Makuška - pole dance a cesta k soutěžím

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Makuška - pole dance a cesta k soutěžím
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Středa 24.6.2015

- Do vystoupení zbývají 4 dny a středeční trénink je poslední před vystoupením

- Poprvé si s kolegyňkou sjíždíme celé vystoupení od začátku do konce asi 4x - pak přicházejí první "zajížděcí diváci" (majitelka studia a kamarád,co nám pomáhal s choreografií)

- Díkybohu se vystoupení líbí a sklízíme pochvalu

- Majitelka studia nás upozorňuje na hlídání detailů jako propnuté špičky, výraz v obličeji,
hlídat kterým směrem jsme na tyči natočené vůči divákům při provádění prvků

- Na poslední chvíli zjišťuju, že poslední kombo je příliš dlouhé a tak měním jeho konec za Bow and Arrow a následný seskok dolů

- Poslední dva dny (čtvrtek a pátek) před vystoupením mě čeká už jen strečing nohou a zad, aby byla do prvků dostatečná flexibilita + kosmetický den

- V sobotu jdeme na to (asi mě klepne). GAME IS OVER, SO LETS GO TO THE SHOW.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bbvka

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sice teda 4x vyzkouset sestavu pred soutezi mi prijde malo, ale pokud ty prvky mate v hlavne tak asi ok.
Jinak preju hodne stesti na soutezi ;]
mirus

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HODNĚ ZDARU přeju. To zvládneš. Držím pěsti.
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No my jsme jednotlivé sekce toho vystoupení začaly trénovat už před měsícem, kdy jsem začala psát tenhle log a teď už jsme to jen pospojovaly.

Každopádně děkuju moc. Snad se nám všechno povede tak, jak jsme to natrénovaly.
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek 25.6. a pátek 26.6.2015:

- Do vystoupení zbývá 1 den

- Protahuju oba dny celkově celé tělo - hlavně pak nohy (provazy, rozštěpy, placka, kyčle, přední stehna), ramena a záda (tzv. kobra, most apod.)

- Tělu se strečing nelíbí, takže zítra do vystoupení už nedělám nic (jako vůbec nic).

- Dostáváme od majitelky studia zpracovanou naši hudbu včetně gongů, které označují rozdělení do sekcí vystoupení a střídání s mou kolegyňkou na tyči - hudbu necháváme drobně upravit, gongy vycházejí v textu písničky např. do poloviny slova a to je na prd

- Máme kompletní instrukce kdy, kde a v kolik máme být (jeden den před vystoupením - to ujde)

- Nechápu čím to je, ale nervozita mě jaksi záhadně opustila - snad se neobjeví těsně před vystoupením.

- Perlička na závěr - po včerejším kosmetickém dni se mi objevuje na rtu opar (no tak z toho by mě fakt drblo!!!)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

držím palce, pokud bude videozáznam, doufám že se podělíš, log jsem sledoval, i když jsem se trochu ztrácel v přesném termínu vystoupení - z toho "do vystoupení zbývá" jsem to nevypočítal - takže v sobotu (nebo neděli)? místo ani akci už jsem nedohledal vůbec - je to něco veřejného? každopádně když nejde o život... tak jde o to si to užít ;)
Makuška

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju moc za podporu i za sledování logu. Akce byla v sobotu a byla víceméně veřejná (nějak jsem nestihla sledovat propagaci)

Každopádně čím jiným všechno zakončit než videem že?? Vystoupení se jakž takž podařilo provést podle plánu, ale ne všechny prvky mi vyšly tak jak měly. V klubu bylo obrovské vedro = hodně zahřátá tyč a všem nám to dost klouzalo, ale nevadí. Vím, na čem makat.

Oficiální video zpracované kameramanem ještě nemám, tak prosím omluvte kvalitu záznamu. Natáčel taťka na foťák.

Jinak do finále jsem nepostoupila a podle bodů jsem skončila buď 5.tá nebo 6.tá - na prvních třech místech skončily kočeny, který dělají pole dance téměř profesionálně, takže mě a ostatní amatérky rozdrtily. Nicméně z amatérek se do finále dostala moje kolegyňka z tyče, což jsem jí moc přála. Zasloužila si to.

Btw. já jsem ta bloncka.
mirus

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 2:02 pm    Předmět: Makuska Odpovědět s citátem

Wau, parádní jste byli holky, obě dvě. Žasnu, moc krásný to bylo. Gratuluju moc k výsledku. A dávej víc videí a fotek z tréninků. Sluší vám to a moc dobře se na to dívá.
Makuška

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc. Teď chvilku nechci tyč ani vidět , ale jak se zase vrhnu do tréninku, tak občas něco přidám.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký výkon - hezký sport
Makuška

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc.

Jinak oficiální výsledky - skončila jsem 5.tá z 8. Celkový počet bodů 187 (na 4.tou v pořadí a postup do finále mi chyběly 2 body).

Nejvíc bodů mám za show (66), pak za techniku (61) a nakonec umělecký dojem (60) - to vím - nutno zamakat na ladnosti provedení prvků a detaily v nich (propnutá kolena, špičky, dotažení flexi prvků atd. atd.) Nejvyšší dosažitelná hodnota bodů byla 70 v každé hodnocené kategorii.

Kočena za mnou na 6.tém místě měla o 20 bodů míň , takže pro mě obrovské překvapení a nadšení. Čekala jsem, že moje bodová ztráta na profíky bude mnohem mnohem větší a naopak že spolu s amatérkami na tom budeme bodově tak nějak podobně. Btw. moje kolegyňka skončila v semifinále 3-tí - celkový počet bodů 192.

To jsme nečekaly ani jedna ani omylem.
mirus

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Díky moc.

Jinak oficiální výsledky - skončila jsem 5.tá z 8. Celkový počet bodů 187 (na 4.tou v pořadí a postup do finále mi chyběly 2 body).

Nejvíc bodů mám za show (66), pak za techniku (61) a nakonec umělecký dojem (60) - to vím - nutno zamakat na ladnosti provedení prvků a detaily v nich (propnutá kolena, špičky, dotažení flexi prvků atd. atd.) Nejvyšší dosažitelná hodnota bodů byla 70 v každé hodnocené kategorii.

Kočena za mnou na 6.tém místě měla o 20 bodů míň , takže pro mě obrovské překvapení a nadšení. Čekala jsem, že moje bodová ztráta na profíky bude mnohem mnohem větší a naopak že spolu s amatérkami na tom budeme bodově tak nějak podobně. Btw. moje kolegyňka skončila v semifinále 3-tí - celkový počet bodů 192.

To jsme nečekaly ani jedna ani omylem.

To je skvělý, ještě jednou gratuluju. Vsadím se, že mi lajci bysme nepoznali rozdíl mezi tebou a těma co skončili před tebou. Prostě podle mě, si to dala úžasně a jen zírám. Takže přiště na dalších trénincích, kameru a podrobněji natáčet a vysvětlovat. Moc dobře se na to dívá.
Makuška

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
To je skvělý, ještě jednou gratuluju. Vsadím se, že mi lajci bysme nepoznali rozdíl mezi tebou a těma co skončili před tebou. Prostě podle mě, si to dala úžasně a jen zírám. Takže přiště na dalších trénincích, kameru a podrobněji natáčet a vysvětlovat. Moc dobře se na to dívá.

Děkuju moc.

Teď dávám chvíli od tyče pauzu a makám v posilce a doma, ale zase něco přidám.

Nové výzvy jsou pořád - příště sem dám video z tréninku, jak se vlastně prvky učíme....určitě časem pořídím i video nepovedených nácviků, kdy zůstáváme různě zasukované na tyči a tak....

Momentální výzva je handspring:

a z něj potom handspring stand (stojka na tyči):

Obrázky jsou prozatím ilustrační - na svých teprve začnu makat.
Makuška

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí 6.7.2015

- Vyhlásila jsem sice pauzu od tyče, ale vzhledem k tomu, že v Brně se konal workshop s mou strašně moc oblíbenou lektorkou na flexibilitu, tak mi to nedalo a vyrazila jsem.

- Bylo to FAKT VÝŽIVNÝ!!! Nicméně pokořila jsem zase trochu víc rozsah svalů a šlach a použila to i na tyči aneb "Narvi si nohu za ucho snadno a rychle".

Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Hezký výkon - hezký sport

Co si budeme povídat, chlapi na tehle sport koukají jen z jednoho důvodu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Makuška - pole dance a cesta k soutěžím Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: