Marně vzpomínám na ty časy, kdy se tady pořádně shybovalo
ja márne spomínam, ked sa u stvárali aj iné veci hehe, a čo tréning sa ti nepáči?
Páčí, ale projel sem pár posledních trenálů a řekl bych, že už je na čase oprášit řetěz a zavěsit na shyby zase pár desítek kg
ok, tak nabudúce si na teba spomeniem, ale nemaj strach, takých 30-40kg bezpečne zvládnem, predsa som aj pochudol trošánek a pod.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
včera som bol doma v gyme, dorazím o pol siedmej, zatvárali o siedmej, no super, takže otočka späť a bez tréningu. Dnes som sa teda už fakt tešil a mákol som si.
zadné drepy atg
os x 10
60 x 5
60 x 5
80 x 3
100 x 3
100 x 3
120 x 3
140 x 3
supersérie benč + zhyby nadhmat naširoko
os x 10
60 x 5 + ja x 3
60 x 5 + ja x 3
80 x 3 + ja x 3
100 x 3 + ja + 10kg x 3
100 x 3 + ja + 10kg x 3
120 x 3 + ja + 20kg x 3
130 x 3 + ja + 30kg x 1
140 x 1 + ja + 30kg x 1
110 x 3 (3-sekundové stopky) + ja x 10
ťažký tréning, lehké jak nic, j..u nato:), zhyby všetky striktne s podržaním (pozdravujem Oddíka:))
kliky na bradlách
ja x 10
ja x 10
ja x 10
ja x 10
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
pushpress
os x xy
40 x 5
40 x 5
60 x 3
60 x 3
60 x 3
80 x 2
90 x 1
100 x 3
105 x 1
110 x 1 easy
100 x 3
cool
facepulls
3 série x 15 reps v každej
rozpažky s jednoručkami v predklone
2,5ky x 3 série x 12 reps v každej
cvik na posilnenie ramenného pletenca ala Li Hou (či jak sa ten čínsky rekordér volá)
1,25ky x 3 série x 5 reps v každej
ultrapomaly, masaker, očakávam celkovo nechutnú svalovku
bicepsové zdvihy s ezkou
25 x 10
25 x 10
35 x 6
45 x 6
55 x 6
bicepsové zdvihy s jednoručkami
10ky x 3 série x 10 reps v každej
brucho
7 sérií
dobré to bolo
"Conor Bless"
dík, potešilo, no niet čo závidieť, len sa rozbieham a adaptujem na nový režim tréningov, čo sa však nemení, že mám úprimnú radosť, keď môžem ísť cvičiť a fakt si to užívam, cvičenie ma proste baví bez ohľadu na momentálnu či predošlú výkonnosť
"Conor Bless"
cvik na posilnenie ramenného pletenca ala Li Hou (či jak sa ten čínsky rekordér volá)
1,25ky x 3 série x 5 reps v každej
ultrapomaly, masaker, očakávam celkovo nechutnú svalovku
"Conor Bless"
Zdar,
dnes viac chuti ako síl.
čelné drepy atg
os x 8
40 x 8
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 3
100 x 3
posledné opáčko vždy trojsekundová stopka dole
mŕtvy ťah
60 x 4
60 x 4
100 x 2
100 x 2
140 x 2
140 x 2
160 x 1
180 x 1
silové premiestnenia
60 x 2
60 x 2
60 x 2
70 x 2
80 x 1
80 x 1
90 x 1
90 x 1
brucho
9 sérií
"Conor Bless"
Poprosím niekoho v danej metodike skúsenejšieho, aby prípadne podložil preččo a ako aj fakticky, ale za seba vravím, je mi to prirodzené, je to zaberák, cítim, že to berie pekne do hĺbky a zlepšuje celkovo hlboký stabilizačný systém, taktiež si pripadám vtedy ako borec a baví ma, ako ostatní nato čumia
"Conor Bless"
1) Pauzy, se používají tam kde má člověk slabé/kritické místo v daném liftu. To je místo, kde dojde k výraznému zpomalení, nebo úplnému zastavení. V tomto případě pomůže se silou odspodu (kritické místo pro sílu hýždí). Dá se zařadit i pauza na paralelu, pokud je slabina tam (slabé kvadry).
2) Tím, že člověk dole provede stopku, tak ztratí lehce tenzi v nohou, ale všude jinde v těle zůstavá, čili to dost účinně posilí střed těla a samozřejmě i vršek, hodně lidí limituje u zadního dřepu právě síla středu těla a vršku zad, kdežto nohy by zvádly víc. Vršk zad to nezvládne utáhnout, svalí se hrudní páteř a zlomí je to vejpůl/missnou. To stejný může nastat i u spodku zad.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru