Zdar,
ranná váha 77,2kg , heh, to som nečakal, ale zas bol som ozaj striktný. Inak naposledy som toľko vážil asi 2008
čelné drepy
os x 6
40 x 3, pos. op. stopka
40 x 3, pos. op. stopka
50 x 3, pos. op. stopka
60 x 3, pos. op. stopka
70 x 3, pos. op. stopka
80 x 3, pos. op. stopka, pichlo ma nepekne v bedre
80 x 3, pos. op. stopka
80 x 3, pos. op. stopka
90 x 1, stopka
Taký pekný pohodový drepung, zobral som si hrubšiu osu, držala a nedusila a zrazu pri prvej pracovnej ozaj nepríjemne dačo v bedre bodlo, ech, kadejako som rozhýbal, uvoľňoval a samozrejme, stále s rezervami odcvičil podľa plánu, 90 otestované na záver - easy. Hádam to ništ nebude.
mŕtvy ťah
60 x 4
100 x 4
120 x 1
140 x 1
160 x 1
170 x 1, trhačky
180 x 1, jo!
Cieľ bol na dnes potiahnuť 160, heh, tak tá šla i bez trhačiek a mal som chuť si pridať, vzhľadom na telesnú váhu som ozaj rád, že tá 180 sa odlepila.
zakopávanie
20 x 15
20 x 15
20 x 15
predkopávanie
25 x 15
25 x 15
25 x 15
Nohy uvarené.
lýtkostroj v stoji
100 x 6
100 x 6
100 x 6 + 80 x 6 + 60 x 6 + 40 x 6
Tá zhadzovačka bola epická, no ako chudnem, tak aj tá troška mäsa z lýtok zišla, členstvo v klube paličiek od rajčín obnovené, hehe.
brucho
supersérie: 20 + 12 x 3 sets
Bralo hlboko a presne tam, kde treba.
Veľa endorfínov dnes.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
benč
os x xy
60 x 8
60 x 8
80 x 6
100 x 1, stopka
105 x 5, SBD on, pos. op. stopka
105 x 5, pos. op. stopka
105 x 5, pos. op. stopka
kliky na bradlách
ja x 8, pos. op. stopka
ja + 20kg x 8, pos. op. stopka
ja + 40kg x 6, pos. op. stopka
ja + 60kg x 3, pos. op. stopka
ja + 60kg x 3, pos. op. stopka
Dalo sa, aj keď stopečku so 60 by som prijal výraznejšiu, no neva, makáme ďalej.
sťahovanie hornej kladky s úzkym v držiakom
45 x 15
60 x 10
60 x 10
60 x 8 + 45 x 8 + 35 x 12
bicepsové zdvihy s jednoručkami
3ky x 40
3ky x 40
3ky x 40
Odporúčam každému vyskúšať takéto prepumpovávanie na lepšie zhojenie prípadných zápalov či šliach, krásne ma tento postup zreparoval a cítim aj prenos do celkovej sily bicepsov.
brucho
sťahovanie hornej kladky v kľaku: 65 x 15 reps x 4 sets
Kvalita.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
bicepsové zdvihy s jednoručkami
3ky x 40
3ky x 40
3ky x 40
Odporúčam každému vyskúšať takéto prepumpovávanie na lepšie zhojenie prípadných zápalov či šliach, krásne ma tento postup zreparoval a cítim aj prenos do celkovej sily bicepsov.
Mám podobný zkušenosti. V páce je tohle běžný přístup, kdy cvičí den po těžkých trénincích regenerační trénink složený z opakování 35+. Derek Poudstone taky takto cvičil po těžkých trénicích kvůli strongmanu, ale ten měl 350x 20kg na axle a to by byl pro nás smrtelníky a naše šlachy asi konec.
35ky som bol svojho času schopný dať vcelku solídne na kladiváky, ale načo to?
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Aha, takto to myslis :D Ja s tim zase tak moc neskubu, lehky cheating tam je, ale bicak mi zacal poradne rust, az jsem se dostal treba na 35kg jc a klidne jenom par opakovani... druha vec potom skotovka (ta naopak super striktne s lehci vahou, vice opakovani).
Zdar,
ranná váha: 76,4kg, splnil som aj BMI, hahah. Dobre, tu to pomaly stabilizujem. Zapisujem stredajší tréning, nebolo času. Zajtra idem na svadbu, tak si schuti zajem, nech sa to trošánek naplní.
military press
os x xy
40 x 6
40 x 6
50 x 3
60 x 3
65 x 3, pos.op. stopka
65 x 3, pos.op. stopka
65 x 3, pos.op. stopka
65 x 3, pos.op. stopka
65 x 3
Easy-peasy.
tlaky s jednoručkami na mierne šikmej lavičke hore hlavou
18ky x 8, pos. op. stopka
24ky x 6, pos. op. stopka
32ky x 6, pos. op. stopka
facepulls
35 x 15
45 x 8
45 x 8
45 x 8
supersérie: bicepsové zdvihy s ezkou + tricepsové stlačovanie kladky
20ka x 12 + 35 x 12
20ky x 12 + 35 x 12
30 x 8 + 45 x 8
30 x 8 + 45 x 8
30 x 8 + 45 x 8 + 20 x 20 + 35 x 20
Ruky skala.
Inak forma je, brucho je, aké je, ale takto sa mi viditeľne svaly ešte neoddeľovali, dokonca vidieť žily na predlaktiach, heh, nebývalé veci sa dejú.
"Conor Bless"
Neviem, keď sa aj cvaknem, je to nafigu foto, možno dakedy, lebo by som aj chcel.
"Conor Bless"
Magumi, vďaka, no myslím si, že viscerálny tuk či tuk okolo bachora nemá až taký prenos do sily, hehe.
"Conor Bless"
Neviem, keď sa aj cvaknem, je to nafigu foto, možno dakedy, lebo by som aj chcel.
Taky by mě to zajímalo, určitě je co ukazovat, koukal jsem na fotky z nějaké soutěže v benchi, kde jsi byl a měl jsi tam ramena jako tři kolegové dohromady, co stáli vedle tebe :D a teď jsi k tomu ještě ve formě
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru