Do vzperace mam daleko, do strongmana jeste dal :) a rikal jsem si celou dobu co cvicim ze biceps netreba, ale je to asi spatne, treba cvicit vsechno, a kdyz to vezmu z toho estetickeho hlediska tak ty ruce mam zepredu proste mizerny
Tak ja ho mám stále zaradeného ako vzpierača. Tamto ma nenapadlo
Ako jasné, ja len tak, že tým bicákom čo-to veru dať treba a bude to mať len pozitívny dopad.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ono kdybych byl fakt cistokrevny vzperac na nejake lepsi vykonostni urovni tak biceps necvicim, stejne tak jako prsni svaly, protoze je to kontraproduktivni, takze pro vzperace je biceps opravdu zbytecny sval
Dneska jsem myslel ze to nepujde, vcera jsem moc nejedl a dneska i blbe spal, ale prekvapive docela ok jen nejaka nasrana nalada, vrhal jsem vrazedne pohledy po kazdem bicepsovem honici ve fitku
Mrtvy tah
135x3
175x3
200x3
215x2
225x1
230x1 - tezke jak zm*d malem me to zlomilo, technika ala Quasimodo, na tehle vaze se asi trosku seknu nejakou dobu, ale BIG OR!
Uff, si si zobol plutónia či čo, tlaky aj mrťáky brutus.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tak toto už vôbec nepoberám, brutus, tu sa odomkla nejaká nová dimenzia silového progresu
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru