodní záda.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Wojtkingson napsal:

No, úplně poprvé ne, před pár měsíci jsem si jednou v rámci rozcvičky zkusil potěžkat šedesátku. Ale jinak je to moc fajn cvik, zůstanu u něj, než si dám do pořádku spodní záda.

Já mám taky pochroumaný záda a jezdím přední dřep taky a je to fakt dobrej cvik, hodně zpevní střed těla oproti normálnímu dřepu.
Judson

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Wojtkingson napsal:

JJ, ja normal drep uz davno zrusil uplne, prave kvuli zadum a kolenum, na to je celni mnohem setrnejsi a navic taky dostane pekne zabrat bricho.
Akorad me nejde lifterskej uchop, nechapu jak to nekdo muze udelat ja tak ruce vubec neohnu, takze jedu jen krizovej uchop.
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty čelní dřepy Ti závidím :) Já to jednou zkoušel, když ve fitku nikdo nebyl a byla to komedie ;) Paty neudržím na zemi, chytá mě balanc, takže přepadávám dopředu nebo dozadu, činku musím vyvažovat, jak ji držím relativně naúzko... No ale inspiroval jsi mě a zase to někdy zkusím... až tam nikdo nebude :D

A s těma klikama... nevím, co si chceš kolem toho pasu ještě pověsit, aby jsi byl spokojený :)
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Magumi napsal:
Wojtkingson napsal:

JJ, ja normal drep uz davno zrusil uplne, prave kvuli zadum a kolenum, na to je celni mnohem setrnejsi a navic taky dostane pekne zabrat bricho.
Akorad me nejde lifterskej uchop, nechapu jak to nekdo muze udelat ja tak ruce vubec neohnu, takze jedu jen krizovej uchop.

Já zkusil klasický vzpěračský úchop, a je pravda, že zápěstí z toho bolí, i když to prstama jen lehce přidržuju. Snad se ta pružnost časem zlepší.
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Ty čelní dřepy Ti závidím :) Já to jednou zkoušel, když ve fitku nikdo nebyl a byla to komedie ;) Paty neudržím na zemi, chytá mě balanc, takže přepadávám dopředu nebo dozadu, činku musím vyvažovat, jak ji držím relativně naúzko... No ale inspiroval jsi mě a zase to někdy zkusím... až tam nikdo nebude :D

A s těma klikama... nevím, co si chceš kolem toho pasu ještě pověsit, aby jsi byl spokojený :)

Dal jsem si pod paty dva tenké proužky lina, které tam máme jako podložky na mrtvý tah; jelikož cvičím v bosobotách, přidalo mi to pod patou asi centimetr a půl nebo dva, a hodně to pomohlo.

S klikama bych se chtěl dostat aspoň na svojí váhu , ale to už bude dost problém - jednak z toho bolí dlaně (ty bradla jsou dost tenký) a jednak mám už teď problém dostat mezi nohy ty čtyři kotouče - s pěti bych vypadal jako kachna.
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi kurnik to čo má znamenať tie čelňáky, tlaky tiež brutal, darmo po motiváciu človek nemusí chodiť ďaleko.
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
vlk# napsal:

Dal jsem si pod paty dva tenké proužky lina, které tam máme jako podložky na mrtvý tah; jelikož cvičím v bosobotách, přidalo mi to pod patou asi centimetr a půl nebo dva, a hodně to pomohlo.

S klikama bych se chtěl dostat aspoň na svojí váhu , ale to už bude dost problém - jednak z toho bolí dlaně (ty bradla jsou dost tenký) a jednak mám už teď problém dostat mezi nohy ty čtyři kotouče - s pěti bych vypadal jako kachna.

to já bych si toho musel dát pod paty mnohem více ;) dříve jsem si dával kotouče i při normálním dřepu, ale pak jsem se přesvědčil, že je výhledově lepší se to naučit bez podložek a že od 120 už mě to samo pěkně přimáčkne na zem ;) jenže u čelního hledám techniku a 60 mě nikam nepřimáčkne ;)

s těma klikama jsem si to myslel, že tam bude nějaký Tvůj BW koeficient :D úzká bradla jsou pro masochisty... ještě, aby sis při těch váhách něco polámal, buď široké železo nebo nějaké gripy, ale musí držet. a s tou kachnou si to živě dokážu představit ;) u nás máme i padesátky koutouče, ale krom legpressu se nikde nepoužívají. to bys pak své potřeby pokryl dvěma kotouči ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Magumi kurnik to čo má znamenať tie čelňáky, tlaky tiež brutal, darmo po motiváciu človek nemusí chodiť ďaleko.

Ty máš co říkat, s těmi svými výkony. Musím si v pátek zkusit pushpressy, abych si před tebou nepřipadal jako máslo.
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

s těma klikama jsem si to myslel, že tam bude nějaký Tvůj BW koeficient :D úzká bradla jsou pro masochisty... ještě, aby sis při těch váhách něco polámal, buď široké železo nebo nějaké gripy, ale musí držet. a s tou kachnou si to živě dokážu představit ;) u nás máme i padesátky koutouče, ale krom legpressu se nikde nepoužívají. to bys pak své potřeby pokryl dvěma kotouči ;)

A věděl bys o nějakých gripech? Já už uvažoval nad nějakým molitanem, ale bojím se, že by to klouzalo.
Judson

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Molitany sou best. Ja doma delam kliky na jeklech (ctveraty profil) 25mm strana, takze na prvni pohled docela blby, ale s molitanama je to naprosto v pohode.
Mam 2 odelniky molitanu, asi tam 10 x15 cm 2cm tloustka, vubec to neklouze, zvlaste kdyz se trochu spoti.
Jinak se este dost hodi mezi tyc a ramena u celnich drepu, atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: