|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
supersérie benč + zhyby nadhmat naširoko
os x xy + ja x 5
60 x 6 + ja x 5
60 x 6 + ja x 5
100 x 2 + ja x 5
100 x 2 + ja x 5
110 x 2 + ja + 15kg x 3
110 x 2 + ja + 15kg x 3
120 x 2 + ja + 25kg x 3
120 x 2 + ja + 25kg x 3
130 x 1 + ja + 30kg x 2
130 x 1 + ja + 30kg x 2
100 x 12 + ja x 12
dvojkové série na benči cvičené štýlom prvé opáčko stopka, druhé dynamika, zhyby okrem poslednej série vždy podržané aj s pridanou váhou
supersérie sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko spoza hlavy čelom k gymu + rozpažky s protismernými kladkami
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
x 10 + x 10
rozmýšlal som, že pôjdem opäť FST 7 štýlom, ale bez šance, pumpa a bolesť už hrozitánska, asi nemusím písať, že všetko zopnuté a striktné
sueprsérie tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou + zhyby s v držiakom
20ky x 8 + ja x 6
20ky x 8 + ja x 6
20ky x 8 + ja x 6
tlaky spúšťané osladilovsky s maximálnym dôrazom na negatívka a kontrolu, neskutočné pálenie, ale neskutočné, každý snopec bol cítiť a zároveň plakal
supersérie sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji s lanom + pullovrik
x 15 + 7,5ka x 15
x 10 + 12,5ka x 10
x 10 + 12,5ka x 10
x 10 + 12,5ka x 10
absolútne netreba vyššiu váhu na pullovrik, ale absolútne, ej, keby ste to šli mojou technikou, tak by ste horko zaplakali, nie jak tipujem, že teraz cvičíte s vydutými bruchami a len tak máchate, dobre ja to poznám, treba poomaly, maximálny streč, brucho dole, komplet všetko zopnuté a natiahnuté
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
4 série x 12 reps v každej
tricepsové extenzie s hornou kladkou spoza hlavy v stoji jednoruč
4 série x 10 - 20 reps v každej každou
posledná séria raz zhodená
kickback s jednoručkou
7,5ka x 3 série x 10 reps v každej každou
brucho
6 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
rozpažky na ramená s jednoručkami v stoji
2,5ky x 21
5ky x 21
7,5ky x 15
10ky x 10
12,5ky x 8 + 7,5ky x 8 + 2,5ky x 8
instantná megapumpa, ale viditeľne tento cvik berie, lebo ramená sa pekne zaobľujú,
military press
os x 10
40 x 10
40 x 10
40 x 10
intenzita, séria za sériou
supersérie rozpažky so spodnou kladkou v stoji spoza tela jednoruč + facepulls
x 10 každou + x 10
x 10 každou + x 10
x 10 každou + x 10
peklo, drel som každé opáčka, väčšina podržaných hore
krčenie ramien s kotúčmi 20kg
4 série x 15 reps v každej
príťahy jednoručiek k brade v stoji
7,5ky x 12
10ky x 12
12,5ky x 10
bicepsové zdvihy s veľkou činkou v stoji
20 x 12
30 x 6
40 x 6
50 x 6
60 x 5 + 20 x 12
ani neviem, kedy som mal naposledy rovnú tyč he, bralo pekne, naložil som
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkami v sede na šikmej lavičke
5ky x 12
10ky x 12
10ky x 12
10ky x 12
bolesť jak sviňa, čisto bicák
skotovka
obojruč:
4 série x 12-23 reps v každej
posledná séria 2x zhodená
brucho
7 sérií
Strava je katastrofálna, čipsy, kola, energeťáky, sladké jedna radosť, ale telo reaguje veľmi dobre hehe, od augusta žeby opäť prísnejšie? Každopádne sa už teším na silovku, aj keď súčasné cvíčo má niečo do seba a hlavne má nútiť zvyšovať pain tolerance, čo mám slabé. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy
os x 8
60 x 5
60 x 5
100 x 5
100 x 5
120 x 3
140 x 3
140 x 3
140 x 3
spoko, technicky dobré, neláme ma, hamy zosilneli, nohy málinko podrástli, bude na čom stavať, druhý mesiac bez návlekov, tak potom, keď kúpim sbdčka, tak čakám pekný carry over:)
bulhary
ja x 15 každou
ja + 10ka x 10 každou
ja + 15ka x 10 každou
ja + 15ka x 10 každou
Shit just got real! To čumíte , čo? 15ka jak pán hehe, inak luxusný cvik, veľmi som si ho obľúbil, kto chce mať prdel a hamy ako železo (ako ja:)), tak odporúčam
legpress
180 x 20
180 x 20
180 x 20
prekrvíme kvalitne
zakopávanie
3 série x 12 reps v každej
opatrne, lebo v nedeľu som mal po piatkovej pumpovačke tak natiahnuté hamy, že som ledva kríval akurát a mazal voltarenom, ale dnes už ako nové
brucho
3 série
pekný tréning, výborne precítené nohe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
suprsérie benč + zhyby nadhmat naširoko
os x xy + ja x 6
60 x 6 + ja x 6
60 x 6 + ja x 6
100 x 4 + ja x 6
100 x 4 + ja x 6
120 x 2 + ja + 15kg x 4
120 x 2 + ja + 15kg x 4
130 x 2 + ja + 25kg x 2
130 x 2 + ja + 25kg x 2
100 x 12 + ja x 12
zhyby všetko s podržaním, benče druhé opáčka so 130 s doťuknutím
supersérie príťahy v predklone + pullovrik
60 x 10 + 12,5ka x 10
60 x 10 + 12,5ka x 10
80 x 10 + 12,5ka x 10
80 x 10 + 12,5ka x 10
supersérie sťahovanie hornej kladky s v držiakom čelom k gymu + rozpažky s jenodučkami na šikmej lavičke hore hlavou
x 10 + 5ky x 10
x 10 + 10ky x 10
x 10 + 15ky x 10
tlaky na šikmej lavičke hore hlavou na multipresse
40 x 12
40 x 12
40 x 12
9 rýchlych opáčok, 3 pomalé s trojsekundovými stopkami, záverečná dopumpovanie
tricepsové stlačovanie kladky
4 série x 10 reps v každej
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou
4 série x 10 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
7,5ka x 12 každou
12,5ka x 8 každou
12,5ka x 8 každou
12,5ka x 8 každou
brucho
6 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 8:57 pm Předmět: |
|
|
Ja moc nachapu tu tvoji fylozofii cviceni. Zmenil jsi trochu system, to je v poradku, ale treba nechamu, proc se tak setris u tech doplnku. Na zakladni cvicky mas silu velmi slusnou, kterou tady moc lidi nema , ale ty doplnky jsou uplne smesne oproti tomu. Treba bench na MP na sikme se 40kg, nebo pullover s 12,5kou (ale chvalim za progress, po 3 letech jsi pridal 2,5kg :D ), nebo to tvy upazovani s 2,5kama a dalsi. Ted ty zakladni cvicky tolik nedrtis, co je v poradku, alespon si od nich odpocnes, tak bys alespon mohl vyuzit tech doplnkovych cviku, prestat je takhle smrdlat s holcicime vahama a trochu se do toho oprit. Vsak to jsou uplne normalni cvicky podporujici svalou hypertrofii a mohl bys z toho ted hodne vytezit, Neradim, nekritizuji, ale vzdycky , kdyz to ctu, tak me tohle prijde na mysl. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
Ale ja ich driem Drape, viem, že sa ti to opakovane nezdá, ale žmýkam ich čo to dá s takou váhou, s ktorou dokážem maximálne striktne zaťažiť daný sval, holt, viac by možno trošku šlo, ale zas nie nejak extra veľa a na úkor prevedenie a techniky o nejaké pacvičenie nestojím, silovo sa snažím ako-tak tie základné cviky, ale potom už len žmýkam, asi som slabý holt, alebo čo, ale keď dám napríklad kombo príťahov ako dnes, fakt, že tie opáčka riadne mačkám, podržím etc. a potom ešte pullovrik max streč, poomaly, tak lapám po dychu od bolesti, alebo tie rozpažky v predklone neraz aj s 2,5kami, posledné opáčka už ani ruky nedokážem zdvihnúť, tie činky ledva držím, snažím sa čisto to ťahať deltami etc., ťažko to vysvetliť asi, ale všeobecne nevidím dôvod hrotiť a prasiť doplnky ( hlavne rôzne variácie rozpažiek, to vedie akurát k zbytočnému a nevhodnému rpeťaženiu rotátorov a tým pádom k zraneniam.) Ono napríklad tricepsové stlačovanie kladky a pod. tie cihly nepíšem, sú to kladky, všade je to iné, ale neraz dávam celý stĺpec a pod., nie je to až také hrozné heh. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne srpen 02, 2015 5:56 am Předmět: |
|
|
jestli to jedeš max strict tak se nedivím, že nejedeš extra váhy...navíc jedeš ty supersérky, takže se fakt nedivím...
no a že zrovna ty drejpe mluvíš o tomhle :D...
jiank kdy bude 200 na bench turku? sakra :D stojiš na mistě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 02, 2015 9:14 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | jestli to jedeš max strict tak se nedivím, že nejedeš extra váhy...navíc jedeš ty supersérky, takže se fakt nedivím...
no a že zrovna ty drejpe mluvíš o tomhle :D...
jiank kdy bude 200 na bench turku? sakra :D stojiš na mistě? |
200 na benč asi nikdy, heh, to by som sa musel presunúť dlhodobo na temnú stranu a aj tak by to zďaleka nebolo isté _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
To mi taky přijde divný. Máš sílu jak bejk a ty doplňky fakt malý váhy, ale po tom co jsi to tady asi 3x vysvětlil tak chápu
To o tricepsových stlačováních naprosto chápu. Triceps jezdím dipy (se závažím) těžce, fr. tlak s jednoručkou nad hlavou a nakonec si dávám triceps koule, mívám tam 2-3 cihličky a s max procítěním, na konci tréninku fakt izovovaně. Začnu těžký dipy objem/sílu, končím izolovačkou na kladce. Nikdy nepochopím jak lidi co sotva udělají dip si tam dávají cihliček 6 a drtí to vším možným jen ne tricepsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
military press
os x 12
os x 12
40 x 8
40 x 8
60 x 8
60 x 8
80 x 3
80 x 3
dobroš
Klokov press
40 x 8
40 x 8
40 x 8
krásne bralo, všetko pokladané na trapéz
supersérie rozpažky s jednoručkami v predklone + facepulls
5ky x 12 + x 12
5ky x 12 + x 12
5ky x 12 + x 12
5ky x 12 + x 12
brutálne bralo, vršok pumpa jak hovädo
rozpažky so spodnou kladkou v stoji spoza tela jednoruč
4 série x 10 reps v každej každou
skotovka
obojruč:
5 sérií x 12 - 15 reps v každej
koncentrované bicepsové zdvihy s jednoručkami v sede na šikmej lavičke hore hlavou
5ky x 10
10ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
15ky x + 10ky x 8 + 5ky x 8
bicepsové zdvihy so spodnou kladkou
3 série x 12 reps v každej
ruky mám jak šunky, raz vám natočím hehe
brucho
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
čelné drepy atg
os x 10
40 x 5
60 x 5
60 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 3
110 x 3
110 x 3
110 x 3
vydrené, peklo, ťažké v tej saune, Draper to fúka jak nič, heh
predkopávanie
6 sérií x 12 reps v každej
zloba
bulhary
ja x 15 každou
ja + 10kg x 10 každou
ja + 15kg x 10 každou
ja + 20kg x 10 každou
kvalita
zakopávanie
5 sérií x 8 - 12 reps v každej
brucho
7 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 6:30 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Draper to fúka jak nič, heh | Taky váží o 30 kilo víc, bro _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 9:18 am Předmět: |
|
|
Je inspirativní, jak pořád cvičíš dál, rok za rokem, stále poctivě základní cviky, dáváš si pozor na zranění. Ty budeš něco zvedat ještě v osmdesáti, zatímco tví vrstevníci budou mít tou dobou problém vstát z postele. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
Dakujem,no dufam, dufam. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 06, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
doobeda kúpalisko, takže vyflusnutý, ku koncu tréningu som to peklo už fakt nedával, preto som nedal ani brucho, lebo by ma už vyviezli asi...
supersérie benč + zhyby nadhmat naširoko
os x 10 + ja x 3
60 x 10 + ja x 3
60 x 10 + ja x 3
100 x 5 + ja x 3
100 x 5 + ja + 10kg x 3
120 x 3 + ja + 20kg x 3
120 x 3 + ja + 30kg x 3
125 x 1 + ja + 30kg x 3, som si povedal j....ť celý benč
nechcelo sa mi dáko, ale vcelku ľahké všetko
supersérie tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou + sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
25ky x 10 + x 10
40ky x 8 + x 10
40ky x 8 + x 10
40ky x 8 + x 10
kvalita, fučal som jak tur, všetko plný rozsah
supersérie zhyby s v držiakom + pullovrik s 10kou
ja x 6 + x 12
ja x 6 + x 12
ja x 6 + x 12
ja x 6 + x 12
zhyby podržané a zopnuté hore každé opáčko, pullovrik agónia
príťahy so spodnou kladkou v sede fixovane
60 x 10
60 x 10
60 x 10
štýlom ala Šádek/Čambal, čisto stred chrbta, strašné voľačo hehe, podržané opáčka
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
5 sérií x 12 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednourč
10ky x 8 každou
10ka x 8 každou
10ka x 8 každou
tricepsové stlačovanie kladky podhmat jednoruč
3 série x 10 reps v každej každou
dovi _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|