K tomu mi jeste hodne chybi, to bych ted musel benchnout 170 rekneme, aby tam bylo 600 Jako tak flakarna ne, ale oly drepy mi prijdou proste namahavejsi, nemuzu si pomoct. Je to holt jina sila. Ale zmena dobra, aspon si zvyknu na tezkou vahu na zadech... nekdy to zkusim s bandama, mam svoje stare redwingy bilocervene, uvidime co z toho vytahnu... dneska jen v opasku a neoprenech jako vzdycky
Nejdřív jsem chtěl pogratulovat k poradním dřepům, ale pak jsem dočetl až k tomu o tom fákání a z gratulace se asi stane nadávka bacha na to ale ty dřepy sou dobrý, no
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Dneska bench, jsem zase po nocni takze pekna flakarna, po tretim cviku jsem to vzdal a sel domu, nemelo smysl...
Benchpress
105x5,5
115x5,5
125x3
130x2 - chtel jsem zkusit dneska 140, takze tohle je docela zklamani, ale i tak osobak pristi tyden az budu odpocaty to padne !!!!!!!
To nevim, ja mam spis ozkouseny ze kdyz dam neco na krev na dve opakovani tak mam maxko o pet kilo vejs, kdyz pro tri opakovani tak o deset, kdyz pro pet tak o patnact, ale samozrejme se to lisi od cviku atd. Dneska jsem si na tech 140kg veril, ale byl jsem hrozne utahanej, takze jsem to ani nezkousel.
Dneska na hale, no jsem tak ztuhly ze jsem se az smal po tech trech mesicich Discipliny jen tak zlehka abych se do toho, dostal, technicky to bylo priserne hnusne hrozny, a i to i na me pomery, ale ono to mozna zas nekdy pujde Potesil me military, tlakova sila mi sla opravdu solidne nahoru :)
Trh do polo
60x2,2,2,2,2,2
Nadhoz do polo
80x2+1,2+1,2+1,2+1,2+1,2+1,
Pozved (trhacky) - jen tak lehce
150x3
160x3
170x3
180x3
190x3
200x3
Drep - velmi lehce, rehabilitacne
120x5,5,5,5,5,5
Tah silou (strict military press)
60x5,5
70x5,5
80x3
90x3 !!!!!!OR!!!!
100x0 - uz neslo, mozna priste
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru