- a je to tu....náš druhý a poslední natáčecí den a završení snad tří měsíců práce na přihlášce do soutěže Pole&Me
- tentokrát jsme se zaměřili na dotočení částí acro yogy a třetí části s dcerkou tak, aby v přihlášce byl jen jeden střih
- výsledek můžete zkouknout sami
Co k tomu říct závěrem:
- JSEM NA DRAPERA I MOJI DCERU NESKUTEČNĚ HRDÁ!!!! Tři měsíce pracovali na vystoupení, které jsem chtěla zkusit já a dělali to jen kvůli mě a dali do toho maximum.
- Za nás za všechny můžu říct, že se mi to, co jsme dokázali, opravdu líbí - vždyť Draper začal s acro yogou v květnu a dcerce je teprve 5 let.
- Mám velikou radost, že jsme to zvládli i přes na konci vypjatou psychiku, kdy už jsem ani já nezvládla být ten tahoun a občas se hroutila jako domeček z karet.
- Přihlášku jsme odeslali a proti nám stojí obrovská konkurence celé republiky - z toho semifinalistů je 42 a mezi nimi i my, ale já jsem spokojená už teď, aniž bych věděla, jestli postupujeme dál nebo ne. My jsme do toho dali všechno a byli jsme u toho spolu jako rodina.
- Tak nám držte palce....třeba nás vyberou a postoupíme do finále. (pokud ano, tak pojedeme vystupovat naživo do Prahy.... OMG)
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Fandim vam.... a priznavam ze ne kvuli tomu co tam predvadite za prvky, protoze vy jste neco takovyho schopny udelat a ja ne :)
Ale hlavne kvuli tomu co jsi psala v "Co k tomu říct závěrem:", to je dulezity a ja vam tleskam
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Mno konecne je to za nami. :) Zpocatku jsem tu pripravu samozrjeme trochu podcenili a kdyz nam zbyvalo par treninku do nataceni, tak jsem zacali panikarit, teda hlavne Makuska (ja to mel taknejak v pazi :D ) a byly to velke nervy , zejmena ten minuly tyden, kdy me opravdu sral cely svet , coz moc nekorespondovalo s nejakym saskovanim u tyce :D
Nakonec jsme to dotahli do konce a mam z toho velkou radost, byť kdyz to vidim, zejmena tu acro cast, tak bych se liskl, protoze vim, ze to umim udelat mnohem lepe, ale holt ja nejsem takovej exhibicionista a pred kamerou mam trochu tremu a nedokazu se uvolnit.
Kazdopadne jsem na holky moc hrdej, pro Makusku to bylo opravdu hodne dulezite a i pres mnoho skeptickych chvil, ktere jsem behem pripravy mel, jsem ji nemohl rict, ze koncime a jsem strasne rad, ze jsem vydrzel , protoze tohle je prvni vec takovehoto typu, kterou jsem dotahl do konce.
Ted chci hlavne pokracovat v acro yoze, ktera me fakt moc bavi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Me se strasne libi, jak jste do toho zakomponovali toho prcka (nemyslim Drapera), to je super sam mam dva tak vim, jak je dulezite pro deti videt, ze rodice neco delaji a hlavne ze je berou mezi sebe
Draper> mas muj respekt jak je podporujes, v tomhle divnem svete lidi zahledenych do sebe to neni uplna samozrejmost, spise naopak
jste dobri, fakt ze jo
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru