|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
oKim
|
Zaslal: čt duben 03, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
tak jeste prikladovy jidelnicek at je to tu komplet hehe : )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy
60 x 10
60 x 10
100 x 10 posledné opáčko výdatná stopka
120 x 5
140 x 3
160 x 1
170 x 1
140 x 3
100 x 10 posledné opáčko výdatná stopka
ťažké to bolo dnes všetko ako barák, ale silou vôle som to rval heh, tie desinkové sérky so stovkou boli výživné
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 3
100 x 3
140 x 3
140 x 3
180 x 1
200 x 1
210 x 1
220 x 1
ručal som jak tur, pri 210 som myslel, že odtrhne hamstring, ale 220 ho napravila, no:)
supersérie predkopávanie + zakopávanie
x 20 + x 20
x 20 + x 20
x 20 + x 20
kúpanie sa v laktáte, peklo hehe
lýtka
8 sérií
brucho
3 supersérie
jedálniček je normálka, nedržím nejakú diétu, napríklad dnes:
1. vločky instantné ochutené + obyčajné + dávka kazeínu
2. mäso bravčové + zemiaky
3. tvaroh + granko
4. mäso bravčové + zemiaky
5. proteín + melón žltý
6. tuniak + paradajky
7. kazeín
Inak cyklujem kuracinu, hovädzinu, sem-tam losos, morka, atd.,nemám problém si dať pizzu, menučko alebo zájsť do mcdonaldu
doplnky ráno kreatín 4g creakong od mutantu + 4g hmb
pred tréningom kreatín 4g creakong + 4g hmb, po tréningu do proťáku 4g creakong + 5g bcaa + 5g glutamín
do večerného kazeínu 5g bcaa + 5g glutamín
zajtraj voľno, v sobotu s chuťou pod činku na benči _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
Teraz si paradny all arounder, mozes byt fakt spokojny, aj ten drep ktory to trochu kazil si podotahoval a teraz je vsetko vo vzacnej rovnovahe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Teraz si paradny all arounder, mozes byt fakt spokojny, aj ten drep ktory to trochu kazil si podotahoval a teraz je vsetko vo vzacnej rovnovahe :) |
Drep to kazí stále, no šponujem tie moje špáratká, čo to dá, ked padne 180 tak sa trošku uspokojím. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 03, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
hehe, dobrá otázka, lebo som bol úprimne už dosť v prdeli, proste som chcel a jak vraví CT Fletcher: "There is so much more:)", - v preklade: nasral som sa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 8:38 am Předmět: |
|
|
Inak ale zaujimave, kombinujem tiez mrtvolu a drepy, ale poradie musim mat presne opacne ako ty  Neviem si predstavit ist robit mrtvolu s unavenymi nohami a spodkom chrbta uz z drepov. Bal by som sa o chrbat riadne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 04, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Inak ale zaujimave, kombinujem tiez mrtvolu a drepy, ale poradie musim mat presne opacne ako ty Neviem si predstavit ist robit mrtvolu s unavenymi nohami a spodkom chrbta uz z drepov. Bal by som sa o chrbat riadne. |
Ono áno, súhôasím v tomto prípade, ale zas ked napríklad ako prvé človek zaradí také ľahšie čelné, tak to považujem za veľmi dobrú synergiu k mrťáku, skvele ma akoby rozcvičia a potom to ide, ale včerajšok bol čisto mordor prvý aj druhý cvik hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 05, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč
os x 10
60 x 10
60 x 10
100 x 10
120 x 5
145 x 2
145 x 2, 2. opáčko s dopomocou, to ma teda pekne nakrklo
145 x 2, jak fukot
145 x 2
145 x 2, jo
100 x 17
po tom zaváhaní som to napravil, poupravil trošku šírku úchopu a hned sa to pozitívne prejavilo, 5 sérií po dve opáčka so 145 som nikdá nešiel, každý tréning je výzva!
tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
40ky x 10
40ky x 10
40ky x 10
slušné, posledné opáčko vždy tak trojsekundová stopka, pekne to lietalo
supersérie kliky na bradlách + pollovrik
ja x 12 + 12,5ka x 12
ja x 12 + 12,5ka x 12
ja x 12 + 12,5ka x 12
ja x 12 + 12,5ka x 12
kliky aj pollovrik pekne poomaly do poriadneho streču, posledné série boli totálna agónia, ako sa vie človek zničiť aj pri na pohľad jednoduchých veciach
tricepsové stlačovanie kladky
4 série x 10 - 20 reps
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou jednoruč ala Brian Shaw
5 sérií x 8 - 18 reps každou v každej
posledná séria raz zhodená
brucho
8 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi taky jak RoboCop  .
Vždycky si sem jdu pro motivaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 07, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes najbiednejší tréning asi za posledné tri mesiace, holt to ponocovanie pravidelné do štvrtej v noci každý deň sa skôr či neskôr musí prejaviť, ak sa nepodarí dať aspoň hodku poobedného, ale dnes v noci už nahrávam diplomku do systému, takže zajtra asi len spánok, seriály.
zhyby nadhmat naširoko
ja x 10
ja x 10
ja x 10
ja + 15kg x 5
ja + 15kg x 5
ja + 15kg x 5
ja + 15kg x 5
ja x 8 s podržaním každé
po dlhšej dobe aj so závažiami, nebolo zlé, vštko striktne, veľa opáčok s podržaním aj s váhou, klasika
sťahovanie hornej kladky podhmat čelom k gymu
4 série x 10 reps v každej
všetky opáčka s podržaním, laty v jednom ohni ale ozaj
príťahy so spodnou kladkou
80 x 10
105 x 8
105 x 8
105 x 8
príťahy v predklone so spodnou kladkou s lanom
5 sérií x 10 reps v každej
všetko do maximálneho streču a podržané
kladiváky
5ky x 12
10ky x 12
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkou v stoji o lavičku
10ka x 10 každou
15ka x 10 každou
15ka x 10 každou
15ka x 10 každou
koncentrované bicepsové zdvhy s protismernými kladkami v stoji
5 sérií x 10 - 12 reps v každej
pekne bralo heh
lýtka
8 sérií
Dnes ozaj len taká pumpovačka, chcelo sa mi vypadnúť čo najskôr, čo je u mňa ozaj raritou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 08, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
v noci sám parádne nevedel zaspať, a to som zlahol o štvrtej opäť, a slúbil som kamošovi tréning o jedenástej, no radosť heh, ale tak dalo sa.
military press
os x 12
40 x 9
60 x 3
60 x 3
70 x 3
70 x 3
80 x 3
80 x 3
90 x 1
95 x 1
95 x 1
95 x 1
60 x 10
snaha o čo najlepšie sa dostať do dynamiky pri výtlaku, proste riadne zabrať, čo sa aj darilo a lietalo to obstojne, všetky jednotky s 95kou plynulé, posledné séria ako z učebnice:)
facepulls
4 série x 12 reps v každej
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 15
15ky x 12
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
7,5ky x 10
Klokov press
os x 3 série x 10 reps v každej
len taký finishing touch
tricepsové stlačovanie kladky
6 sérií x 10 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
7,5ka x 10 každou
10ka x 10 každou
12,5ka x 10 každou
12,5ka x 10 každou
brucho
8 sérií
Vidím to voľno do konca týždňa, potrebujem oddych, odviedol som kus práce za psoeldné tri mesiace, tréning, čo tréning, hlava tiež potrebuje vyčistiť, asi si kúpim konečne RoS a zahrám. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 08, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
Zvíře :)
Nevím, jak se cítíš, ale jestli to teď jde, možná bych ten rozjetý vlak tlačil ještě chvíli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|